• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kursağımda kaldı yine acı sessizlik

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.179
548
29
Esimi cok seviyorum oda beni artik seviyomu supeliyim.bugun ona yeter senden cektigim diyince "çekme güle güle" dedi çok kırıldım çok üzüldüm ondan beklemedigim bi hareketti, bugun gün boyu bana kızıp duruyodu her dedigime sinirlerniyordu sonra öpüp suratını asma diodu.en sonki tartismamizda daha once olan bi hatasini yuzune vurdum onunda zorunda gitti ben ona bagirdim o bana bagirdi hamileyim her seferinde itip kakip duruyo beni o oyle yapinca ben daha cok sinirleniyorum masaya yumruk atiyorum elime ne gecerse firlatip kiriyorum.suan iste sanirim daha onceki kavgamizda ben babamin evine gittim oda icip birsuru hap yutmustu intihar etmisti .bu tartismamizda ona mesaj attim "serefsizin kizi olayimki eger bidaha yuzumu gorursen "deyip telefonu tamamen kapattim.oda kardesimi aradi beni sordu beni telefona istedi almadim telefonu.kardesime benden ozur diledigini beni cok sevdigini soylemis.bende ona istemiyorum ondn bosanicam dedim kardesimde soyledi esime .tekrar telefonu almami istedi ben almadim kardesime bu son konusmamiz olabilir demis sizce kendine zarar verirmi yine cok korkuyorum ama aramakta istemiyorum :(

aciz insan.. sizi boyle korkutup sindirebilecegini saniyor.
annesini arayın böyle böyle sacmaliyor ben istemiyorum oglunuzla ilgilenin diyin

aciz insan.. sizi boyle korkutup sindirebilecegini saniyor.
annesini arayın böyle böyle sacmaliyor ben istemiyorum oglunuzla ilgilenin diyin

Hep onlar yuzunden bu haldeyiz zaten esim bi kacgundur kafasina bisi takiyo onlarin umrusunda degil yardimci olmuyolar oda sinirlenip bana catiyor.isin kotu tarafi ben babasinada mesaj attim oglunun bana oyle soyledini yarin ilk isim bosanma davasi acicami soyledim sora cok pisman oldum keske kayinbaba yi karistirmasaydim die ama is isten gecti :(

Büyük ihtimalle evet.
Neden medeni insanlar gibi konuşmuyosunuz?

Ben icimi ferah tutucam yinede bu saate iste olmasi gerekiyo sabah 6 da evde oluyo bide yemek molalari var belki arar onu bekliyorum.ikimizde medeni insan olmak icin cokk sinirliyiz ozelliklede ben kaldiramiyorum artik cok uzuyor beni herdefasinda affediyorum ama o yine ayni tas ayni hamam

Hep onlar yuzunden bu haldeyiz zaten esim bi kacgundur kafasina bisi takiyo onlarin umrusunda degil yardimci olmuyolar oda sinirlenip bana catiyor.isin kotu tarafi ben babasinada mesaj attim oglunun bana oyle soyledini yarin ilk isim bosanma davasi acicami soyledim sora cok pisman oldum keske kayinbaba yi karistirmasaydim die ama is isten gecti :KK43:
Evet annesine yazmanız bir nebze daha iyi olurdu..
kararlı iseniz kaçmayın konuşun oda kabullensin bu durumu. artık bir arada olmak istemediğinizi net bir dille söyleyin sizden duysun.

Ve bu ortama çocuk yapıyorsunuz
Ya adam gibi olgunlaşın yada çocuk yapmayın kuzum
Bu gibi ortamların çocuğunuza verebileceğiniz zararın farkındamısınız
Değilsiniz olsanız ilk onu ve onun yaşayacağı tranvaları anne karnında hesaplardınız
Masaya yumruk atmak onu bunu fırlatmak nedir kendinize gelin yardım alın düşünün
Öfke kontrolü lütfen!

Ben icimi ferah tutucam yinede bu saate iste olmasi gerekiyo sabah 6 da evde oluyo bide yemek molalari var belki arar onu bekliyorum.ikimizde medeni insan olmak icin cokk sinirliyiz ozelliklede ben kaldiramiyorum artik cok uzuyor beni herdefasinda affediyorum ama o yine ayni tas ayni hamam
Madem işte olması gerek bi eve gidin kontrol edin işe gerçekten gitmişmi gitmemiş mi?

Gitmişse korkacak bi durum yoktur demogoji yapıyordur ve gittiğinizi farketmez.

Gitmeşse zaten durum vahim en azındanyardım etmiş olursunuz.
Ne dersiniz?

Evet annesine yazmanız bir nebze daha iyi olurdu..
kararlı iseniz kaçmayın konuşun oda kabullensin bu durumu. artık bir arada olmak istemediğinizi net bir dille söyleyin sizden duysun.
Hayir kararlo degilim tabikide bi anlik sinirle bosanicam dedim o bunu istemeden ben istemem ne zamanki o benden bosanmak istedi ozman bosaniriz seviyorum onu oda beni seviyo heralde off bilmiyorim cok supeye dustum kardesimde seni cok seviyo seven insan belli olir diyip duruyo ama nedn beni bukadar uzuyoki

Madem işte olması gerek bi eve gidin kontrol edin işe gerçekten gitmişmi gitmemiş mi?

