- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
Iste yokum deyip et almasi problem galiba![]()
Varım dese sorun olmayacak bende öyle anladım :)
Yada konu sahibi kendini ifade edemiyor
yanlış anlıyoruz, bilemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste yokum deyip et almasi problem galiba![]()
Yaptiginiz yanlis, butun aile olarak hatali sekilde bayram kutluyorsunuz, devam edinya kurban bayramı da bayılıyordu size zaten.
Et yetmiyor kavgası değil yaptığımız, kavga yok ortada sakin olun klavyeden bi uzaklaşın lütfen
Bana verilen yetmiyor diye ağlayan da yok. resmen saldıracak yer arıyormuş millet de benim konu açmamı beklermiş pişman ettiniz
ben yaptığımız doğru mu diye kendimi yiyorum, siz veryansın ediyorsunuz maşallah
hayret birsey ya et yetmiyor diye ağlayan kim ?
trip atmıyorum ayrıca ne yapacım burdan trip atsam bana et mi göndereceksiniz ne kafalarda insanlarsınız ya
olayı anlatıyorum sadece ve tek istediğim bu şekilde zaten uygun olmaz sizde girmeyin yada su sekilde olabilir yada bu şekilde olabilir belki şöyle deneyin diye fikir danısmaktı pişman ettiniz afaroz edilicem sanırım az sonra
Onlar da parasini vermeyip etini aldiklari kurbana neden 'varim ' demiyor hic anlamadim.Varım dese sorun olmayacak bende öyle anladım :)
Yada konu sahibi kendini ifade edemiyor
yanlış anlıyoruz, bilemiyorum.
Bence durum farklı
abısı bız gırmıcez kendımız kesıcez demeye baslamıslar yanı paramızın yettıgınce ya kucuk hayvan alırız ya da kızılaya bagıslarız demeye getırıyolar
yanı burada kı mesaj bu konu sahıbıne ve esıne artık anamıza babamıza yuk olmayalım kendı yagımızda kavrulalım.
ben bunu anladım
canim zaten o sizin kurbaniniz olmuyo kpin kurbani oluyor size vermis oluyor sadece, o yüzden icim rahat degil diyorsan sen de kabul etme ya kurban kesme ya da bi sekilde birikim yap kes.. eltim giriyo girmiyo meselesine girmen icin senden kurbanin parasi cikmasi lazim, su an sen para vermedigin icin et su kadar pay olsun falan deme gibi bi durumun olmaz. kv kime istiyosa o kadar versinet hesabı yapmıyorum işte ben, konu niye böyle anlaşıldı çok şaşkınım hala.
ben bu şekilde yapılmasından dolayı kendimi kötü hissettiğimden bahsediyorum
böyle yapmak doğru mu değil mi yoksa biz de mi hiç girmemeliyiz yoksa uygun mu diye düşüncemi paylaşmaya çalışmıştım sadece
belki benzer durumlarda olanlar vardır belki onların bir yöntemi vardır vs vs vs ama et derdinde insan konumuna düştüm resmen ya daha çok moralim bozuldu
her sene salak yerine konuyormuşuz gibi geldiği için üzülüyordum sadece bir de şimdi et manyağı ilan edildik!!!
Anlasilan o ki konu sahibinin gecim sikintisi var ve kurban bahanesiyle et sahibi olunuyor bununla da uzun sure idare etmeye calisiyor.Siz kurbanı çok yanlış anlamıssınız şaka gibi ya bir yıl yetecek kadar et stoklayamadıgınız için eltiye trip atıyorsunuz hiç fakire dagıtmak aklınıza gelmiyorm mu koca büyük başı kendi aranızda dagıtıyorsunuz
Yok bence konu sahıbıde durumun bu sekılde oldugunu ıdrak edemıyoro halde bir insan kendini ancak bu kadar kötü ifade edebilirdi diyorum..
kv niye ısrar ediyor peki konu sahibi o zaman ?
et hesabı yapmıyorum işte ben, konu niye böyle anlaşıldı çok şaşkınım hala.
böyle yapmak doğru mu değil mi yoksa biz de mi hiç girmemeliyiz yoksa uygun mu diye düşüncemi paylaşmaya çalışmıştım sadece
belki benzer durumlarda olanlar vardır belki onların bir yöntemi vardır vs vs vs ama et derdinde insan konumuna düştüm resmen ya daha çok moralim bozuldu
her sene salak yerine konuyormuşuz gibi geldiği için üzülüyordum sadece bir de şimdi et manyağı ilan edildik!!!
Olay tam olarak senin anlattığın gibi bence daha nesini toparlayacakBence sen baştan anlat tekrar
Siz ve abi para ödemiyorsunuz.
Onlar yokum diyor sizde varım.
Sadece yokum dedikleri için mi pay almamaları gerektiğini
düşünüyorsun.
Kızdıgın şey buysa kızma diyoruz :)
Hani sizlik birşey yok bu durum da.
Ama böyle değilse dediğim gibi
kısaca toparlayıp tekrar anlat istersen.
Yazınızı bir daha okudum ve yanilmadigima emin oldum. Derdinizi hisselerle, size düşen payın kayninuzdakinden zx olduğuyla falanlarla anlatırsınız kimse anlamaz. Uzatacaginizza "kayinpederim her sene bizim yerimize parasını vererek bizim adımıza Kurban kesiyor. bizim kurbanımız kabul olur mu?" Diye sorsaydiniz hepimiz buna gore cevap verirdik.et hesabı yapmıyorum işte ben, konu niye böyle anlaşıldı çok şaşkınım hala.
niye bu kadar gerginsiniz ..
kimse sizin sorununuzun ne olduğunu anlamadı anlamak için soruyoruz..
günlük hayatta da kendinizi bu şekilde ifade ediyorsanız işiniz zor..
ben ne sizi ne eltinizi anlamadım..
zaten parasını vermediğiniz bir kurbana ortak olmak yada olmamakta ki bu git geller neden ?
en azından sorulara cevap verirseniz belki derdiniz anlaşılabilir..
Olay tam olarak senin anlattığın gibi bence daha nesini toparlayacak![]()
Siz kurbanı çok yanlış anlamıssınız şaka gibi ya bir yıl yetecek kadar et stoklayamadıgınız için eltiye trip atıyorsunuz hiç fakire dagıtmak aklınıza gelmiyorm mu koca büyük başı kendi aranızda dagıtıyorsunuz
Benım son yorumlarımı okudun mu bence sız olayı yanlıs anlıyorsunuzyok gelmiyor fakire et dağıtmaz hepsi bizim o etlerin, hepsini biz yicezz.
Lütfen konuyu hızlıca değilde yavaaaaş yavaş cümleleri anlayarak tekrar okur musunuz.
Zaten dağıtılması gereken pay dağıtılıyor kısmını da özellikle görürseniz sevinirim