Kur'an'ı ayakları altına alan saygısız bulundu

Tamam sen de abarttın gali hadi seni geyiğe götüreyim ben gel
Ay hala burdalar, tek tek isimlerinizi mi yazayım, hadi bitti sohbet, bende gidiyorum başka topiklere
tamam mune gidiyoruz
Bizim yüzümüzden bulaşıktan olma.

Durun hemen köteğe sarılmayın. ''Bilmiyorlar; bilseler yaparlar mı hiç'' diyen bir yüce peygamberin ümmetiyiz

Tamam sen de abarttın gali hadi seni geyiğe götüreyim ben gel

tamam mune gidiyoruz
Bizim yüzümüzden bulaşıktan olma.
abarttığımı görmek istemezsin

bu daha başlangıç ve mune hanımcığmın postası üzerine hızlı bir bitiş gidiş

hangi geyik nerde

Abla en cok merak ettiğim şey, esiniz ne diyor bu duruma? Hic onun da kkya girdigi oldu mu? En merak ettigim soru ha bi de kiziniz da buraya üye mi?
Eşim ne desin, birşey demez o, alıştı adam 10 yıldır burda olmama, kkye girmez, hele bir girsin
Kızım üye değil, olmayı düşünmüyor zaten üniversiteye hazırlanıyor, burda vakit geçireceğine birkaç test çözüp, kafa dağıtmak istediğinde de kitap okumayı tercih ediyor.

Şimdi dağılın, Belissa gel herkesi geyiğe götür

Durun hemen köteğe sarılmayın. ''Bilmiyorlar; bilseler yaparlar mı hiç'' diyen bir yüce peygamberin ümmetiyiz
gülommm bu öyle değil
az çok anlamışındır beni

bilmeyene hiç bi söz söylemediğimi
sen de dedin
bilinçli yapıyor

Teşekkürler cevaplar için abla.

gülommm bu öyle değil
az çok anlamışındır beni

bilmeyene hiç bi söz söylemediğimi
sen de dedin
bilinçli yapıyor

Kuran-ı Kerim e basan kişi başka. Onun da amacı çok farklı. Amacını ve oyunun işleyişini anlamadıysan; o zaman bilgilerini gözden geçir, haberi baştan sona dikkatlice oku. Bir söz vardır; şeytan ayrıntı da gizlidir.

Ben saf inançlılar gibi bir kelime kullanmadım. Gayet açık bir şekilde senin 'kalbim temiz Müslümanı' dediğin kesimi tanımladım ki sende biliyorsun bu kesim insanların inançlarını yargılamaya senin harcadığın zaman ve enerjiyi harcamaz. Sivas kitlesi onlar değil yani.

Reddetme veya sorgulama derken dinden bahsetmiyordum ben. Burada doğru yanlış aradığını da söylemedim, herhangi bir konuda doğru yalnışı sadece kendi mantığınla süzmeye çalıştığını ve bunun geçerli bir yol olmadığını söyledim.

Her seferinde bu kadar tepki toplamanın sebebi de bu. Ortada geçerli ne bilimsel ne deneyimsel bilgi birikiminin olmadığı bir konu dönüyor. Bu din olur, psikiyatri olur çocuk yetiştirme olur, sen bu konu üzerine kendince doğru olan bir inanç geliştiriyorsun. Sonra sırf kendi inancına uymuyor diye diğer insanların bildiklerini/inandıklarını küçümsüyorsun. Bunu da çoğu zaman saldırgan bir dille yapıyorsun.

Muneye özel not: Valla hep yazdıklarımı gönderdikten sonra görüyorum uyarı mesajlarını :)

Son düzenleme:
Yav ne guzel tartisiyorlardi biz de okuyorduk.. Niye dagittin ortaliklari Mune yav.. Ille de herkes herkesin dedigini emme basma tulumba gibi onaylayip gecerse o forum filan olmaz, tartismanin olmadigi forum kurumus col gibi, ne akar ne kokar.. Ne de kimseye bir faydasi var. Insanlar fikirlerini soyleyecek, tartisacak ki konu birseye yarasin, yoksa gel buraya yaz yorumu "vay vay vayyy... Kurana basmis ha? Cehennemde yanasica..." diye, sonra da cek git... Baska hicbirsey konusma, kimse ile fikir tartisma.. Ne olacak ki? Kime ne faydasi var?

Çok haklısın.
Diyorum ya eğer tevrata ya da incile falan basmış olsaydı bu kadın bu tepkilerin 10 da biri bile gelmeyecekti.Hatta teşekkür edenler falan da olacaktı.
Sanki Marsta yaşıyor bazı arkadaşlar.Öldürülen Yahudiler için sevinen,Hitlere teşekkür eden insanlar bizim ülkemizden hatırlatırım.Ama olur mu ? Onlar da Ermeni asıllıdır muhtemelen...

off keserim falan. iyiki ailem böyle değil. kurban olarak keseceklermiş. çoktan gitmiştim bunlardan olsam. birde alkışlıyorlar. işid kafası..

off keserim falan. iyiki ailem böyle değil. kurban olarak keseceklermiş. çoktan gitmiştim bunlardan olsam. birde alkışlıyorlar. işid kafası..

Hiç bıkmadan usanmadan ona islamı elimden geldiği kadar anmlatmak isterdim.

asmak kesmek boş şeyler Allahın verdiği canı Allah alır.

İNANÇ YA DA inaçsızlık değil bu yapılan
sadece kuran-ı kerimi kullanarak prim yapmaya çalışan
belkide takipçi kazanmaya çalışan bir asalak

o inanmadığın kuran çarpsın seni inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…