Kurban .... meselesi

Ben anlamadım kimseye vermiyorlar mı,dağıtmıyorlar mı kurbanı?
Öyleyse şu an kesmesine gerek yok,yılın herhangi bir zamanı kestirip doldursun dolabını. Bayramda kesmenin amacı paylaşmak degil mi zaten? Paylaşmıyorsa ayağı iyileşince keser.
Bilemedim,ben olsam anne kendi kurbanımla uğraşamıyorum,annem hallediyor,siz başka birinden rica edin derdim.

Kadın kimseye cevap vermemiş. Boşa parmaklarınızı yoruyorsunuz hanımlar.

Kasaba versin, biz hep kasaba veriyoruz. Ben 7 senedir bir sene bağışlıyor, bir sene eve kesiyorum. Verilecek olan daha eve girmeden dağıtılıyor -ki fazlasıyla dağıtıyoruz, geri kalanı buzluğa gidiyor.

Kadın kimseye cevap vermemiş. Boşa parmaklarınızı yoruyorsunuz hanımlar.
Bazı konular artık konu sahibinden cikip
KK da bir reaksiyona yol açar yaa ...öyle oldu gene. Nasilsa bayramin üstünden iki hafta geçene kadar KK da konular kurban eti,kurban bayramini kayinvalidenin köyünde geçirmek, bizim tarafin adeti/sizin tarafın adeti sarmalında ilerleyecegi için bu konu kapanmasın...buradan devam ederiz dedik😂

Bazı konular artık konu sahibinden cikip
KK da bir reaksiyona yol açar yaa ...öyle oldu gene. Nasilsa bayramin üstünden iki hafta geçene kadar KK da konular kurban eti,kurban bayramini kayinvalidenin köyünde geçirmek, bizim tarafin adeti/sizin tarafın adeti sarmalında ilerleyecegi için bu konu kapanmasın...buradan devam ederiz dedik😂
O zaman ben de dahil oluyorum.😁

Evet dipfirizlik değildir. Fakir fukara içindir bilene anlayana ama şurda hemfikir değiliz. Artık kurbanlık lar ucuza et sayılmıyor hatta baya baya pahalıya geliyor. 2000 verip bi hayvana girsen toplam 20 30 kilo et alamazsın mümkün değil ama marketten alsan en az 50 60 kilo et alırsın. Saçma salak bir fiyat farkı
Şu 3 markette ucuza geliyor baya sanırım. Birde hayvani bilerek alıyorsun ya onunda karı var.
Bunlarin yanında
Kurbana girdik havasi paha bicilemez
:KK70:

Back
X