Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

aralık ayında 1,ci tüp bebek denememiz başarısızb oldu.saraçoğlunun dediği gibi hormon basıyolar vücuda sonra dende hepten bozuluyor

rozellacım eşine keçiboynuzu kürü de yap, spermlerin çoğalmasına dahada önemlisi hareketlenmesini sağlıyor. mutlaka denemelisin, eşine bu kürü hazırla içir bence mutlaka faydasını görürsünüz. ben eşime başlatcam bu hafta inşallah olur. herşeyin hayırlısı...

yapmak istediğim bir çok kür var ama hepsini birden yapamam.sıralama yapmam lazım. şuan böğürtlen kökü ve defneli macun kullanıyorum. yapmak isrediğim kürler:hayıt,testere dişli aslan pençesi,soğan kürü,incir kürü,tavşancıl oto tentürü

rozella bence önce soğan kürünü yap o bitince incir kürünü bu arada eşinede keçiboynuzu kürü yap,,

Arkadaşlar merhaba benim de fsh ım yüksek. bende bu ay soğan kürü başalamak istiyorum ama ne zaman başlayacağım konusunda tam anlayamadım bu ilk olacak benim şuan adetimin 4. günü bitince mi başlayacam yoksa adetimden 15 gün önce mi cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşkler...

soğan kürünü ben ilk ay adetimden 15 gün önce 15 gün boyunca günde 2 defa aç karnına taze yapıp ılık içiyorum

fakat korkuyurum. beniö eşimin morfolojisi %97 bozuk hareket de az.bende fsh 12. böyle olunca hamillelik gerçekleşse bile birkaç haftalık ken kalbi duraBİLİYOMUŞ

fakat korkuyurum. beniö eşimin morfolojisi %97 bozuk hareket de az.bende fsh 12. böyle olunca hamillelik gerçekleşse bile birkaç haftalık ken kalbi duraBİLİYOMUŞ

işallah hiç birşey olmaz canımm aklımıza kötü şeyler getirmeyelim Allah dilerse hiç bir şey olmaz biz ona sığınıyoruz olsunda hayırlarla işallah normal veya tüp bebek farketmez :) hayırlı sağlıklı evlatlar versin ..aminn :49:

amin.bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum. hz. musa bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
-ya musa! bizim çocuğumuz olmuyoR.ALLAH ile konuş bizim çocuğumuz ne zaman olacak.derler
hz. musa allaha yönelir ve
- allahım! bu çiftin ne zaman çocukları olacak? der
allah c.c ;
-ya musa! söyle onlara , onların hiç bir zaman dölleri tutmayacak ,der
hz. musa allahın sözlerini çifte iletir.karı- koca başları önlerinde üzülerek giderler
aradan 5 yıl geçer.aynı karı -koca kucaklarında 4 yaşında bir çocukla gelirler hz musa nın yanına
-bu bizim çocuğumuz ya musa,derler.
hz.musa allaha sorar;
-allahım! hani bunların hiçbir zaman çocukları olmayacaktı? der.
allah; ' evet ya musa! onların hiç bir zaman çocuklrı olmayacaktı. fakat onlar bunu bile bile benden ümidlerini kesmedilerve hergün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler.bende onlara evlat nasip ettim' der

allah kendisinden ümidi kesenleri sevmezmiş.allaha takva ile yönelmek gerekir.takvanın ğereği ise allahtan gelecek her şerde bir hayır,her hayırda bir şer olduğuna inanmak ve ondan ne gelirse gelsin razı olmaktır.
peygamberimiz(s.a.v) 'allah yeryüzüne hiç bir dert indirmemiştirki, dermanınıda vermesin.' sebeplere sarılıcaz ama şifasını allahtan umarak.

yine derde okudum bilmiyorum.bir adam hz isa ya gelerek 'ya isa benim falanca hastalığıma şifa olacak bir şey söyle' ,der
hz isa da bir bitki önerir ve 'allahın izni ile şifa bulursun 'der. adam alır bitkiyi ve 'şifa niyetine allahım' diyerek kaynatır ve içer.bir süre kullandıktan sonra adamın rahatsızlığı geçer.fakat aradan bir kaç yıl geçer adamın hastalığı nükseder.adam yine bitkiden alır fakat bu sefer bir türlü iyileşemez.hz.isa ya gider !ya isa ilk içtiğimde iyileşmiştim. tekrar edince yine içtim ama geçmedi,der.
hz isa:
- geçmez tabi. ilk içtiğinde şifasını allahtan umarak içmiştin.ama sonra bitkiden meded umarak içtin. der.

