Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rozella böğürtlen kökünü kaynattınmı nasıl içtin ??? böğürten çayı içsek aynı faydayı sağlarmı acaba :44: bende ace selenyum içiyorum şuan haziranda dondurulmuşlarla deneyecez Allah nasip ederse.hazirana kadar iyi beslenmek istiyorum birde pekmezin içine zencefil zerdeçal çörekotu kattım onu birer kaşık içiyorum çok faydası varmış.şimdi senden böğürtleni duyunca merak ettim .
bende tedbir amaçlı sevmiyorum elime alıp.
Rozella 8. Gun catlatma ignesi vurulmussun adini biliyomusun bende 4 gun vuruldum yani bugun tutunmasi icinmis. Bide sen ilk testi kacinci gunyaptin? Benim 31. Transferimdi bugun 5 gun oldu bende yapsam cikarmiki? Ay ne stresli donem saatler gun gibi gecmiyo.
dr bu günde vurul dedi. sonra yine vurulurmuyum bilmiyorum
sagol canım.sanada çok teşekkür ederim başından beri desteklerin ve paylaşımların için darısı başına
her ihtimale karşı ismini hatırlamadığım testi istedi. hayvanların dışkılarında bazen oluşan mikrop gibi tam adını bilmiyorum bişeyler varmış.bağışıklığına bakalım dedi.ben kendimi bildim bileli beslerim kedi ve hepsi eğitimli