Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

bu uyguladığınız soğan kürünün içeriğini ve nasıl uygulandığını merak ettim .arkadaşımın fsh değeri çok kötü çıktı erken menepoz demiş dr.çok üzülüyoruz şayet işe yarayacaksa tavsiye etmek isterim ..:)

Canım pkos (polikistik over sendromuna) iyi geliyor, kiste iyi geliyor diye okudum Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden. Burada birkaç arkadaştan da duydum, yüksek FSH'a da iyi geliyormuş. Zaten menopoz yaklaştıkça FSH yükseliyor, muhtemelen bu kür de iyi gelir diye düşünüyorum.
Yapılışı çok basit, bilgiğimiz dışı kahverengi içi beyaz ( mor olmayacak) olan orta boy bir soğanı 4 veya altıya bölüyorsun, 1.5 bardak kaynamış suyun içerisine atıyorsun, ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatıyorsun. Ilıyınca süzüp ılık ılık içiyorsun; bu çok önemli, ne sıcak, ne soğuk, ılık faydalı ve her seferinde taze hazırlıyorsun. Günde iki kez uyguluyorsun, sabah aç karnına ve akşem aç karnına olacak şekilde. Çalışıyorsa arkadaşın ve akşam yemekten önce içememişse gece yatarken de içebilir ama mutlaka günde 2 kez olacak. İlk kür 15 gün, diğer 3 kür 10'ar gün uygulanıyor. Adete 10 gün kala başlaması lazım her seferinde. Eğer adet görmüyorsa artık, herhangi bir an başlayıp, 15 gün yapıp, 10-15 gün ara verip ikinci 10 günlük küre başlayabilir. Ama 4 kürden fazla yapmamanızı tavsiye ederim 1 sene içerisinde, çünkü fazlası rahim duvarını çok inceltiyormuş.
Çok güzel bir kür olduğundan söz ediliyor. Eğer bundan şifa bulamazsa bence Dr. Saraçoğlu'na mail atsın. Hiç üzülmeyin, artık dermansız dert yok. Rabbim şifa versin.

allah hepimize kolaylık,sabır ve şifa versin.moralini bozma diyosunuz ama şiş olan ğöğüslerim bile indi.acı falanda yok.amaaaaaaaaannnnnnn.napalım canım dünyanın sonu değil ya .dediğiniz gibi bizim imtihanımızda bu. yarından sonra alıcam sonucu bitecek bu işkence

çok zor bi imtihan çoook.ama takdiri ilahi rabbimin bi bilidği vardır kesin..bu kadat üzülüp bu kadar ağlıyoruz Allah inşallah b,gün bizimde evlattan yana yüzümüzü güldürecektir..benim tüp bebekten sonra hiç ne ağrım ne sızım ne dolgunluk hiç bişey olmadı zaten sonuçta negatifti demekki bebeğim hiç tutunamamış bana:50: ama sende adet benzeri şeyler oldu genelde böyle olunca tutunmadandır diyolar .inşallah seninde öyledir canım Allah yüzümüzü güldürsün.

allah hepimize kolaylık,sabır ve şifa versin.moralini bozma diyosunuz ama şiş olan ğöğüslerim bile indi.acı falanda yok.amaaaaaaaaannnnnnn.napalım canım dünyanın sonu değil ya .dediğiniz gibi bizim imtihanımızda bu. yarından sonra alıcam sonucu bitecek bu işkence

çok zor bi imtihan çoook.ama takdiri ilahi rabbimin bi bilidği vardır kesin..bu kadat üzülüp bu kadar ağlıyoruz Allah inşallah b,gün bizimde evlattan yana yüzümüzü güldürecektir..benim tüp bebekten sonra hiç ne ağrım ne sızım ne dolgunluk hiç bişey olmadı zaten sonuçta negatifti demekki bebeğim hiç tutunamamış bana:50: ama sende adet benzeri şeyler oldu genelde böyle olunca tutunmadandır diyolar .inşallah seninde öyledir canım Allah yüzümüzü güldürsün.

bugün 13. gün.yarın test günüm. dün ve bugün yine 2. ci çizgiyi slik ama belirgin gördüm.kızlar başından beri belirtilerim şunlar. ama bunların hepsi birlikte olmadı.
-kasığıma kramp girdi.
-huzursuz ayak dendromu
-rüyalarda korkma
-yüzümde sivilce çıktı.(şimdi geçiyor)
-göğüs damarlarım belirginleşti
-vajinada iğne batması hissi
-günde 3- 4 lt su içmeme rağmen ağız kuruluğu
-gözlerde yanma
-akıntı
-gaz
-öğleden sonra 3-6 arası uyku

eczacım idrar testleri yanıltıcı olabilir yapma dedi.ama en azından yarın sonuç alana kadar oyalıyo beni

merhaba,

inş. pozititif sonuç alacaksın ... seni merak ediyorum.. onca bitkiseller denemişsin faydası olacaktır. sabırsızlıkla hikayeni yazmanı bekliyorum... sevgilerrr

sağol bacım.amin inşallah. yapyığım kürleri ALLAH tan şifasını umarak şifa niyetine içtim.takdir ALLAHIN

geçen sefer hiç bu kadar belirti hisstmemiştim.ilacı değiştirdik bu sefer. belki ilaçlardandır.ama yinede çift çizgiyi bir arada görmek bile güzel

13 gündür banyo yapmadım.bu gün yapıcam.transfer günü beni çok beklettiler.çok sıkıştım.masadan sedyeye yatırıp yatagıma götürdüler.ama dayanmaya çalışsamda 5 dk sonra kalkıp wc ye gittim.masada hemşireler sürgü verdi ama ben bir türlü yapamadım.halbuki bir arkadaşım 'eğer yapamazsan hemşirelerden sıcak su iste cildini yakmıyacak şekilde sıcak suyu göbek üstünden vajinaya doğru dökünce yaparsın 'dedi .ama aklıma gelmedi o an.neyseki başka bir topikte bir arkadaş masadan kalkıp direk wc ye gitmiş. ve sonuçta tutmuş.hatta ilk iki denemesinde çok dikkat etmiş. 3. cüde pek dikkat etmemiş 3. günden sonra yatmamış.ağır kaldırmak dışında günlük hayatına dönmüş. yine aynı yola çıkıyoruz.yani allah dilerse verir.

