- 3 Haziran 2023
- 141
- -17
- 26
- Konu Sahibi gulaslan ay
Chathpt tarifiydiO zaman unu yağ miktarına göre az koymuşsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chathpt tarifiydiO zaman unu yağ miktarına göre az koymuşsunuz.
Tam ölçülü tarifler kullanın. Hangi kurabiyeyi yapmak istemiştiniz?Chathpt tarifiydi![]()
Pudra şekeri / tereyagı / vanilya ve kabartma tozundan oluşan bir kurabiye yapmaya çalışmıştımTam ölçülü tarifler kullanın. Hangi kurabiyeyi yapmak istemiştiniz?
Ona pek güvenmesen iyi olur.Chathpt tarifiydi![]()
1 tane yumurta da olsa iyi olurdu. İyi toparlar tabi un miktarı da..Pudra şekeri / tereyagı / vanilya ve kabartma tozundan oluşan bir kurabiye yapmaya çalışmıştım
25 g tereyağı (yaklaşık 1 dolu yemek kaşığı)Ona pek güvenmesen iyi olur.
Biraz da unun kalitesine göre değişir o zaman da göz kararı miktarı arttırabilirsiniz..
Tarifi buradan paylaşabilir misiniz?
Okey artık pes ettim den emicem kurabiye falanYap, un, fırının sıcaklığı hepsi etkilemiş olabilir.
25 g tereyağı (yaklaşık 1 dolu yemek kaşığı)
1 yemek kaşığından biraz az pudra şekeri (~12–13 g)
Yarım çay kaşığı vanilya
3 yemek kaşığı un (silme)
Çay kaşığının ucu kadar kabartma tozu
Üzeri için:
Pudra şekeri
Tek kişiyim o yüzden bir kişilik yapmak istedimBu 1 kişilik kurabiye galiba.. Böyle tarifler pek tutmaz. Göz kararı önemli.
Ayrıca un yağa göre az..
Teşekkür ederm bu aradaBu 1 kişilik kurabiye galiba.. Böyle tarifler pek tutmaz. Göz kararı önemli.
Ayrıca un yağa göre az..
Chat gpt ye yazdınız mı ne diyorChathpt tarifiydi![]()
Düzeltelim diyoChat gpt ye yazdınız mı ne diyor![]()
Tek kişiyim o yüzden bir kişilik yapmak istedim
Aslında mantıklı fakat bu ölçüler pek tutmaz. Hamur cıvıksa oyun hamuru kıvamına getirip fırınlasanız tarif tutardı.Tek kişiyim o yüzden bir kişilik yapmak istedim
Size neOnu bunu bırak senin branş ney?
:)Aslında mantıklı fakat bu ölçüler pek tutmaz. Hamur cıvıksa oyun hamuru kıvamına getirip fırınlasanız tarif tutardı.
Ama sıkmayın canınızı yapa yapa eliniz alışır.
Evliliğimin ilk zamanlarında ilk kurabiyem aynen böyle yayılmıştı Eşimle bisküvi niyetine yemiştik![]()
EvetUnu az gelmis hepsi bu