Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rowina selaar hemen hemen aynı zamanda başlıycaz tüpe işallah o zamanana kadar elimizden geleni yapalım kürlere devam yumurta az ve kalitesi kötü benimde buğday çimi incir kürü yapıyorum merak ediyorum bakalım fadası olcakmı hepimizin allah emiğini tez zamanda versin işallah
22 yaşında evlendim yaş şuan 30rowina senin yaş kaçtı canım çok erken değilmi yumurta nakli için bak herkes çok uğraş veriyor lütfen pes etme linden gelenin hatta fazlasını yap canımm allah görüyor bizleri tez zamanda verir işallah
SLM ARKADAŞLAR. bebek sahibi olmaya çalışanlara umut olacak deneyimlerinizi paylaşın lütfen!ve lütfen kaç senelik evli olduğunuzu,kaç yaşında olduğunuzu,geçirdğiniz tedavileri,neden bebek sahibi olamadığınızı,yaptığınız kürleri ve nasıl yaptığınızı paylaşın
canım benim anlıyorum zaten hepimizin başında olunca tabiki samimiyet içtenlik olur inanıyorum tamam canım sen kullan bakalım ne olacak bekliyorum inşallah avatardaki dördüzlerin olur o kadar gerçek gibilerki sanki senincanım bencede yumurta nakli için acele etme bir arkadaş vardı yaşıda 40 civarı 5 6 ay yoğun bir tedaviye girdi her ay bir iki yumurtası alınıp biriktirildi bazı aylar olmuyorduda havuz tedavisi deniliyor ki sonuç aldıda.....şuan kaç folükülün var? ezanlar okunuyor inşallah hayırlısı ile bu tedavin son tedavin olur yavrularını kucağına alırsın olaki aksi bir durum olursa hiç pes etme co kültür dene ben önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım geçen haftada co kültür verdim bilgilendiririm acaba sonuç söyledikleri gibimi olacak Kİİİİİ İNŞALLAH İÇTENLİKLE TEKRAR SÖYLÜYORUM BUNA BİLE GEREK DUYMAZSIN :))
ailemle paylaşmadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.cuma günü kontrolüm var. herşey yolunda giderse pazartesi yumurta toplama olacak.çarşamba yada perşembe transferim olur diye düşünüyorum.iştahım çok açıldı.kasım ayından bari 15 kilo aldım.1,60 boyum 69 kiloyum.korkarım daha çok kilo alıcam.kıyafetlerim ol muyo artık
hadi bakalım hayırlısı alda gel bebişleriailemle paylaşmadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.cuma günü kontrolüm var. herşey yolunda giderse pazartesi yumurta toplama olacak.çarşamba yada perşembe transferim olur diye düşünüyorum.iştahım çok açıldı.kasım ayından bari 15 kilo aldım.1,60 boyum 69 kiloyum.korkarım daha çok kilo alıcam.kıyafetlerim ol muyo artık
ii akşamlar kızlar başlık dikkatimi çekti bi bakıyım dedim. Bende hikayemi anlatıyım size. Ben 29 yaşında 9 yıllık evliyim. İlk 3 sene bebek düşünmedik sonra istedik olmadı. Yumurtlama takibi yapıldı gene olmadı. Sonra dr. eşimden semen analizi istedi orda baş morfolojisinin bozuk olduğunu öğrendik sayı da bi problem yok. Bu sonucu alınca yıkıldık. Eşim bişey demesede üzülüyodu haliyle ve ben o kadr dua ettim ki anlatamam. YAni bilmiyorum belki dr. hatası ama ben mucizelere inanırım. Rabbime eşimdeki problemi alıp bana vermesi için ağlaya ağlaya dua ettim. Sonra Dr.umuz aşılama önerdi ve 2 aşılama geçirdim haliyle tutmadı. 3 aşılama öncesi rahim filmi çekseniz dedim.Dr. 'gerek yok sende bi problem olduğunu sanmıyorum' dedi. 3. aşılama tutmayınca benden rahim filmi istedi ve orda gördükki benim sağ kanal kapalı solda da kısmi yapışıklık var ve dr.un söylediği 'aaa asıl sorum sizdeymiş' ölür müsün öldürür müsün? Bizi tüp bebeğe yönlendirdi. Tedaviye başlamak için rapor çıkarttırdık. Raporu okurken benim sorumun yazıyodu ve sadece kadın infertilesi ibaresi vardı. Dr.a bunu sorduğumda ' tek sorunumuz sizin bir kanalınızın kapalı olması başka sorun yok'dedi. Eşim morfolojisini söylediğinde öyle bişey yok siz gayet sağlıklısınız dediğinde dr. ağlamaktan kendimi alamadım çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Sonrasında 6 tüp bebek geçirdim. 1. kimyasal gebelik, 2. negatif, 3. ikiz gebelik (25 haftalık erken doğum), 4 ve 5. kimyasal gebelik ve 6. 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Bi tedavimde yarım kaldı aşırı doz iğne yüzünden. Normal yolla hamile kalmam zor biliyorum ama Rabbim istedikten sonra olur diyorum ve inanın bu ay transferim olmuş olsa kesin hamileyim derdim ama bugün kırmızılar geldi üstelik 1 gün erken ve afedersiniz kanamam çoookkk fazla hiç sancım yok. Eşim de acaba bebek vardıda tutunamadı mı ki dedi. 3 gün önce de test yapmıştım 2. çizgim silik çıkmıştı. Neden böyle oldu anlamadım. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar. Bende bu yazdığınız bitkileri sırayla denemek istiyorum ve yarın inş. ermiş aktarı arıcam Rabbim hayırlısını ileri getirsin inşallah.
