• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kursağımda kaldı yine acı sessizlik

Gercekten cok pismanim o sozleri ettigime sora kayinbaba mesaj attima ama esim yarin gelirse beni kesicek kesin :/ yarin Gelirse kacarim bende
Ya bu ne böyle çok komık kaçmak benı keser Esınızın yası küçük degıl aslında ama oda olgunlasamamış demekkı intihar korkutmaları yaptığına göre keske cocuk dusunmeseydınız aşmanız gereken cooook şey var

Siz ortaokuldaki cikmacilik sandiniz galiba bu isi. Zira lisedekiler bile sizden iyi iliski yurutuyor.
Serefsizin kiziyim derken babanizi da mi dusunmediniz?
Kayinpederinize mesaj atarken yarin birgun yuzyuze bakacaginiz hic mi akliniza gelmedi.
Dogacak cocugunuza uzuldum dogrusu.

aman klasik para yok eğitim yok kocada hayır yok yaş küçük ve kız hamile zibilyon tane bu çeşit konu hep aynı yorumlar yapıyoruz ne bekliyordunuz ki ilişkinizden umduğunuzu bulamadınız ?

Ya bu ne böyle çok komık kaçmak benı keser Esınızın yası küçük degıl aslında ama oda olgunlasamamış demekkı intihar korkutmaları yaptığına göre keske cocuk dusunmeseydınız aşmanız gereken cooook şey var
Biz esimle iyiyiz normalde her evlilikle olur oyle seyler onun bi sıkıntisi var oyuzdenn sinirini bnden cikariyor

Bu ne yani şimdi, şerefsizin kızı olayım ne demek, belli ki kürkcü dükkanına geri döneceksiniz madem yalayacaksınız hava olsun diye tükürmeyin.

Ben anlatamiyormuyum yoksa siz anlamiyormusunuz bni bi anlik ofke patlamasiyla agzimdan cikani kulagim duymadi
öfke kontrolü diye bi şey duydunuz m hiç? AğzınıZA da kulağınıza da sahip olacaksınız yada milletin başını derde sokmamak adına çoğalmayacaksınız. Ohh ne güzel söyle söyle ağzımdan çıkıverdi.

Evlilik filmlerdeki dizilerdeki gibi değil.
Insanlar kırılır. Çoğu zaman da kırgınlığı tamir etmek zordur. Siz de o da sağlıklı tepkiler vermiyorsunuz.
Her ilişkinin kendi dinamiği ayri. Bunun bir reçetesi yok. Acıtmak için değil de samimi duygularını anlatmak için konuşmalı insan. Kırıp dökmenin heyacan kattığı ilişkiler senaryolarda oluyor.

Ovv fena.
Çocuğunuza ofkelendiginizde de "bir anlik" tepkiler verirseniz ne olacak?
Bakin kimse kimsenin evinin icinde neler oldugunu bilemez.daha bu sabah annem geldi esimede banada kizdi.annem gittikten sonra ben kendi kabuguma cekildim annem beni uyardi sesini etme sus dedi .esimse onunden gecerken bile pis pis bisiler diyip beni kiskirtmaya calisiyor siz olsanin benim yerimde napardiniz sabahtan beri yatak odasindan cikmadim sinirlerimi yine bozmasin die beni bukadar kirmisken halada boyle davranmasi benim maf ediyor anliyomusunuz beni

Esimi cok seviyorum oda beni artik seviyomu supeliyim.bugun ona yeter senden cektigim diyince "çekme güle güle" dedi çok kırıldım çok üzüldüm ondan beklemedigim bi hareketti, bugun gün boyu bana kızıp duruyodu her dedigime sinirlerniyordu sonra öpüp suratını asma diodu.en sonki tartismamizda daha once olan bi hatasini yuzune vurdum onunda zorunda gitti ben ona bagirdim o bana bagirdi hamileyim her seferinde itip kakip duruyo beni o oyle yapinca ben daha cok sinirleniyorum masaya yumruk atiyorum elime ne gecerse firlatip kiriyorum.suan iste sanirim daha onceki kavgamizda ben babamin evine gittim oda icip birsuru hap yutmustu intihar etmisti .bu tartismamizda ona mesaj attim "serefsizin kizi olayimki eger bidaha yuzumu gorursen "deyip telefonu tamamen kapattim.oda kardesimi aradi beni sordu beni telefona istedi almadim telefonu.kardesime benden ozur diledigini beni cok sevdigini soylemis.bende ona istemiyorum ondn bosanicam dedim kardesimde soyledi esime .tekrar telefonu almami istedi ben almadim kardesime bu son konusmamiz olabilir demis sizce kendine zarar verirmi yine cok korkuyorum ama aramakta istemiyorum :KK43:

İkiniz de hatalısınız bence. Siz ona o şekilde söylerseniz tabi ki çekme güle güle der bunu bende derim.
Elimi masaya vuruyorum diyosunuz söylediklerini takmasanız sizin için de eşiniz için de daha iyi olur. Erkekler bazen ne dediğini bilmeden konuşabilir olgunlaşmakta zorlanıyorşar.

Bi insan naif olur, ağzından karşısındaki kıracak laf kesinlikle çıkmaz
Ne bileyim kötü söz söylemez, vurmaz kırmaz
O zaman "çekemiyorsan güle güle" lafına alınırsa eyvallah derim.
Haklıdır bence.

Ama hem vurdu kırdı, hem cevabını esirgemeyen biri de sırf karşısındaki erkek diye en küçük lafa alınmasın lütfen.

Karşındaki da insan neticede..

Bi oturun konuşun, aranızdaki iletişim belliki iyi gelmiyor ikinize de.

Karşılıklı beklentilerinizi anlatın birbirinize ve ona uygun davranmaya çaba gösterin.

Back
X