Seninki benimkinin yaninda iyiymis
Ben provaya gittimde butun sulale gelmisti ve halasindan sokk sözler duydum perde acildiginda
Ayyyy igrencsinn bu ne böyle gelinlikmi olurr köylu musun dedi bana :)
Tanışma günü de zaten o kadar hazırlandık ettik ailecek ben de çok özen gösterdim kıyafetime. Evlere dövüldüğünde ne dedi ailen diye sordum sonuçta 5 yıla varan bi ilişkimiz var ve ailesiyle ilk kez karşılaştım. Her şey olumlu dedi sadece. İnsan bi çok güzel olmuştun çok beğendiler vs der. Ne yorum var ne iltifat
Ben provaya gittimde butun sulale gelmisti ve halasindan sokk sözler duydum perde acildiginda
Selam arkadaşlar,
Kısaca özetleyeyim, aileler tanıştı herkes olumlu bir ay sonra nişan olacak inş( daha önceki konularımda nişanlım demiştim çünkü biz kendi aramızda yüzük takmıştık). Erkek arkadaşım Aralık gibi en geç düğü olsun istiyor. Bense vaktin az olduğunu yetişemeyeceğimi düşünüyorum. Bugün gelinlik baktım, hayatımda ilk defa gelinlik denedim. Arkadaşım iki foto çekti biraz bulanıktı. Neyse akşam erkek arkadaşıma heyacanla fotoları attım nasıl diye sordum. Bişey belli olmuyo dedi soğuk soğuk, ben öncesinde gülerek gelinliği siz alacaksınız ona göre demiştim. Fiyatı ne kadardır tahmin et dedim ben nerden bilim söyle ne kadar falan dedi yine soğuk soğuk tabii. En son 1000 tl dir dedi, bin tl ye gelinlik olamayacağını söyledim. ayrıca en azından hayatımda ilk kez gelinlik giymenin heyecanını benimle paylaşmasını bekledim, sonuçta beni hiç böyle görmemişti. Bu kadar donuk ve mesafeli konuşmasına çok bozuldum. Bütün hevesim geçti,bir an önce evlenelim diye ısrar eden o, gelinlik hevesini kursağımda bırakan o. Odunluk değil mi bubiraz iltifatı haketmiyor muyum?
Dip not: kapalı gelinlik bulmak çok zor, güzel modelleri paylaşabilirseniz çok sevinirim. Parası falan da önemli değil kendim verir alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?