türkiyenin % 90 nu müslüman deyince kızarlar bir de
ha sokakta yürüyen herkes müslüman yani
topluca dikkate alınmamandan bahsettim , çünkü sana tepki gösteren tek ben değilim
sen nerden anladın müslüman olmadıklarını, içlerini açıp baktın mı? senin müslüman oldugun ne belli, içini açıp baktım mı? böyle mi gidicez?
videodakiler her gün yolda gördügümüz insanlar. müslümanız diyorlar ve şeriat kurallarından bahsediyorlar. dolayısıyla müslümanlar. senin anlayışına uyup uymaması bi sorun teşkil etmiyor.
dikkate almıyorsan da alma. sanki önemli bi şahsiyetmişsin gibi.. ne bu özgüven canım böyle?
kızlar birbirinizi kırmayın..bankız bak sen müslümanım diyorsun müslüman başka birini rencide etmeye çalışırmı..müslümanlık üzerindede tüm dinlerde olduğu gibi çok oyunlar oynanıyor..o nedenle herkez dinini içinde yaşamalı..siyasette asla din olmamalı bence..türkiyenin % 90 nu müslüman deyince kızarlar bir de
ha sokakta yürüyen herkes müslüman yani
topluca dikkate alınmamandan bahsettim , çünkü sana tepki gösteren tek ben değilim
ee sen karar vermiişin ya videodakilerin müslüman olduğuna bir de bakınız örnek diye sunmuşuniyi de ya sana noluyor onu anlamadım ben? sokakta yürüyen herkes müslüman mı sanki derken neye dayanarak söylüyorsun bunu? içini açıp baktın mı diyen sensin az önce. içlerini mi açıp baktın? sen müslüman mısın peki? seni onlardan ayıran neymiş din konusunda, sen mi karar veriyorsun kimin müslüman olup olmadıgına?
ee sen karar vermiişin ya videodakilerin müslüman olduğuna bir de bakınız örnek diye sunmuşun
sen onların müslüman olduklarına nasıl karar verip de bu videoyu paylaştıysan bende öyle karar vermişidimironi)
kendin ortaya atıyorsun bakın müslümanlar böyle deyip video paylaşıyorsun ,
sonra da bana diyorsun ki nerden bilyorsun müslüman olmadıklarını diyeya iyi misin ? ciddi soruyorum bu soruyu ..
sen onları müslüman edince iyi de ben yok " belki onlar müslüman değildir " deyince mi kötü oldu ... aslında senin yaptığının aynısını yapıyorum
sen videodan emin olarak bunlar müslüman diyorsun
bende sana cevaben videoya bakarak bunlar müslüman değil diyorum
saçmaladın yeminlekendileri müslümanız diyor işte. şeriat kurallarından bahsediyor. ben de bu yüzden müslümanlar diyorum. içlerini açıp bakmama gerek yok çünkü öyle olduklarını söylüyorlar.
ama sen gördüklerine ragmen, içlerini açmış gibi degiller diyorsun. karar mercii misin sen?
ben gördügümle sen ise zannınla hareket ediyorsun.
Sen muslumandan anliyon anlasilan.. Simdi bu ulkenin basindakiler de haklarinda iddia edilen onlarca yolsuzluk rusvet iddialarina, havada ucusan tape kayitlarina, ele gecirilen avrolara karsi adaleti, yargiyi ve de hukuku yok sayaraktan, butun operasyonlari da bir emirle durdurup binlerce savciyi surerekten ve de suclu diye iceri atilanlari disari salaraktan ve de 17 Aralik'in ustune de olu topragi sererekten aklandilar, hatta onemli mevkilere yukseldiler. Sence bu insanlar gercek musluman midir yoksa sahte musluman midir?saçmaladın yeminle
müslümanım deyince şeriatten bahseinde herkes müslüman oluyor öyle mi ?
bunlar gerçekten inanan Allah korkusu olan gerçek müslüman insanlar olsalardı " asarız keseriz " lafları etmezlerdi ..
sen gerçek müslümanla gerçek olmayan müslümanı bile ayırt edemiyorsun ki neyin videosunu paylaştın ?
bir hissederek yaşanan din vardır bir de öylesine yaşanan din vardır
ne alaka ? konuyu nerden nereye bağlamaya çalışıyorsun , çok ucuz bir yöntem. polemik çıkarma gece geceSen muslumandan anliyon anlasilan.. Simdi bu ulkenin basindakiler de haklarinda iddia edilen onlarca yolsuzluk rusvet iddialarina, havada ucusan tape kayitlarina, ele gecirilen avrolara karsi adaleti, yargiyi ve de hukuku yok sayaraktan, butun operasyonlari da bir emirle durdurup binlerce savciyi surerekten ve de suclu diye iceri atilanlari disari salaraktan ve de 17 Aralik'in ustune de olu topragi sererekten aklandilar, hatta onemli mevkilere yukseldiler. Sence bu insanlar gercek musluman midir yoksa sahte musluman midir?
Valla siz cikarmissiniz zaten polemigi, bir sidik yarisidir tutmus gidiyor.. Bir eksik bir fazla farketmez diye dusundum. Konuyu kimin musluman olduguna ben getirmedim ya.ne alaka ? konuyu nerden nereye bağlamaya çalışıyorsun , çok ucuz bir yöntem. polemik çıkarma gece gece
yok o şöyle oldu bence nerden konuya siyaset bulaştırsam diye düşündünüz hazır burası hareketliyken daldınız gibi belli çünküValla siz cikarmissiniz zaten polemigi, bir sidik yarisidir tutmus gidiyor.. Bir eksik bir fazla farketmez diye dusundum. Konuyu kimin musluman olduguna ben getirmedim ya.
Yazdiklarina bakinca sen daha iyi biliyorsundur diye sana sordum, ama verdigin cevaplara bakilirsa sen de bilmiyormussun anlasilan. Kenardan kenardan dolasiyorsun. Benim fikrim acik ve belli, tahmin ediyorsundur.yok o şöyle oldu bence nerden konuya siyaset bulaştırsam diye düşündünüz hazır burası hareketliyken daldınız gibi belli çünküben Allah korkusu olan müslüman dedim neyi soruyorsun şu müslüman mı bu müslüman mı diye
kendin anlayamıyormusun dininin gerektiği gibi hareket edenleri , günahlardan haramdan kendini sakınan insanları hoşgörülü insanları ? yooo gayet de karar verirsin ama polemiğin tadı bir başka olur ..
saçmaladın yeminle
müslümanım deyince şeriatten bahseinde herkes müslüman oluyor öyle mi ?
bunlar gerçekten inanan Allah korkusu olan gerçek müslüman insanlar olsalardı " asarız keseriz " lafları etmezlerdi ..
sen gerçek müslümanla gerçek olmayan müslümanı bile ayırt edemiyorsun ki neyin videosunu paylaştın ?
bir hissederek yaşanan din vardır bir de öylesine yaşanan din vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?