Kursağımda kalan gelinlik provası

kediburnu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
84
25
98
İstanbul
Selam arkadaşlar,
Kısaca özetleyeyim, aileler tanıştı herkes olumlu bir ay sonra nişan olacak inş( daha önceki konularımda nişanlım demiştim çünkü biz kendi aramızda yüzük takmıştık). Erkek arkadaşım Aralık gibi en geç düğü olsun istiyor. Bense vaktin az olduğunu yetişemeyeceğimi düşünüyorum. Bugün gelinlik baktım, hayatımda ilk defa gelinlik denedim. Arkadaşım iki foto çekti biraz bulanıktı. Neyse akşam erkek arkadaşıma heyacanla fotoları attım nasıl diye sordum. Bişey belli olmuyo dedi soğuk soğuk, ben öncesinde gülerek gelinliği siz alacaksınız ona göre demiştim. Fiyatı ne kadardır tahmin et dedim ben nerden bilim söyle ne kadar falan dedi yine soğuk soğuk tabii. En son 1000 tl dir dedi, bin tl ye gelinlik olamayacağını söyledim. ayrıca en azından hayatımda ilk kez gelinlik giymenin heyecanını benimle paylaşmasını bekledim, sonuçta beni hiç böyle görmemişti. Bu kadar donuk ve mesafeli konuşmasına çok bozuldum. Bütün hevesim geçti,bir an önce evlenelim diye ısrar eden o, gelinlik hevesini kursağımda bırakan o. Odunluk değil mi bu biraz iltifatı haketmiyor muyum?

Dip not: kapalı gelinlik bulmak çok zor, güzel modelleri paylaşabilirseniz çok sevinirim. Parası falan da önemli değil kendim verir alırım

Seninki benimkinin yaninda iyiymis
Ben provaya gittimde butun sulale gelmisti ve halasindan sokk sözler duydum perde acildiginda
Ayyyy igrencsinn bu ne böyle gelinlikmi olurr köylu musun dedi bana :)

Ben provaya gittimde butun sulale gelmisti ve halasindan sokk sözler duydum perde acildiginda

yok artık yuh yanıı ne patavatsız kadınmış o öyle....

böyle zamanlarda ınsan hem telaşlı hemde alıngan oluyor böyle seylerde ustune tuz bıber oluyor yahu ınsan moral destek beklıyorr....

Tanışma günü de zaten o kadar hazırlandık ettik ailecek ben de çok özen gösterdim kıyafetime. Evlere dövüldüğünde ne dedi ailen diye sordum sonuçta 5 yıla varan bi ilişkimiz var ve ailesiyle ilk kez karşılaştım. Her şey olumlu dedi sadece. İnsan bi çok güzel olmuştun çok beğendiler vs der. Ne yorum var ne iltifat

bizim zamanımız var daha ama ben böyle bişey yaşamış olsam üzülürdüm nitekim insan hevesini o tatlı heyecanını paylaşmak ister :26::26:

ben şimdi bile söyleyince mesela "daha zamanı var" gibi bişey duyunca deli oluyorum

senin oldukça azmış canım o da eminim eğer geç kalırsanız yumurta kapıya gelince anlayacak ve sen herşeyi halledersen sana minnet duyacaktır

belki aşırı heyecanlı olduğu için öyle söylemiştir

ayy kusura bakmada bu erkeklerın bazen odunlardan kalır yanı yok :) bosver canımmm kıskanmıştır belkı oda kendı çapında belkı havalara gırecegını falan mı düşündü kii :) sen tadını çıkarmaya bakk bu günler bı daha gelmeeeeezzz oda baksınnn öylee....cokpısman olursun sonra nıe ıcıme sınerek bısey yapmadım onu kafaya taktım dıyeee...acıkcada söylee ben bunları duymak ısterdım neden bunları söylemedınn ben bunları haketmıyor muyum falan de bakalım ne diyecek....?ama dedıgım gıbı takma bosverr sennn tadını çıkar :)

Densiz patavatsız

Konu sahibi arkadaş erkeklerin algılar biz gibi değil maalesef düğün zamanı gergin olur herkes bir de

Belki olayların ciddiye binmesi onu bir anda germiş olabilir. Ailesi senin bilmediğin bir takım ters şeyler söylemiş olabilir. Seni sevmeyen bir adam zaten işlerin ciddiye bindirilmesi için ısrar etmezdi. Sen onun gel gitlerini kafaya takmadan yaşadığın telaşın tadını çıkarmaya çalış.

