Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve kalitesizliği var benimde tshım yüksek 1 aşılama birde geçen ay tüp bebek yaptık 6 martta sonucu aldım negaitff :((( inanamadım herşey düzgün gidiyodu 27 yaşımdayım yumurtalıklar hormonlar herşey normaldi yinede olmadı.Allahım herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah.bende sabahları aç karnına bir avuç çörekotu çiğneyip yutuyorum çörekotu ölüm hariç bütün dertlere devaymış.haziranda dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyecez.şuan preseed kullanıyorum Allahdan ümit kesilmez tıpda bi noktada çaresiz kalıyo ben irenbede yaptırdım tüp bebeğimi izmirin bir numaralı tüp bebek merkezi ama olmayınca olmuyo.ağlatan mevlam güldürürmüşte inşallah normalden olur Allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmiyorum inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür gönlümüzdeki muradı verir...

bende rabbimden gelen herşeye razıym.hayır da şer de ondan.üzülmemek elde değil ama dünyanın sonuda değil.allhın hazinesi bol. yeterki samimiyetle ondan isteyelim.ben preseed i 1 ay kullandım. sonra tedaviye başladık.

rozella :) öncelikle hayırlı ve güzel sonuç almanı diliyorum..... nerede tedavi oldunuz sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.

bacım ben izmir ege üniversitesinde 2.ciyi deniyorum.dün gece sol kasığıma çok kötü bir sancı girdi.sıçradım resmen yataktan.bu arada allahtan ümidimi kesmiyorum ama bir yandanda kendim negatif sonuca hazırlamaya çalışıyorum

1.ci denememde kabzlık yaşadığım için bu sefer daha temkinliyim.sabah kalkınca aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi (damıtılarak yapılanından) içiyorum.10 dakk sonra 2-3 naturel kayısı sonrada kahvaltı yapıyorum.saat 11 de bir tane portakal yda portakal suyu içiyorum.öğünlerde sebze yemekleri ev yapımı ekmek. ev yapımı yoğurt yada hoşaf yiyorum.öğleden sonra meyve saat 16 da ise kabak tatlısı yada sütlü tatlı yiyorum. akşam yemeğini saat 18 de yedikten 2 saat sonra yine meyve yiyorum. yatmadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuyla birlikte 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı içiyorum.suyu çok az içen biri idim.artık günde 3 lt su içiyorum.bu arada kabızlık için bi arkadaş tavsiye etti.akşam yatmadan önce 1 bardak sıcak suyun içine 3 tane naturel kayısı koyup. biraz bekleterek hafif ılıdıktan sonra içerseniz sabah tuvaletinizi çok rahat yaptığınızı göreceksiniz

1.ci denememde kabzlık yaşadığım için bu sefer daha temkinliyim.sabah kalkınca aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi (damıtılarak yapılanından) içiyorum.10 dakk sonra 2-3 naturel kayısı sonrada kahvaltı yapıyorum.saat 11 de bir tane portakal yda portakal suyu içiyorum.öğünlerde sebze yemekleri ev yapımı ekmek. ev yapımı yoğurt yada hoşaf yiyorum.öğleden sonra meyve saat 16 da ise kabak tatlısı yada sütlü tatlı yiyorum. akşam yemeğini saat 18 de yedikten 2 saat sonra yine meyve yiyorum. yatmadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuyla birlikte 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı içiyorum.suyu çok az içen biri idim.artık günde 3 lt su içiyorum.bu arada kabızlık için bi arkadaş tavsiye etti.akşam yatmadan önce 1 bardak sıcak suyun içine 3 tane naturel kayısı koyup. biraz bekleterek hafif ılıdıktan sonra içerseniz sabah tuvaletinizi çok rahat yaptığınızı göreceksiniz

canım benim Allah emeklerini boşa çıkartmasın inş. bunları senmi yapıyosun yoksa annenmi yardımcı oluyo .ben tüp bebekte 12 gün annemlerde kalmıştım bi tek tuvalete kalktım anneciğim sağolsun herşeyi tepsiyle önüme getirdi.şimdi seni nasıl bi heyecan sarmıştır :) sonucu alana kadar insan meraktan çatlıyo inşallah pozitifi budan bize duyuurursun bizlerede umut olur.Allahım hepimize hayırlı evlat nasip etsin 2012 de hepimiz hamile kalırız inşallah bu sene hepimize uğurlu gelir inşallah.

