Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

takvimini sevsinler senin nasıl mutlu oldum ama içime acayip doğmuştu tebrikler canım inşallah rabbim zamanı sugibi akıtır bir an nce kucağına alırsın hayırlısı ile darısıda bize olur inşallah :)

Rozella çok ama çok tebrik ederim; sağlıkla, mutlulukla bebeğini kucağına alırsın inşallah!!!

rabbim merhamet edene merhamet edermiş.benim kedilerim var kızlar 3 tane dişi kedim sırayla doğum yaptılar. dün gecede sonuncu doğum yaptı hepsinide 4 yavrusu oldu. küçükken buldum onları. savunmasızlarken.bir süredir bahçe kapımızın önünde dişi ve hamile bir köpek belirdi. kedilerimi beslerken onuda besledim.belkide allah onun yarattığı canlara hürmet ettiğim için nasip etti.doğumlarını seyrettim kedilerimin. görseniz.gerçek bir mucize.kutu hazırladım onlara ve üşenmeden takip ettim onları.doğum belirtileri başladığında ktuya aldım onları.ilk enik doğduğunda onu yalayarak temizliyo.kordonunu kesiyo.diğer enk doğana kadar onu temizliyo. o minicik şeyse rahimden çıkar çıkmaz emmeye başlıyo.

her ihtimale karşı ismini hatırlamadığım testi istedi. hayvanların dışkılarında bazen oluşan mikrop gibi tam adını bilmiyorum bişeyler varmış.bağışıklığına bakalım dedi.ben kendimi bildim bileli beslerim kedi ve hepsi eğitimli

wc leri geldimi bağırılar. zaten artık büyüdükleri için bahçeye saldık. içeri almıyoruz.sadece annemin odsında bebeklerini beslemeye geliyolar.erkek kediler fare diye yemesinler diye.

rozella böğürtlen kökünü kaynattınmı nasıl içtin ??? böğürten çayı içsek aynı faydayı sağlarmı acaba :44: bende ace selenyum içiyorum şuan haziranda dondurulmuşlarla deneyecez Allah nasip ederse.hazirana kadar iyi beslenmek istiyorum birde pekmezin içine zencefil zerdeçal çörekotu kattım onu birer kaşık içiyorum çok faydası varmış.şimdi senden böğürtleni duyunca merak ettim .

rozella böğürtlen kökünü kaynattınmı nasıl içtin ??? böğürten çayı içsek aynı faydayı sağlarmı acaba :44: bende ace selenyum içiyorum şuan haziranda dondurulmuşlarla deneyecez Allah nasip ederse.hazirana kadar iyi beslenmek istiyorum birde pekmezin içine zencefil zerdeçal çörekotu kattım onu birer kaşık içiyorum çok faydası varmış.şimdi senden böğürtleni duyunca merak ettim .

canım topğin başların da yazmıştım.6 lt suya 400 gr böğürtlen kökünü atıp kaynat.30 dk kaynasın.södür ve soğut sonra süz. sabah akşam aç eşinle şifa niyetiyle iç.1 çay bardağı. ya adını hatırlamıyorum am iri yapılı bir kanser uzmanı profösör var hani haberlerde çıkıyo. o dr. böğürtlenin herşeyinde bol tüketin diyo ekan topuzmuydu neydi. aktarlarda bügürlen kökü, böğürtlen çiçeği satılıyor. topk başındada söyledim kanser hücrelerine dahi iyi geliyo. hücre yeniliyo

bende tedbir amaçlı sevmiyorum elime alıp.

Rozella 8. Gun catlatma ignesi vurulmussun adini biliyomusun bende 4 gun vuruldum yani bugun tutunmasi icinmis. Bide sen ilk testi kacinci gunyaptin? Benim 31. Transferimdi bugun 5 gun oldu bende yapsam cikarmiki? Ay ne stresli donem saatl:17:er gun gibi gecmiyo.

Rozella 8. Gun catlatma ignesi vurulmussun adini biliyomusun bende 4 gun vuruldum yani bugun tutunmasi icinmis. Bide sen ilk testi kacinci gunyaptin? Benim 31. Transferimdi bugun 5 gun oldu bende yapsam cikarmiki? Ay ne stresli donem saatl:17:er gun gibi gecmiyo.

10. gününden beri yapıyorum.zaten daha önce çıkmaz çıksada yanıltıcı olur.ovitrelle iğne hamilelik hormonu içeriyor.bugünde vuruldum

sagol canım.sanada çok teşekkür ederim başından beri desteklerin ve paylaşımların için darısı başına

Rica edrim canım deneyimerimizi paylaşıyorumz. Aminn Rabbim hepimize de versin sen de sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Tek embriyo transfer edilmişti demi canım sana?

her ihtimale karşı ismini hatırlamadığım testi istedi. hayvanların dışkılarında bazen oluşan mikrop gibi tam adını bilmiyorum bişeyler varmış.bağışıklığına bakalım dedi.ben kendimi bildim bileli beslerim kedi ve hepsi eğitimli

Evet mutlaka yaptır toksoplazma testi canım... Bende kedileri çok severim ve beslerim.

hah! işte o test.evet tek embriyo trans edildi.ve bu denemede daha önce söylediğim gibi bebek tutunsun diye çizdiler.

Back
X