- 1 Mart 2014
- 754
- 1.604
- 313
Türkiye ortamını çok bilmiyorum. Ama olumsuz yazan arkadaşlar çoğunlukta olduğuna göre zor bir durum. Çok üzüldüm gerçekten, çünkü hevesli bi gence benziyorsun. Açıkçası ben senin yerinde olsam yine de giderdim kursa. Ama çok umitlenmeden. Yani tüm ümidini ona bağlama ki hayal kırıklığı olmasın. 'Olursa ne ala, olmazsa nasip değilmiş, denemiş oldum' şeklinde Bi mantıkla gidersen üzülmezsin diye düşünüyorum. Ama hiç denememekten iyidir kanaatimce. Hani o kursa gitmeyince başka daha kesin ve net bi alternatifin olsa tamam dicem ama tablo öyle görünmüyor. Bence bi şansını dene. Birkaç ay çok uzun bi süre değil, denemeye değer diye düşünüyorum.
Bazen de kurslar vs vesilesiyle girilen ortamlar sayesinde is kapıları acilabiliyo. Benim bi tanıdığım öylesine bi işe girmişti çok sevmediği halde. Orda tanıştığı biri vesilesiyle daha çok sevdiği ve parası da daha çok olan bi iş buldu. Ne bileyim insan dışarı çıkınca hiç düşünmediği fırsatlar çıkabiliyor. Bi dene derim ben.
Bazen de kurslar vs vesilesiyle girilen ortamlar sayesinde is kapıları acilabiliyo. Benim bi tanıdığım öylesine bi işe girmişti çok sevmediği halde. Orda tanıştığı biri vesilesiyle daha çok sevdiği ve parası da daha çok olan bi iş buldu. Ne bileyim insan dışarı çıkınca hiç düşünmediği fırsatlar çıkabiliyor. Bi dene derim ben.