canım byük ihtimalle düşük yapmışssın ama senin hamile kalmanda pek bi sıkıntı yok gibi görünüyor..sadece embriyoların gelişimde sorun var gibi allah hepimizin yardımcısı olsun ama yazdıklarından ben senin adına umutluyum çünkü rahat hamile kalıyorsun..peki kür yapıyomusun yumoş ve sperm kalitesini artırmak için kürler yaptınmı erkekler için keçi boynuzu yapılıyor birde çinko takviyesi canım sende bal çörek otu tarçın veya incir kürü yapabilirsin ...allah emeklerimizin karşılığını tez zamanda verir işallah..
ii akşamlar kızlar başlık dikkatimi çekti bi bakıyım dedim. Bende hikayemi anlatıyım size. Ben 29 yaşında 9 yıllık evliyim. İlk 3 sene bebek düşünmedik sonra istedik olmadı. Yumurtlama takibi yapıldı gene olmadı. Sonra dr. eşimden semen analizi istedi orda baş morfolojisinin bozuk olduğunu öğrendik sayı da bi problem yok. Bu sonucu alınca yıkıldık. Eşim bişey demesede üzülüyodu haliyle ve ben o kadr dua ettim ki anlatamam. YAni bilmiyorum belki dr. hatası ama ben mucizelere inanırım. Rabbime eşimdeki problemi alıp bana vermesi için ağlaya ağlaya dua ettim. Sonra Dr.umuz aşılama önerdi ve 2 aşılama geçirdim haliyle tutmadı. 3 aşılama öncesi rahim filmi çekseniz dedim.Dr. 'gerek yok sende bi problem olduğunu sanmıyorum' dedi. 3. aşılama tutmayınca benden rahim filmi istedi ve orda gördükki benim sağ kanal kapalı solda da kısmi yapışıklık var ve dr.un söylediği 'aaa asıl sorum sizdeymiş' ölür müsün öldürür müsün? Bizi tüp bebeğe yönlendirdi. Tedaviye başlamak için rapor çıkarttırdık. Raporu okurken benim sorumun yazıyodu ve sadece kadın infertilesi ibaresi vardı. Dr.a bunu sorduğumda ' tek sorunumuz sizin bir kanalınızın kapalı olması başka sorun yok'dedi. Eşim morfolojisini söylediğinde öyle bişey yok siz gayet sağlıklısınız dediğinde dr. ağlamaktan kendimi alamadım çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Sonrasında 6 tüp bebek geçirdim. 1. kimyasal gebelik, 2. negatif, 3. ikiz gebelik (25 haftalık erken doğum), 4 ve 5. kimyasal gebelik ve 6. 6 haftalık düşükle sonuçlandı. Bi tedavimde yarım kaldı aşırı doz iğne yüzünden. Normal yolla hamile kalmam zor biliyorum ama Rabbim istedikten sonra olur diyorum ve inanın bu ay transferim olmuş olsa kesin hamileyim derdim ama bugün kırmızılar geldi üstelik 1 gün erken ve afedersiniz kanamam çoookkk fazla hiç sancım yok. Eşim de acaba bebek vardıda tutunamadı mı ki dedi. 3 gün önce de test yapmıştım 2. çizgim silik çıkmıştı. Neden böyle oldu anlamadım. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar. Bende bu yazdığınız bitkileri sırayla denemek istiyorum ve yarın inş. ermiş aktarı arıcam Rabbim hayırlısını ileri getirsin inşallah.