• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurbanınız olayım yardım edin

Eski mesajlarında soğan kürü hamilelik bat falan yazmış kadın yani gerçekten evli bir kadın.
Konu sahibi yeminle tansiyonum düştü annenle eşin birlikte oldu mu gerçekten

O kim oluyor,seni doğurup,buyuten kadına laf ediyor?
Niye bu kadar büyüttün anneyi?
Belki hamile kaldığında çok üzüldü, istemedi,
Şu forumda kız anaları hatalı olsa da insan
Oğlan anaları kökü kuruyasıca zaten vukuatlıymış
Standartsınız, özgün yorum yok
Taş gelmesin
Kib olmasın
Zaten sıkıntıdan takılıyorum
Burdan da olmayayım

Arkadaşlar çok çok özür dilerim ben is yerinde açık bıraktım ve bir anda telefonuma gelen bildirimlere baka kaldım böyle bişey yol kadınlar kulübü yöneticiliğine bildirdim zaten kim niye benim adıma böyle bişey yazdı bilmiyorum tekrardan özür diliyorum...
bizde yedik
cok mu salaga benziyoruz sizin ordan?

Taş gelmesin
Kib olmasın
Burdan da olmayayım
Once annrmle esim cinsellik yasamis dedi
Ardindan ben değilim başkası dedi

Taş gelmesin
Kib olmasın
Burdan da olmayayım
Peki güzel hatrina ama bir şey var burada hiç kimseyi kibleyecek kadar önemsemiyorum: //

Arkadaşlar çok çok özür dilerim ben is yerinde açık bıraktım ve bir anda telefonuma gelen bildirimlere baka kaldım böyle bişey yol kadınlar kulübü yöneticiliğine bildirdim zaten kim niye benim adıma böyle bişey yazdı bilmiyorum tekrardan özür diliyorum...
İnanmıyorum neler yazılmış gerçekten şuan şoktayım...... Ben nasıl kapatabilirim bu konuyu bilgisi olan

:işsiz: banlanmak istemiyorum arkadaşım.....

:eek::eek: inanmıyorum biri telefonumu almış kk ne girmiş hesap açmış konu açmış yazmışta yazmış o sıra iş yerinde masanın Üzerinde uyuya kalmışım :deli::deli:

Neyden koruyacakmış ki sizi, anneniz size zorla birşey mi yaptırıyor, o görüşmesin,olsun bitsin, gerisine de karışmasın.

Back
X