annem yapıyo canım

küre başlıyorum bende incir ve havuç olana....
bu arada Umreden gebelik için ot ve Acve hurması getirttim..Reglim başlayıp bittikten sonra kısmetse başlıcam..
hayırlısı hepimiz için

bende yarın incir kürüne baslıcam. regl iken baslayınca sorun olmaz sanırım dimi? 2 tüp denemesinden sonra umarım kendılıgınden gelir meleğim..

ya kızlar huzursuz bacak sendromu başladı bende. her geçen gün kötüye gidiyo. babamdada var bu hastalıktan.nette okudum. gebelik, kansızlık, şeker gibi bazı hastalıklardan olabileceği gibi genetik de olabiliyomuş. kansızlık var zaten bende. babamdada var demir eksikliği. dayanamıyorum. yarın doktora gidip kan tahlili yaptırcam.eğer demir eksikliğim geçtiyse kesin hamilelikten.

bu arada Umreden gebelik için ot ve Acve hurması getirttim..Reglim başlayıp bittikten sonra kısmetse başlıcam..
hayırlısı hepimiz için

Amin canım hg aramıza. İnşallah şifa olur bu kürler sana...

bende yarın incir kürüne baslıcam. regl iken baslayınca sorun olmaz sanırım dimi? 2 tüp denemesinden sonra umarım kendılıgınden gelir meleğim..

Sende hg canım... Adetliyken bilmiyorum incir yumurta geliştirmek için aslında o yüzden adet bitiminde başlamak daha ii olur sanki.

ya kızlar huzursuz bacak sendromu başladı bende. her geçen gün kötüye gidiyo. babamdada var bu hastalıktan.nette okudum. gebelik, kansızlık, şeker gibi bazı hastalıklardan olabileceği gibi genetik de olabiliyomuş. kansızlık var zaten bende. babamdada var demir eksikliği. dayanamıyorum. yarın doktora gidip kan tahlili yaptırcam.eğer demir eksikliğim geçtiyse kesin hamilelikten.

Ay o iğrenç bişey canım yaa bende de var da. Sabaha kadar uyutmuyo bazen...

geceleride aynı.bu gün kapı zili çaldı yerimden hopladım. korktum.aradan biraz zaman geçti annemle evde karşılaştık yine yüreğim ağzıma geldi.kur an kursundan gelmiş.

ilk korktuğumda ya bebeğim tutunmazsa dedim .ama sonra 1. ci denememde birlikte sonuç beklediğim kadın geldi aklıma.o '' ben hiç dikkat etmedim kendime, sigaramı içtim, kahvemi içtim kola içtim bide geceleri korkup yataktan çok düştüm '' dedi. ve onun tuttu.hamile .

hayırlısı hepimiz için

tatlım bişey sorucam bendede ümreden gelen bir şey var hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ama benimki ot değil böyle ceviz den biraz daha büyük dışı şert kahverengi bişey 1 tane var elimde ama nasıl kullanıcağımı bilemedim içinimi kırıp yicemmi içicemmi bilemedim senin bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim canım.

tatlım bişey sorucam bendede ümreden gelen bir şey var hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ama benimki ot değil böyle ceviz den biraz daha büyük dışı şert kahverengi bişey 1 tane var elimde ama nasıl kullanıcağımı bilemedim içinimi kırıp yicemmi içicemmi bilemedim senin bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim canım.

incir ve havuç kürü canım eğer adet günün uzun sa yani 35 günde felan oluyorsa uygulanıyormuş değilse sade incir kürü yapılacakmış allah yar ve yardımcımız olsun...

rozella anlattıklarından sanki hamiş misin gibi geldi bana işallah öylesindir hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım bahsettiğin orada olan bir meyve sanırım..gebelik için diye biyerlerde duymuştum..ama bendeki bildiğin ot..yani kurutulmuş yaprakları düşün kırık kırık..ama çeşit çeşit bişiler var poşette..dal gibi olan minik gövde gibi olanlarda var

arkadaşlar bahsettiğiniz nedir ne için kullanıyorsunuz aydınlatırsanız sevinirim allah yardımsımız olsun...

Back
X