13 gündür banyo yapmadım.bu gün yapıcam.transfer günü beni çok beklettiler.çok sıkıştım.masadan sedyeye yatırıp yatagıma götürdüler.ama dayanmaya çalışsamda 5 dk sonra kalkıp wc ye gittim.masada hemşireler sürgü verdi ama ben bir türlü yapamadım.halbuki bir arkadaşım 'eğer yapamazsan hemşirelerden sıcak su iste cildini yakmıyacak şekilde sıcak suyu göbek üstünden vajinaya doğru dökünce yaparsın 'dedi .ama aklıma gelmedi o an.neyseki başka bir topikte bir arkadaş masadan kalkıp direk wc ye gitmiş. ve sonuçta tutmuş.hatta ilk iki denemesinde çok dikkat etmiş. 3. cüde pek dikkat etmemiş 3. günden sonra yatmamış.ağır kaldırmak dışında günlük hayatına dönmüş. yine aynı yola çıkıyoruz.yani allah dilerse verir.

Neden banyo yapmadın ki canım ben hepsinde de ertesi gün yapmıştım banyo. O gün banyoya izin vermiyolar ama sonrasında çok sıcak olmadan duş alabiliyosun. Keşke kalkmasaymışın bana da sürgü verdiler doğru yerleştirdikten sonra rahatça yapabiliyosun aslında ama sen kastıysan kendini ondan yapamadın belkide. Dediğin gibi Allah verdiyse hiç bişey olmaz tutunur yoksa istersen kelepçeyle bağlan gene tutmaz. Rabbim hayırlısını ileri getirsin.

geçen sefer hiç bu kadar belirti hisstmemiştim.ilacı değiştirdik bu sefer. belki ilaçlardandır.ama yinede çift çizgiyi bir arada görmek bile güzel

Bişeyler hissediyosan tutmuştur ama belkide psikolojiktir seni umutlandırmak olmasın. YAni her zamanki halinden farklıysan vardır bişeyler. Umarım öyledir.

arkadaşlar bilgisi olan lütfen cevaplasın.bi arkadaşım 2.ci negatif olunca ege üniversitesi ondan karyotip ve tromboz paneli tahlili istemiş. bu tahliller özeldemi yapılıyor. benimde tutmazsa lazım olacak bu bilgiler.ve ne kadar tutuyor

bugün 13. gün.yarın test günüm. dün ve bugün yine 2. ci çizgiyi slik ama belirgin gördüm.kızlar başından beri belirtilerim şunlar. ama bunların hepsi birlikte olmadı.
-kasığıma kramp girdi.
-huzursuz ayak dendromu
-rüyalarda korkma
-yüzümde sivilce çıktı.(şimdi geçiyor)
-göğüs damarlarım belirginleşti
-vajinada iğne batması hissi
-günde 3- 4 lt su içmeme rağmen ağız kuruluğu
-gözlerde yanma
-akıntı
-gaz
-öğleden sonra 3-6 arası uyku

ya umutlanma ama tecrübelerime göre yazıyorum akıntın su gibiyse, tek taraflı kasık batması varsa ( damar damar üstüne gelmiş gibi). göğüslerinde damarlanma ve kahve kısmında büyüme acıma kaşıntı varsa muhtemelen tutmuştur ama tabi hiç belirtisi olmayıp hatta adet sancısı çekerek bile tutunanlar var. Kişiden kişiye değişiyo ama bende böyle olmuştu. Yeniden hayırlısı olsun.

canım keşke sonda taksalarmış bana sonda takmışlardı çok rahat etmiştim kalkmak zorunda kalmamıştım .ama tabi fark etmiyo bence olduktan sonra Allah ol dedikten sonra oluyo biz yattıkta ne oldu...ayrıca sen çok abartmışsın 10 gün banyo yapmamak ne demekkk ben çıldırıım walla :) hem sende rahatlamış olurdun keşke beklemeseydin onunla hiiç alakası yok aynı gün değil ama ertesi günü günlük aktivitelerine geri dönüyosun ev işi ve cinsellik hariç küçük tempolu yürüyüş yapabilrsin evde hem kabızda olmazsın .yani benim doktorum anlatmıştı bi arkadaşına yapmış tüp bebek cerrahmış kadın ertesi günü amelyata girmiş transferinden sonra hem iğnelerinide yaptırmamış sadece ilaç içerim demiş yinede pozitif çıkmış düşünebiliyomusun.ben iki gün sonra banyo yaptım ama hep uzandım evde zaten çok kötü grip olmuştum :(

işallah hamşsndir canım yarınmı belli olacaktı..hayırlı haberlerini bekliyoruz ..hiç belirti olmadanda hamiş olunabiliyor..stres yapma işallah hamişsindir..:49:

Back
X