- 3 Haziran 2023
- 141
- -17
- 26
- Konu Sahibi gulaslan ay
Kurabiyem yanlara doğru eridi kıyılar yandı ortası pişmedi neden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladi misafire yaptiginiKurabiyem yanlara doğru eridi kıyılar yandı ortası pişmedi nedenEki Görüntüle 3684555
Unu az gelmişKurabiyem yanlara doğru eridi kıyılar yandı ortası pişmedi nedenEki Görüntüle 3684555
Nedenn
Tşk edermHamuru cıvık görünüyo biraz daha un olsa tutardı belki
Fırını önceden 180 derecede iyice ısıtmalıydınız.
Malesef bilemediniz. İri değil pudra şekeri kullandım. İri hiç yok içinde.İri şeker kullanmışsın erimiş. Kurabiyeye pudra şekeri konur.
Misafire değildi kendime yapmıştım...Anladi misafire yaptigini
Margarin değil mis marka tereyagı kullandım.Kullandığın margarinle ilgili bence ..yağ oranı yüksek olanı kullanın..paketin üzerinde yazıyor ya %80 yağlı falan diye..yumuşak margarinler yayıyor fırında..
Malesef bilemediniz. İri değil pudra şekeri kullandım. İri hiç yok içinde.
Onlar da yayar bence. Dediğim margarinlerle deneyin ..Margarin değil mis marka tereyagı kullandım.
E ikinci kez sürdüklerim de aynı olduFırını iyice ısıtmadan kurabiyeleri atarsanız içinde bulunan yağ kurabiye pişemeden yayılır.
Bir dahakine en az beş dakika fırınınızı 180 derecede mutlaka ısıtın sıcak fırına kurabiyeleri atın. O zaman hiçbir sorunla karşılaşmazsınız
Evet muhtemelenYağa oranla unu az gelmiş. O sebeple yayılmış.
Yağ oranı yüksek margarini oda sıcaklığında bekletin öyle yapınOnlar da yayar bence. Dediğim margarinlerle deneyin ..
Ben tereyağı ile yaptımYağ oranı yüksek margarini oda sıcaklığında bekletin öyle yapın
O zaman unu yağ miktarına göre az koymuşsunuz.E ikinci kez sürdüklerim de aynı oldu