Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

1 kg bal, 100 gr plen, arısütü,
-1 tatlı kaşığı ısırganotu tohumu,
-'' '' '' zencefil
-1.5 tatlı kaşığı salep
-1 tatlı kaşığı kimyon
-'' '' '' karanfil
-'' '' '' tarçın
-'' '' '' keten tohumu
-1 yemek kaşığı çörek otu
-1 tatlı kaşığı karabiber
-'' '' '' '' şalgam tohumu
-'' '' '' turp tohumu
-'' '' '' tere tohumu
-'' '' '' havlıcan ceviz, fındık, fıstık, ayçekirdeği,hurma,keçiboynuzu, yulaf,mey ve kurusu( elma,muz,şeftali) tarçın

amh testi hastahanelerde yapılmıyor.pahalı bir test. özelde 150 yda 250 tam hatırlamıyorum yaptırmıştık

ya ben eylüle ertelemiştim ama adetim her ay geçtikçe değişiyor. eskiden sular srller gibi gelen adetim şimdi genellikle pembe şurup rengi geliyor.korktum açıkçası erken menopoza girermiyim diye hemşireden cvp bekliyorum.tavşancıl otu var elimde 2 şişe hala kullanmadım. preseed jeli bu ay kulandım.ama olmadı. adetten sonra devam edicem.tavşancıl otunu ise tüpden sonra denicem

eşimi aradım.durumu anlattım.pazar günü gidelim o zaman dedi.tekrar hemşireyi aradım.ama yemekteler herhalde açmadılar

bende menapozdayım artık çünkü hormonlar aldı başını gitti eğer karar verirsem yumi nakli yapacam ne yapalım ben:49::49:istiyorum artık

iyiki bu form var.bu forma yazarken hem sizinle dertleşiyorum.hem bilgi alışverişi yapıyorum hemde günlük gibi başıma gelenleri yazıp ilerisi için databank yapıyorum.

bu gün tüp bebek merkezine gittim. önce kan verdim. sonra ultrasyon.yine kısa protokol uygulanacak.rahim filmimi geri verdiler.ben sol tüp tıkalı sanıyordum sağ tıkalıymış. ilk denememde 10.12.2011 de adetimin 3. günü gitmiştim. 4 tane bir tarafımda ,2 tane diğer tarafımda folokül bulundu. ve bana puregon 300 ünite vermişlerdi. yanında 3 kullanımlık orgalut.10-16 aralık arası kullandım.17 aralıkta çatlama iğnem yapıldı.19 aralık pazartesi yumurtam toplandı. 2 gün sonra transver yapıldı. ama sonuç negatif.bu gün 10.03.2012 ,adetimin 2. günü , 10-11-12-13-14-15 mart da kullanmak üzere gonalf 5 ktu,14-15-16 mart da kullanmak için cetrotide 3 kutu verdiler. 4 tane bi tarafımda, 2 tane diğer tarafımda tolam 6 tane folokül bulundu yine. 16 martda kontrolüm var.

alerjik rinitim var. özellikle gece tıkanıyor burunlarım.doleday isimli bir hapım ve avamys isimli bir spreyim var. onların kullanınca rahatım ama aile hekimi,drum ve eczacım kullanmamalısın diyolar. kortizon varmış. iliadin de çok iyi geliyor. ama oda 5 günden fazla kullanılmıyomuş.buhar makinası almayı düşünüyorum

bu gün tüp bebek merkezine gittim. önce kan verdim. sonra ultrasyon.yine kısa protokol uygulanacak.rahim filmimi geri verdiler.ben sol tüp tıkalı sanıyordum sağ tıkalıymış. ilk denememde 10.12.2011 de adetimin 3. günü gitmiştim. 4 tane bir tarafımda ,2 tane diğer tarafımda folokül bulundu. ve bana puregon 300 ünite vermişlerdi. yanında 3 kullanımlık orgalut.10-16 aralık arası kullandım.17 aralıkta çatlama iğnem yapıldı.19 aralık pazartesi yumurtam toplandı. 2 gün sonra transver yapıldı. ama sonuç negatif.bu gün 10.03.2012 ,adetimin 2. günü , 10-11-12-13-14-15 mart da kullanmak üzere gonalf 5 ktu,14-15-16 mart da kullanmak için cetrotide 3 kutu verdiler. 4 tane bi tarafımda, 2 tane diğer tarafımda tolam 6 tane folokül bulundu yine. 16 martda kontrolüm var.

iyi akşamlar rozella ne kadar iyi umarım herşey yolunda gider benim tüpler açıktı bi sorun yoktu 3 yıl önceki çektirdiğim filmde ama tedavi için yine çektirecem bakalım neyle karşılaşacam iyi en azından kendi yumilerin var şükretmelisin haline bende mesela yumi yok nakilden başka çarem de yok ilaçlarını iğnelerini aksatma hayırlı olur inşallah

