Arkadaşlar ben çok neşeli Hayat dolu bir insandım ama 2 aydır sadece ölümü düşünüyorum psikiyatri ye gitmeyi düşündüm eşim yüzünden gidemiyorum o ağır depresyon ilaçları kullanıyor bende kullanırsam bu evlilik nasıl gidecek tahmin edemiyorum. Olayı anlatayım 2 yıllık evliyim eşimin ilk başta anneme olan sevgisi saygısı mükemmeldi daha sonra bir anda bişey oldu düşman oldu hep kavga ediyordm neden böyle yapıyorsun saygı göster VS tarzı şeyler ben geçen gün artık boşanma derecesine geldik ve ağlayarak bana annem ile ilgili bazı şeyler söyledi.. Çok ağır seyler.. Ve malesef annemin geçmişinde yaptığı çok çok hata var bir kadının yapmaması gereken her şey.. Daha fazla bişey demek istemiyorum eşimde annendir anlıyorum ama sen benim eşimsin konu namussuzluk olunca ben seni annenden bile korumak zorundayım gibi şeyler söyledi.. Bi yanda annem ne kadar hata olsa da insanın içi el vermiyor sonuçta anne bi tarafta canım diyip hayatını birleşgirdiğin adam şuanlık sustum.. Siz olsanız ne yapardınız