Gitmişse korkacak bi durum yoktur demogoji yapıyordur ve gittiğinizi farketmez.

Gitmeşse zaten durum vahim en azındanyardım etmiş olursunuz.
Ne dersiniz?

Ben evimdeyim suan yarin hersey belli olucak ayni tavirlara devam ederse kesinlikle babamin evinede gitmicem baska yere gitcem

Zaten is yerindeyse acamiyor telefonu arayip kendimi kucuk dusurmek istemiyorum serefsizin kiziyim falan dedim kendi beni 2.3 saat once sanirim aramisti yine acmadim belki yine arar yemek.molasinda die dusunuyorum

Hayir kararlo degilim tabikide bi anlik sinirle bosanicam dedim o bunu istemeden ben istemem ne zamanki o benden bosanmak istedi ozman bosaniriz seviyorum onu oda beni seviyo heralde off bilmiyorim cok supeye dustum kardesimde seni cok seviyo seven insan belli olir diyip duruyo ama nedn beni bukadar uzuyoki
yaşınız kac diyecektim ki kucukmussunuz.. bosanma vs bir anlik sinir ile ağza alinacak seyler degil bu kadar basite indirgemeyin..
bundan once sans verip duzelmesini beklediyseniz ve hicbir değişim olmadiysa bundan sonrada olmaz.. bir arada olamiyorsaniz cirkinlesmeden medeni bir şekilde ayrılın. bagirarak, üzerine nesneleri firlatarak bir cozum bulamazsiniz. biraz kendinizle kalin ve olgun bir sekilde dusunun gerçekten ne istediğinizi.

karar vermeden ortaligi kaldırmak kayinpedere mesaj atmak falan cok fuzuli hareketler.. biraz adimlarinizin nereye gideceğini dusunerek hareket edin.

yaşınız kac diyecektim ki kucukmussunuz.. bosanma vs bir anlik sinir ile ağza alinacak seyler degil bu kadar basite indirgemeyin..
bundan once sans verip duzelmesini beklediyseniz ve hicbir değişim olmadiysa bundan sonrada olmaz.. bir arada olamiyorsaniz cirkinlesmeden medeni bir şekilde ayrılın. bagirarak, üzerine nesneleri firlatarak bir cozum bulamazsiniz. biraz kendinizle kalin ve olgun bir sekilde dusunun gerçekten ne istediğinizi.

karar vermeden ortaligi kaldırmak kayinpedere mesaj atmak falan cok fuzuli hareketler.. biraz adimlarinizin nereye gideceğini dusunerek hareket edin.

Gercekten isteyerek yapmadim bunu bi anlik ofkeyle oldu iki kisiye cattim sonra sakinlesince ben naptim dedim :(

Intihar eğilimli vakalar beni hep korkutur.kendi tatli canina kasteden baskasinda gozunu kirpmaz gibi gelir.
Esiniz bu sekilde hicbir sey elde edemeyecegini bilmeli.
Ve sizde esinizi sevdiginizi söylüyorsunuz.soylemden cok hareketlerle olsa sevginiz mutlu olursunuz.keza esinizde ayni sekilde.
Sakinlesin biraz

Intihar eğilimli vakalar beni hep korkutur.kendi tatli canina kasteden baskasinda gozunu kirpmaz gibi gelir.
Esiniz bu sekilde hicbir sey elde edemeyecegini bilmeli.
Ve sizde esinizi sevdiginizi söylüyorsunuz.soylemden cok hareketlerle olsa sevginiz mutlu olursunuz.keza esinizde ayni sekilde.
Sakinlesin biraz[/QU

Ama hep ben affedici taraf oluyorum oda hep kiriyor uzuyor belki bnde 1 hafta 10 kus kalsaydim esim daha dikkatli olurdu.sirf sevdigim icin kiyamadigim icin affediyorum onu oda beni uzuyor

Nasıl laflar bunlar? Çok büyük konuşuyorsunuz. Şimdi tükürdüğünüzü yalayacak mısınız? O sıfatı kabullenip yüzünüzü gösterecek misiniz? Küçük yaşta evlenince böyle oluyor işte.

Ya bi gidin tedavi falan olun bacım. Bu nedir?

Hem kayin babana mesaj atiyosun bosanicam, yok serefsiz kiziyim falan diye ortaligi ayaga kaldiriyorsun, sonra da tabiki bosanmayacam falan. Adam gidip ilaç içer.

Yazık. Ikiniz de normal değilsiniz. Gerçek üstü tepkiler veriyorsunuz. Ikınızın de tedaviye ihtiyacı var. En çok da karnındaki bebeğe yazık.

Back
X