Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada gecmis olsun canm cok zor bir durum .Rabbim tekrar gostermesin . Peki sana ne kadar sure sonra hamule kalabilirsin diye bisey dedi mi . Bana 2 aya kadar korun ondan sora kal dedi
Valla canm bekleyesim yok gibi ama tedbir diyorum ve bekleyecem Allah korusun tekrarini yasamak istemiyorum .sen kontolunu bi yap sinra tekrar dusun cnm .
Canm patoloji yaklasik olarak 1 ay kadar sonea cevabi geliyorumus 2 3 ay a kadar korunun dedi bana daha sonra tekrar dusunun dedi cunku rahim kesesinin kendine gelmesi icun dedi bizde uymata calisiyoruz . Rabbim tekrarini gostermesin insAllah .bende 22 nisan da 8 haftalık bbeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum dr hiç konuşmadım ne zaman gidicem korunma süresi ne zamana kadar sürecek patoloji raporu ne zzamn çıkar hiç bilmyorum.hepimize geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebeliklerimzi olsun.
Geçmiş olsun canım kanama bittiği gibi girebilirsin sıkıntı yok yaniArkadaslar 12 nisanda kurdaj oldum ilk bebegimdi. 9 haftalikken kalbi durdu ve operasyona girdim. Sinrasinda kanamam olmadi . Ve tekrar gebe kalmak istiyorum.
Merak ettigim suanda huc kanamam yok . ne kadar sureden sonra iliskiye girebildiniz.
Simdiden tsklerr...