Tamam sen de abarttın galimune abla sonuna kadar haklısın ancak
her konuda aynı şey
ya kökten ateşi sönsün
ağzının payını alsın gitsin
yada aklını başına toplasın
inan istemesemde süresiz uzaklaştırma bile versen
şimdi bilgisayardan içeri girip bi güzel evire çevire saçlarını başlarını yola yola dövesim var
ne demişler
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
senden ve diğer arkadaşlardanda özür dilerim hakkınızı helal edin
tamam mune gidiyoruzAy hala burdalar, tek tek isimlerinizi mi yazayım, hadi bitti sohbet, bende gidiyorum başka topiklere
Bunu bende merak ediyorumAbla en cok merak ettiğim şey, esiniz ne diyor bu duruma? Hic onun da kkya girdigi oldu mu? En merak ettigim soru ha bi de kiziniz da buraya üye mi?
mune abla sonuna kadar haklısın ancak
her konuda aynı şey
ya kökten ateşi sönsün
ağzının payını alsın gitsin
yada aklını başına toplasın
inan istemesemde süresiz uzaklaştırma bile versen
şimdi bilgisayardan içeri girip bi güzel evire çevire saçlarını başlarını yola yola dövesim var
ne demişler
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
senden ve diğer arkadaşlardanda özür dilerim hakkınızı helal edin
Bunu bende merak ediyorumbi konu mu acsak `` mune` yi taniyalim`` diye
abarttığımı görmek istemezsinTamam sen de abarttın galihadi seni geyiğe götüreyim ben gel
tamam mune gidiyoruz
Bizim yüzümüzden bulaşıktan olma.
Ben olsam her yerde hava atardm `` bak anama soylerim adam olun ben kızı olsaydım
gizlice üye olurdum hiç söylemezdim
Eşim ne desin, birşey demez o, alıştı adam 10 yıldır burda olmama, kkye girmez, hele bir girsinAbla en cok merak ettiğim şey, esiniz ne diyor bu duruma? Hic onun da kkya girdigi oldu mu? En merak ettigim soru ha bi de kiziniz da buraya üye mi?
Atarlı lamelifabarttığımı görmek istemezsin
bu daha başlangıç ve mune hanımcığmınpostası üzerine hızlı bir bitiş gidiş
hangi geyik nerde
eheheheheBen olsam her yerde hava atardm `` bak anama soylerim adam olun ``
Mune abla beni evlatlik edinsene
gülommm bu öyle değilDurun hemen köteğe sarılmayın. ''Bilmiyorlar; bilseler yaparlar mı hiç'' diyen bir yüce peygamberin ümmetiyiz
Eşim ne desin, birşey demez o, alıştı adam 10 yıldır burda olmama, kkye girmez, hele bir girsin
Kızım üye değil, olmayı düşünmüyor zaten üniversiteye hazırlanıyor, burda vakit geçireceğine birkaç test çözüp, kafa dağıtmak istediğinde de kitap okumayı tercih ediyor.
Şimdi dağılın, Belissa gel herkesi geyiğe götür
gülommm bu öyle değil
az çok anlamışındır beni
bilmeyene hiç bi söz söylemediğimi
sen de dedin
bilinçli yapıyor
madem sordun cvp vereyim. bunun mantıksız bulmakla bir ilgisi yok. radikallerin kafası neyse bazılarının kafası da o. sadece dügmesine basmak yetecek, gördük zamanında sivas olaylarını. dügmeye bastılar 3-5 saatte ne hale geldiler o saf dedigin inançlılar.
diger dinlerden hrıstiyan ve yahudiligi bilirim ama onlara lafım yok çünkü beni ilgilendirmiyorlar. bu ülkede mahalle baskısı kuranlar, yarın dügmesine basılıp cadı avına çıkacak olanlar yahudi ve hrıstiyanlar degil ne de olsa. kendi ülkemdeki tehlike neyse onu eleştiririm. ama yoksa hepsi birbirinin mezhebi olarak dogdu, aynı şey.
kapitalist sistemiseverim. o dedigin sorgulama evresini aşalı çok oldu üstelik. reddettigim şeyin farkındayım yani. burada bi dogru yanlış da aramıyorum. baskıcı bi dine karşı tepki koyuyorum sadece. ama tepki görünce hemen linç... başka da bişey bilmezler.
ya ne oyunu allasen. videodakiler oyun mu? verilen tepkiler oyun mu? basbaya işid kafalı insanlar işte. ne güzel ya. dünyevi bi sorun olucna ''bunlar hep yahudielrin suçu'', ahiretle ilgili sorun olunca, günah işleyince ''bunlar hep nefis ve şeytanın suçu''... bi defa da kendilerine bakmazlar. kendileri hep magdur, suçlu ya şeytan ya da yahudiler. yalan mı?
sonra da ben polemik çıkarmaya çalışıyormuşum. ne ilgisi var ya?
off keserim falan. iyiki ailem böyle değil. kurban olarak keseceklermiş. çoktan gitmiştim bunlardan olsam. birde alkışlıyorlar. işid kafası..sen bilirsin.
ayeti tam paylaşmadım çünkü o senin kutsalın, benim degil. canım isterse tam canım isterse eksik yazarım. buna da mı saygısızlık diyeceksin yoksa. ayeti eksik yazdı öldürün mü diyeceksin? hem sen okumuşsun ya tamamını biliyorsundur diye kısa kestim...
bak şu videodaki insanların benimle hiçbir ilgisi yok. bunlar sizin zihniyetiniz abileri, ablaları, çocukları, kocaları, karıları... bunların dügmesine bas hepsi potansiyel işid militanıdır. al izle. benim midem bulandırıyor bu tipler. kesinlikle benim zihniyetimin ucundan kıyısan geçemeyecek kişler bunlar.
off keserim falan. iyiki ailem böyle değil. kurban olarak keseceklermiş. çoktan gitmiştim bunlardan olsam. birde alkışlıyorlar. işid kafası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?