bende özellikle kürlerimi uygularken' şifa niyetine allahım' diyerek içiyorum. allah hepimize şifa versin

SLM ARKADAŞLAR. bebek sahibi olmaya çalışanlara umut olacak deneyimlerinizi paylaşın lütfen!ve lütfen kaç senelik evli olduğunuzu,kaç yaşında olduğunuzu,geçirdğiniz tedavileri,neden bebek sahibi olamadığınızı,yaptığınız kürleri ve nasıl yaptığınızı paylaşın

paylaşımlarınızı ayrıntılı yaparsanız sizin durumunuzdaki arkadaşlarla fikir alışverişi yapabilirsiniz.

paylaşımlarınızı ayrıntılı yaparsanız sizin durumunuzdaki arkadaşlarla fikir alışverişi yapabilirsiniz.

hz musa nın kıssası çok güzeldi...demekki hiç bi zaman ümit kesmemek gerekiyor canımm.Allah umudumuza hayırlarla kavuştursun..bende eşime keçi boynuzu kürüne başladım kendimde incir kürüne başladım bu arada buğday çimi tablet alıyorum nisanda ikinci tüp bebek düşünüyoruz kısmetse işallah hepimizin Allah dileklerini kabul eder tez zamanda kavuştursun...aminn birde biosteron dhea kullanmak istiyorum ama tereddüt ediyorum hormon diye kaş yapayım derken göz çıkafrmayımda :) ..

Arkadaslar gun gelir hamile kalip bebisleri elimize alarak sevindirici haberi vermeyi Allahim insallah nasip eder!

Benim 2-asilama 2-tup bebek yapildi negatif sonuc aldim. Yasim 39 ve 14 senedir evliyim.

1) SOGAN kurunu Her sene (Ocak/ subat/ mart) 3 kurs. Bazen sadece (ocak ayinda 15 gun) 1 kursun deniyorum. SONUC: kist gitti ve karin kisimindaki agri gecti

2) SENEDE 1-kere genel vucut temizlemesini yapiyorum.(Bagirsaklar/karaciger/ bebrek). SONUC: karaciger bebreklerdeki (mikrolit-kum)yok oldu. Yuz rengi genel olarak renk acilmis gibi

3) AKAPUMKTURA son iki yilda yaklasik olarak hersene 10 kurs yaptiriyorum. SONUC: Bel fitigi/ bacaklardaki agri gecti ve karin kisiminda sisler gecti ( sadece 1-2 ay habizik oluyorsonra geciyor )

4) Tup bebek oncesi 6-maddi imkana gore 10 kurs massaj butun vucuda aliyorum. SONUC: Cok hafif hissediyorum

5) Suluk yaklasik 50-60tane aliyorum (Ozel merkezde ve dr kontrol altinda) SONUC: ben bundan vaz gecemem LHve FHS normal cikiyor genel olarak kiste de etkiliyor

Bunlar unutmadiklarim Baska da DR komtrolu altinda beraber konusarak cok seyleri uyguladik.

Tup bebek oncesinde mutlaka Hormon ve enfeksiyonlar viruslere kan tahlili yaptiriyorum/ bebrek ve karaciger ultrosiyon/ bir sure dr isteyenleri yapiliyor/

2012 Tup bebek hazilliklarini onceden basladim.insallah girmeyi nasip eder Rabbim insallah olumlu pozitigf sonuc alirim insallah

Ben kendi hatatm tup bebege MANEVI OLARAK hazirliklarim az oldu ve tam serbest tam olarak inanarak giremedim. 2- denemede HLA ve kariyotip genetik testini yaptirsaydim diye pisman oldum..

Arkadaslar simdi sizlerin yazdklariniz gibi polen ari sutunu 2-ci aydan basliyorum. Incir kurunu tup bebege girecegimiz zaman insallah 2-ay once baslamaliyim diyorum/ Sizlerce hangi tahliller lazim neler yapilmalidir?

