kurdaj oldum

botem21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
25
9
1
35
Arkadaslar 12 nisanda kurdaj oldum ilk bebegimdi. 9 haftalikken kalbi durdu ve operasyona girdim. Sinrasinda kanamam olmadi . Ve tekrar gebe kalmak istiyorum.
Merak ettigim suanda huc kanamam yok . ne kadar sureden sonra iliskiye girebildiniz.
Simdiden tsklerr...

Geçmiş olsun...
Rabbim hayırlı zamanda hayirli şekilde yeniden nasip etsin inşallah ..

Bende ayni tarihte kürtaj oldum.
Benimde kanamam yoktu. Bir kac gün lekelenme oldu hafif bir sekilde atlattim.

Sanırım 15 gün ilişki yasak olmalı.
Doktorumla bu konuda konuşmadım ama okudugum duydugum kadariyla ilk 15 gün dikkat edilmeli diye biliyorum.

Sanada gecmis olsun canm cok zor bir durum .Rabbim tekrar gostermesin . Peki sana ne kadar sure sonra hamule kalabilirsin diye bisey dedi mi . Bana 2 aya kadar korun ondan sora kal dedi

Sanada gecmis olsun canm cok zor bir durum .Rabbim tekrar gostermesin . Peki sana ne kadar sure sonra hamule kalabilirsin diye bisey dedi mi . Bana 2 aya kadar korun ondan sora kal dedi

Teşekkür ederim.. Amiiin.. Sağlıkla yenilerini nasip etsin Allah bizlere..

Ben henüz kontrole gitmedim.. Doktorum10 gün sonra gel demisti.. Bekliyorum bir iki gün daha..
Rahmim ne durumda, ne kadar korunmalıyım bilmiyorum...

Benim 4 haftalikti rahmim de çok genişlememiş. En son doktorum o sekilde konuşmuştu.. Uzun süre korunma verir mi bilemedim..

İnsan hemen yeniden olsun istiyor :(
Tabi Allah bilir ama sanki hic bekleyesim yok gibi...

Valla canm bekleyesim yok gibi ama tedbir diyorum ve bekleyecem Allah korusun tekrarini yasamak istemiyorum .sen kontolunu bi yap sinra tekrar dusun cnm .

Valla canm bekleyesim yok gibi ama tedbir diyorum ve bekleyecem Allah korusun tekrarini yasamak istemiyorum .sen kontolunu bi yap sinra tekrar dusun cnm .

Yok zaten doktor ne derse dinleyeceğim.. Heves acisindan diyorum..
Insan kaybedince hemen yerine yenisi gelsin istiyor...

Zaten psikolojik olarak da henüz hazir değilim. Tekrar bir yıkım yasamak istemem. O yüzden bekleyecegim en dogru zamani

Geçmiş olsun canım benim allahım sabrını versin inşallah tekrar hamile olursun sağlıklıca alırsın kucağına bebeğini. Kanama olmadığıni yazmışsın bazılarında olmaya bilirmis. Bende Nisan 11 de oldum kurtaj benim de 12 haftalik ti bebegimin kalbinin durduğunu ve buyumedigini ogrendim 13 haftalik da kürtaj oldum. Ve benimde olduğum gün kanama oldu ertesi gün çok az ve kesildi sonra 4 gun aşırı agri ve lekenlenme ve kanama başladı ama çok az yani agri kesici alınca agrimda azaldı. Ve düne kadar lekenme sürdü bugün yok bişey pazartesi de doktora gidicem. İlk kontrolüm olucak kurtajdan sonra bakalım doktor nediyecek bazı doktorlar 2 3 ay diyor bazıları 6 ay bazıları hiç korunma diyor. Bende merak ediyorum doktorum ne diyeceğine. İnşallah sende de herşey yolundadır. Sende gidersin bu hafta kontrole hayırlısı olsun inşallah ama bende hiç beklemek istemiyorum tekrar hamile olmak istiyorum hemen. Ama tabi allah bilir hep dualarimdasiniz. İnşallah sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlarımiz olur inşallah

bende 22 nisan da 8 haftalık bbeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum dr hiç konuşmadım ne zaman gidicem korunma süresi ne zamana kadar sürecek patoloji raporu ne zzamn çıkar hiç bilmyorum.hepimize geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebeliklerimzi olsun.

bende 22 nisan da 8 haftalık bbeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum dr hiç konuşmadım ne zaman gidicem korunma süresi ne zamana kadar sürecek patoloji raporu ne zzamn çıkar hiç bilmyorum.hepimize geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebeliklerimzi olsun.
Canm patoloji yaklasik olarak 1 ay kadar sonea cevabi geliyorumus 2 3 ay a kadar korunun dedi bana daha sonra tekrar dusunun dedi cunku rahim kesesinin kendine gelmesi icun dedi bizde uymata calisiyoruz . Rabbim tekrarini gostermesin insAllah .

Arkadaslar 12 nisanda kurdaj oldum ilk bebegimdi. 9 haftalikken kalbi durdu ve operasyona girdim. Sinrasinda kanamam olmadi . Ve tekrar gebe kalmak istiyorum.
Merak ettigim suanda huc kanamam yok . ne kadar sureden sonra iliskiye girebildiniz.
Simdiden tsklerr...
Geçmiş olsun canım kanama bittiği gibi girebilirsin sıkıntı yok yani

B botem21 canım çok geçmiş olsun.rabbim gelecek ramazan hürmetine inşallah hepimizin önce katnını sonra kucağını doldurur.
Ben ocakta oldum kürtajı
37.gün ilk adet
47.gün 2.adet
32.gün de 3.adetimi oldum.
Dr um 2 adet döenmi sonrası korunmayabilirsin dedi ama ben ilk adet sonrası korunmadım.hamile kalamadım da.
Kaybettiğin bebeğine kaç ayda hamile kalmıştın ben 5 ay beklemiştim meleğimi.şimdi de hemen ilk aylar olmaz diye 1 adet sonrası düşünmeye başladım.
İlişki için de 15 gün kesinlikle önerilmiyor hijyen açısından ama sonra kanaman yoksa gideneyebilirsin.
Allah sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize.

Amin Allah razi olsun cumlenizden ben de 15 mayista hasta oldum bitti. Doktorum bana da en az 2 ay beklemelisin dedi yani ortalama 40 gun gecti kurtajimdan bu yana. Aslinda tekrar denemek icin cekiniyorum korkuyorum ya tekrar olursa diye Rabbim kimseye gostermesin insAllah. Ne yapacagimi bilmiyorum ...........

Back
X