Son düzenleme:
alerjik rinitim var. özellikle gece tıkanıyor burunlarım.doleday isimli bir hapım ve avamys isimli bir spreyim var. onların kullanınca rahatım ama aile hekimi,drum ve eczacım kullanmamalısın diyolar. kortizon varmış. iliadin de çok iyi geliyor. ama oda 5 günden fazla kullanılmıyomuş.buhar makinası almayı düşünüyorum

ben diyecektim canım şuan tedavi aşamasındasın bence fazla ilaç kullanma buhar kullan zararı olmaz tüp denemen için zaten birsürü ilaç kullanıyorsun ....

iyiki bu form var.bu forma yazarken hem sizinle dertleşiyorum.hem bilgi alışverişi yapıyorum hemde günlük gibi başıma gelenleri yazıp ilerisi için databank yapıyorum.

değil mi ne kadar iyi şuan hayıt çayımı içiyorum bi yararı olurmu bilmiyorumm

amin.bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum. hz. musa bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
-ya musa! bizim çocuğumuz olmuyoR.ALLAH ile konuş bizim çocuğumuz ne zaman olacak.derler
hz. musa allaha yönelir ve
- allahım! bu çiftin ne zaman çocukları olacak? der
allah c.c ;
-ya musa! söyle onlara , onların hiç bir zaman dölleri tutmayacak ,der
hz. musa allahın sözlerini çifte iletir.karı- koca başları önlerinde üzülerek giderler
aradan 5 yıl geçer.aynı karı -koca kucaklarında 4 yaşında bir çocukla gelirler hz musa nın yanına
-bu bizim çocuğumuz ya musa,derler.
hz.musa allaha sorar;
-allahım! hani bunların hiçbir zaman çocukları olmayacaktı? der.
allah; ' evet ya musa! onların hiç bir zaman çocuklrı olmayacaktı. fakat onlar bunu bile bile benden ümidlerini kesmedilerve hergün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler.bende onlara evlat nasip ettim' der

sagol rowina!ya arkadaşlar bugün ilk iğnemi oldum.fakat dizimde kadılma yapıyor.yürürken aniden kramp giriyor.1.ci demedede aynı şey olmuştu.böyle olan varmı?

merhaba canım ne iyi etmişsinde böyle bir topik açmışsın....

bende 3 denememe hazırlanıyorum bizdede rezerve azlığı eşimde sayı azlığı var kaan aydosta tedavi gördü aman aman bir sonuç olmadı ama morfoloji %40 lara çıktı halende ilaçlarını kullanıyor bazende çakşır kökü içiyor 2 aydırda test yenilemedi ne duruma çıktı bilmiyoruz

bende ise toplamında en fazla 5 folükül olurken şimdi en az 9 en fazla 11oluyor fsh da 9 kadar düştü 3 aydır sonuç böyle yaptığımda her sabah aç karnına bir kaşık keçi boynuzu pekmezi bunu alerjik astımım için içiyorum çokda faydasını gördüm....
arada hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi ile karıştırıp içiyorum sonra gece uyurken bir er adet omega3 dhea ve folikasit içiyorum
yaşda eşiminde benimde 31 bu geçtiğimiz çarşambada co kültürü verdim bizim gibi olan lar için çok faydası oluyormuş inşallah bende sonuç alırım ha birde spermler ekstra büyütülen mikroskopta seçilecek inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırız....
rabbim inşallah sizlere yanınızdada banada nasip eder....

bende 3 denememe hazırlanıyorum bizdede rezerve azlığı eşimde sayı azlığı var kaan aydosta tedavi gördü aman aman bir sonuç olmadı ama morfoloji %40 lara çıktı halende ilaçlarını kullanıyor bazende çakşır kökü içiyor 2 aydırda test yenilemedi ne duruma çıktı bilmiyoruz

bende ise toplamında en fazla 5 folükül olurken şimdi en az 9 en fazla 11oluyor fsh da 9 kadar düştü 3 aydır sonuç böyle yaptığımda her sabah aç karnına bir kaşık keçi boynuzu pekmezi bunu alerjik astımım için içiyorum çokda faydasını gördüm....
arada hayıt tohumu testere dişli aslan pençesi ile karıştırıp içiyorum sonra gece uyurken bir er adet omega3 dhea ve folikasit içiyorum
yaşda eşiminde benimde 31 bu geçtiğimiz çarşambada co kültürü verdim bizim gibi olan lar için çok faydası oluyormuş inşallah bende sonuç alırım ha birde spermler ekstra büyütülen mikroskopta seçilecek inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırız....
amin canım inş. senin fsh iyiymiş eşinde de ayrı bi problem varmış geçmiş olsun

nerde tedavi görüyosunuz canım?

Back
X