valla sevgilin bence stres yapıyor.erkekler malesef evlilik konusuna bizim gibi toz pembe bakmıyorlar.ve biz bunlardan cok bahsedince ve işin içine de girince bir baskı hissediyorlar.ama sevgilinin yaptıgı yanlıs bir şey.mesela biz seneye sonbahar gibi düğün düşünüyoruz.nişan yok daha o da bu kasım gibi fln olabilir en erken.ama ben netten begendiğim gelinlikleri gösteririm.o da der sen gelinlikle prensesler periler gibi olursun aşkım diye.ama belki de iş ciddiye binince omuzlarına yük yüklenince sizinki gibi olabilir erkekler kusura bakmayın da biraz odun bu konularda.bizim gibi duygusal bakamıyorlar.

Patavatsızlık etmiş, sizin için çok önemli sonuçta ki, insan azıcık sevdiğini beyazlar içinde görecek diye heyecanlanır.
Ama erkek milleti işte..

erkekler gelinlik olayını pek anlayamıyorlar nedense. ben evlenirken hevesli hevesli gelinlik resimlerine bakardım. eşim çok söz etmezdi... soğuk sanırdım... sonra ilk gelinlik denememde eşim donup kaldı. çok hoşuna gitti...

inş. birlikte gelinlik baktığınızda büyülenir senden.

al bir tane de benden onların beğendiği gelinliği almadım diye kv ' ay hiç güzel değil geline bile benzemedin demişti' :) hepsi üstüne basa basa hiç güzel olmadın kimse beğenmedi dediler

çoğu bu şekilde aslında erkeklerden bizim akdar duygusallık beklememek lazım bence,

bende tek başıma birsürü gelinlikçi gezmiştim , en son karar verdiğimde eşimi alıp bunu alcaz demiştim deneyip nasıl diye sorduğumda bilmemki anlamam ki demişti, ben beğendiğim için aldım çıktımm , anlamıyolar cidden

nedenini bilmiorum ama bisi farkettim..erkek tarafi zannedio ki kiz onlardan ne koparirsa kar gibi goruyor..ama akillari almior kiz ne kadar guzel olursa onlarin serefi gururu..akillari cikio fiyatlari duyunca..belki bu laflar esinin kulagina yavastan yavastan sokuluodur..ikilemde kalmistir oda stres sevinc telas hepsi bir arada..sana tavsiyem al nisanlini ikiniz bakin sakin kimse gelmesin yaninda kursaginda korlar..sen icerdegelinligi denerken kv fiyati sorar daha adim atarsin disariya ayyy cok cirkin der..en iyisi nisanlinla git seni oyle gorunce heycanlanir daha guzel tepki verir bence

Çüşşş biz aşkımla herşeyimizi ikimiz hallediyoruz gelinlik bakmaya sülalecek gitmek ne ya hafta sonu sipariş vercez bizde benim annem bile olmicak benim ve nişanlımin begenmesi yeter çok gereksiz edepsiz kadın ay çok sinirlendim

konu sahibi arkadasim maglesef erkeklerin cogu kadinlar gibi ince düsünemiyo boşver üzülme beklentıni düşür böle kabul et daha az úzülürsün

Hayırlısı olsun...
Bence gelinlik bakmaya erkek arkadaşınla çıksan daha iyi.
En azından biraz bilgi sahibi olmuş olur.
Yoksa nereden bilecek gelinlik ne kadardır,iyi gelinlik kötü gelinlik nedir...

Bir de sakın gelinlik parasını kendin tamamlama...
Hayat boyu içinde kırgınlığı kalır.Gelinliğimi bile kendim aldım dersin.

Son düzenleme:
Meleknaz'a katılıyorum birlikte bakın

Fiyatları bilmediği için belki ilk tepkisi biraz şaşkınlık olmuştur, sonuçta erkekler bu konularla ilgili değiller. Duruma biraz alışınca düzelir diye düşünüyorum. Çok da takma kafana ve evet bütçesi ne kadarsa o kadarlık bir gelinlik alın, kendin tamamlama

ters bi anına geld,n belki hemen kötü düşünme....
erkekler düğüne yakın böyle oluyolar...
eşimde bundan beterdi inan..

Adamı direkt fiyata odaklamışsın bence kaç para bil filan diye..En son edilecek konu bence..
Bir de neden ben kendim verir parasını alırım diyosunki ne münasebet alma kendin. Gidin bakın beraberce alsınlar istediğin gelinliği..Çok mu pahalı, dur şu ucuz bilmem ne lafları etme bırak onlar düşünsün anlaşılmıyo bu zmanda bu kadar düşünceli olmak. Kasma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…