• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurlerle hamile kalan arkadaslar yardimm lutfennn

gnshusna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
593
97
118
merhaba kizlar tedavi sonucu doktor sebepsiz dedi esimde artik doktora devam etmek istemiyor.bi sorunumuz yok nie doktora gidelim dusuncesinde ama 2senedir de anne olamiyorum.kizlar bana yardim edin nolur.kur falan kullanmak istiyorum suan adetimin 2.gunu.kurle hamile kalan varmi benim gibi durumu olup da?varsa hangi kuru uyguladi yardimci olun nolurr artik cok uzuluyorum:14:

gnshusna iyi akşamlar :9:
bende seninle aynı durumdayım malesef benimde hiç bi problemim yok ama bende hamile kalamıyorum ne yazik ki
bende geç ay bu sitelerde tarçın bal çörek otu kulanındım bi zararı olmadı inşallah faydasını görürüm buay beklemedeyim 14 ocak adet tarihim

Ewet canimm bende baktirdim sorun yok ondada bendede bu ay ona keciboynuzu kaynatip icirmeyi dusunuyorum corek otu ve bali duydum nasi kullanicam bu kduru suan hastaligimin 3,gunu gecmi kaldim baslasam

Ewet canimm bende baktirdim sorun yok ondada bendede bu ay ona keciboynuzu kaynatip icirmeyi dusunuyorum corek otu ve bali duydum nasi kullanicam bu kduru suan hastaligimin 3,gunu gecmi kaldim baslasam

MERHABA :7: hayır geç kalmadın zaten adet 2.günü başlıyorsun bugun başlıya bilirsin istersen sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyeceksin

1 tatli kasigi bal ve 1 tatli kasigi corek otuyla yapicam diymi bunu ac veya tok karnina fark edermi kac gun yapip birakicam bide????????

1 tatli kasigi bal ve 1 tatli kasigi corek otuyla yapicam diymi bunu ac veya tok karnina fark edermi kac gun yapip birakicam bide????????

SAbah yataktan kalkar kalmaz aç karına akşamlarıda yatağa girmeden önce yiyeceksin
ben göz kararı hazırladım bal tarçın çöret otunu yanlız bbi değirmen al vede kendin çek çöret otunu daha faydalı oluyormuş
bi kavonoza hazırladım hepsin karıştırdım sonra adetin 2. günü başladım 12 devam ettim sonra ara veiyorsun
inşallah faydasını görürüz (AMİN ):85:

Kizlar bu karisim yumurtalarimi gelistiriyor bir ara bende kullaniyordumda yarim biraktim kullansam mi bnde esimede keciboynuzu iciriyorum pekmezde yiyor bu arada bizim sonuclar iyi ciktigi icin bizimki de sebepsiz olabilir ameliyat olacak ama umutlanamiyorum insallah hepimize evlatlar verir Allah im

Aminnnn ins.ben yarin basliycam sogan kurune ve bunaa rabbim bos birakmasin gobislerimizi kucaklarimizi ins.

Back
X