Küretaj sonrası ara ara lekenme

CNN Kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
121
70
28
30
Arkadaşlar 6 Mayıs ta bebeğin kalbi durduğu için küretaj oldum kanamam lekelenmem falan durmuştu bir kaç gündür 1 gün lekelenme geliyor ama oda silice oluyor sonra bir daha yok bir kaç gün sonra yine aynısı oluyor dünden beri de çok açık renk lekelenme oluyor bu durum normal mi lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar 6 Mayıs ta bebeğin kalbi durduğu için küretaj oldum kanamam lekelenmem falan durmuştu bir kaç gündür 1 gün lekelenme geliyor ama oda silice oluyor sonra bir daha yok bir kaç gün sonra yine aynısı oluyor dünden beri de çok açık renk lekelenme oluyor bu durum normal mi lütfen yardımcı olun
Bende üç mayista kürtaj oldum ama ilk günler harici lekelenmem olmadı normal dongumdeki gibi 28-29 gün sonra regli oldum kürtaj dan sonra kontrole gittiniz mi bakıldi mi?

Bende üç mayista kürtaj oldum ama ilk günler harici lekelenmem olmadı normal dongumdeki gibi 28-29 gün sonra regli oldum kürtaj dan sonra kontrole gittiniz mi bakıldi mi?
Evet gitmiştim sorun yok denilmişti adet olacakmisim gibi karın ağrım var

Ben bide tüp Bebek yaptırmıştım son adetim 28 Şubat ilaçla adetimi o zaman transfer için durdular o yüzden adet tarihim karıştı

Evet gitmiştim sorun yok denilmişti adet olacakmisim gibi karın ağrım var
Regli masaji yapın birkaç güne hemen oluyorsunuz tavsiye ederim.bende tüp bebek yaptirdim kese küçük kalınca kalp atışını duyamadım oyuzden kürtaj olmak zorunda kaldim

Back
X