kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve kalitesizliği var benimde tshım yüksek 1 aşılama birde geçen ay tüp bebek yaptık 6 martta sonucu aldım negaitff(( inanamadım herşey düzgün gidiyodu 27 yaşımdayım yumurtalıklar hormonlar herşey normaldi yinede olmadı.Allahım herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah.bende sabahları aç karnına bir avuç çörekotu çiğneyip yutuyorum çörekotu ölüm hariç bütün dertlere devaymış.haziranda dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyecez.şuan preseed kullanıyorum Allahdan ümit kesilmez tıpda bi noktada çaresiz kalıyo ben irenbede yaptırdım tüp bebeğimi izmirin bir numaralı tüp bebek merkezi ama olmayınca olmuyo.ağlatan mevlam güldürürmüşte inşallah normalden olur Allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmiyorum inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür gönlümüzdeki muradı verir...
bende rabbimden gelen herşeye razıym.hayır da şer de ondan.üzülmemek elde değil ama dünyanın sonuda değil.allhın hazinesi bol. yeterki samimiyetle ondan isteyelim.ben preseed i 1 ay kullandım. sonra tedaviye başladık.