Artik neler yapilmali hangi ay nelere onem verecegim bunlari yazdim insallah Allahim nasip eder yapmayi...

Tup bebege baslayan arkadaslara Allahim yardimci olsun! Insallah pozitif sonuc alip sevinmeyi Rabbim nasip eder!!!!

Sizlerde topikte online yazışacak birileri olmasada yazmaya devam edin.çünkü biliyorsunuzki hepimiz zaman zaman topiğe girip okuyoruz

Arkadaslar gun gelir hamile kalip bebisleri elimize alarak sevindirici haberi vermeyi Allahim insallah nasip eder!

Benim 2-asilama 2-tup bebek yapildi negatif sonuc aldim. Yasim 39 ve 14 senedir evliyim.

1) SOGAN kurunu Her sene (Ocak/ subat/ mart) 3 kurs. Bazen sadece (ocak ayinda 15 gun) 1 kursun deniyorum. SONUC: kist gitti ve karin kisimindaki agri gecti

2) SENEDE 1-kere genel vucut temizlemesini yapiyorum.(Bagirsaklar/karaciger/ bebrek). SONUC: karaciger bebreklerdeki (mikrolit-kum)yok oldu. Yuz rengi genel olarak renk acilmis gibi

3) AKAPUMKTURA son iki yilda yaklasik olarak hersene 10 kurs yaptiriyorum. SONUC: Bel fitigi/ bacaklardaki agri gecti ve karin kisiminda sisler gecti ( sadece 1-2 ay habizik oluyorsonra geciyor )

4) Tup bebek oncesi 6-maddi imkana gore 10 kurs massaj butun vucuda aliyorum. SONUC: Cok hafif hissediyorum

5) Suluk yaklasik 50-60tane aliyorum (Ozel merkezde ve dr kontrol altinda) SONUC: ben bundan vaz gecemem LHve FHS normal cikiyor genel olarak kiste de etkiliyor

Bunlar unutmadiklarim Baska da DR komtrolu altinda beraber konusarak cok seyleri uyguladik.

Tup bebek oncesinde mutlaka Hormon ve enfeksiyonlar viruslere kan tahlili yaptiriyorum/ bebrek ve karaciger ultrosiyon/ bir sure dr isteyenleri yapiliyor/

2012 Tup bebek hazilliklarini onceden basladim.insallah girmeyi nasip eder Rabbim insallah olumlu pozitigf sonuc alirim insallah

Ben kendi hatatm tup bebege MANEVI OLARAK hazirliklarim az oldu ve tam serbest tam olarak inanarak giremedim. 2- denemede HLA ve kariyotip genetik testini yaptirsaydim diye pisman oldum..

Arkadaslar simdi sizlerin yazdklariniz gibi polen ari sutunu 2-ci aydan basliyorum. Incir kurunu tup bebege girecegimiz zaman insallah 2-ay once baslamaliyim diyorum/ Sizlerce hangi tahliller lazim neler yapilmalidir?

Artik neler yapilmali hangi ay nelere onem verecegim bunlari yazdim insallah Allahim nasip eder yapmayi...

Tup bebege baslayan arkadaslara Allahim yardimci olsun! Insallah pozitif sonuc alip sevinmeyi Rabbim nasip eder!!!!
maaşaallah bacım:: inşaallah rabbim emeklerinizi zayi etmezde en kısa zamanda olursun hamiş:34:

meraba arkadaşlar ben mine 9 yıllık evliyim,ilk 1 sene korunduk sonrada olmadı işte.1kere soğan kürü denedim,1kerede incir kürü ,şimdide meryem suresini okuyorum hergün ve 4. aşılamamı yapıldım ama tutmadı heralde,sonumuz tüp bebek ama onuda eşim istemiyo bakalım napıcam allah hepimizin yardımcısı olur inşaallah::16::

canım neden istemiyor.tüp bebeğin nasıl yapıldığını biliyor dimi. yani sonuçta senin yumurtanla onun spermi labratuvar ortamında birleştirilip yine sana enjekte ediliyor.ayrıca bütün sıkıntıyı sen yaşıyosun. o sadece sperm veriyo. ve tabiki para.sanırım maddi açıdan istemiyor

Back
X