• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurbanınız olayım yardım edin

Miramelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
28
12
3
34
Arkadaşlar ben çok neşeli Hayat dolu bir insandım ama 2 aydır sadece ölümü düşünüyorum psikiyatri ye gitmeyi düşündüm eşim yüzünden gidemiyorum o ağır depresyon ilaçları kullanıyor bende kullanırsam bu evlilik nasıl gidecek tahmin edemiyorum. Olayı anlatayım 2 yıllık evliyim eşimin ilk başta anneme olan sevgisi saygısı mükemmeldi daha sonra bir anda bişey oldu düşman oldu hep kavga ediyordm neden böyle yapıyorsun saygı göster VS tarzı şeyler ben geçen gün artık boşanma derecesine geldik ve ağlayarak bana annem ile ilgili bazı şeyler söyledi.. Çok ağır seyler.. Ve malesef annemin geçmişinde yaptığı çok çok hata var bir kadının yapmaması gereken her şey.. Daha fazla bişey demek istemiyorum eşimde annendir anlıyorum ama sen benim eşimsin konu namussuzluk olunca ben seni annenden bile korumak zorundayım gibi şeyler söyledi.. Bi yanda annem ne kadar hata olsa da insanın içi el vermiyor sonuçta anne bi tarafta canım diyip hayatını birleşgirdiğin adam şuanlık sustum.. Siz olsanız ne yapardınız

Ne istiyo şimdi annenle görüşmemeni mi? Eğer sana karışmıyorsa onları görüşyürme muhattap olmasınlar olsun bitsin yok sana karışıyorsa ne olursa olsun srnin annen o çizgiyi aştırma.

annenizin geçmişi kendisini ilgilendirmez
ne demek annenden seni korumalıyım
ölmeyi düşünecek hale gelmişsiniz adam annenizimi konusuyor?
ayrıca ne demek ölmek sakın ! böyle şeyler düşünmeyin kim için ne için??
hayat güzel mutlu olmaya devam edin başkalarının yükünü taşımak zorunda değilsiniz

Eşin karışamaz ki o kim oluyor?? Anneniz isterse dünyanın en kötü pis insanı olabilir. Ama sizin anneniz. Çok rahatsızsa o görüşmesin annenizle. Ne olursa annenize laf söyletmeyin.

Tabiki de hayır ben nasıl anlatırım .. Duymuş ve bazı gördüğü şeyler

Arkadaşlar ben çok neşeli Hayat dolu bir insandım ama 2 aydır sadece ölümü düşünüyorum psikiyatri ye gitmeyi düşündüm eşim yüzünden gidemiyorum o ağır depresyon ilaçları kullanıyor bende kullanırsam bu evlilik nasıl gidecek tahmin edemiyorum. Olayı anlatayım 2 yıllık evliyim eşimin ilk başta anneme olan sevgisi saygısı mükemmeldi daha sonra bir anda bişey oldu düşman oldu hep kavga ediyordm neden böyle yapıyorsun saygı göster VS tarzı şeyler ben geçen gün artık boşanma derecesine geldik ve ağlayarak bana annem ile ilgili bazı şeyler söyledi.. Çok ağır seyler.. Ve malesef annemin geçmişinde yaptığı çok çok hata var bir kadının yapmaması gereken her şey.. Daha fazla bişey demek istemiyorum eşimde annendir anlıyorum ama sen benim eşimsin konu namussuzluk olunca ben seni annenden bile korumak zorundayım gibi şeyler söyledi.. Bi yanda annem ne kadar hata olsa da insanın içi el vermiyor sonuçta anne bi tarafta canım diyip hayatını birleşgirdiğin adam şuanlık sustum.. Siz olsanız ne yapardınız
Annenizin geçmişi,geleceği sadece anneni ilgilendirir eşini ilgilendirmez,o senin annen ne yaparsa yapsın geçmişinde annenin yanında olman gerekir,yada sen bir hata yapmış olsan bile annen senin yanında olacak eşine ezdirme ne kendini ne anneni laf söylemeye hakkı yok.

Doktora gitmeniz sizin için iyi olacaktır gerekirse ilaç da kullanırsın terapide alırsın.

Eşimle annem arasında da bişey geçmiş ama ikiside anlatmıyor beynim durdu annem ona suç atıyor o anneme midem kaldırmıyor artık :mad: o kadar utanıyorum ki bunları yazarken ama o kadar çaresiz kaldım ki

Eşimle annem arasında da bişey geçmiş ama ikiside anlatmıyor beynim durdu annem ona suç atıyor o anneme midem kaldırmıyor artık :mad: o kadar utanıyorum ki bunları yazarken ama o kadar çaresiz kaldım ki
Kavga mı etmişler.

Keşke Kavga olsa.. Cinsellik bakımından ve eşim sürekli ağlıyor kaldıramıyorum anla beni diye annem ağlıyor benim sucum yok diye :mad:

Ben bu durumda ne yapayım Allah aşkına Rabbime sığındım neyle imtihan ediyor beni ağlamaktan elim ayağım tutmuyor

Önceden sen annemin hayatına karışamazsın öncesinde ne olduysa oldu diyordum ama bu olaydan sonra yıkıldım toparlayamıyorum aklım almıyor inanmak istemiyorum ama ortada böyle bişey var

O brni annem katil bile olsa o benim annem bir daha onun hakkında konuşma derim .

Back
X