• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurdela nakışı bohça ve havlusu

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
890
688
Diğer
erkek kardeşimin ceyizine yapmış olduğum bohça ve havlu
bohça;
phto0028.jpg

havlu;
phto0023.jpg

phto0025.jpg

canım emeğine sağlık çok guzeller... desenler birbirine çok benziyor keşke aynı deseni kullansaydın takım olurdu a.s.

çokkk tşk ederim sersoy canım saol .Desen ;aynı desen zaten ama havlu dar olduğu için böyle uyguladım, desen çizimi ni kendim tasarlamıştım ;)

eh işte elimden geldiğince bişiler yapıyorum kaydirigubbakcemile3

çok hoş olmuşlar ellerine ve emeğine sağlık...kardeşinde güle güle kullanır inşlh

a.s.süpersiniz tijen ben mardinde elsanatları ögrtmniyim burda örnek bulmakta cok sıkıntı cekiyorum elinize emeginize saglık

eee artik konu tijen ablanin el emekleri olunca hic sasirmiyorum, gercekten becerikli hatunsun eline saglik

Merhaba ben havlu-seccade-bohça takımı istiyorum özelden mesaj atamadım ilgilenebilir misiniz

Merhaba ben havlu-seccade-bohça takımı istiyorum özelden mesaj atamadım ilgilenebilir misiniz

tabiiii ilgilenirim mesajı geç gördüğüm için kusuruma bakmayın hala ilgileniyorsanız buraya mesaj bırakabilirsiniz ya da blog siteme uğraya bilirsiniz :)

Back
X