Neden?Bugün de sınava çalışın 2 haftamız var konular fazla dedik ablamla h
Neden?
Çok sinir olurum böyle tiplere
Çalışkan öğrenci onun ne işe yaradığı renkli kalemle not alıp
cevap veremiyorsa kağıda bakar
Eli işte gözü oynaşta
Tavrınız hoş değil bence. Uyarmak size düşmez..Sınavda sap gibi kalıyorlar da ondan.
Size kolay gelen başkasına zor gelebilir. Tavrınız cidden itici. İnsanlara resmen salak muamelesi yapıyorsunuz.Ya bir de zor sınavda değil. Sorular aynen şu: Bilgisayar nedir? Bilgisayarı açma tuşunun adı nedir? İşlemcinin ya da ekran kartının tanımını vermiş adını soruyor. Numaraları aktif pasif eden tuşun ismi nedir? Caps lock ne işe yarar? Bunları test halinde sordu ve kadın sınav sorularını verdi. Ben kopya veririm böyle bir dersim yok ama insan bi dönüp teşekkür eder.
Öyle bir sınıf arkadaşım vardi bir an o sandım. 40 yaşlarında dediginiz gibi unutuyorum diyordu hocalara atar gider yapıyordu yaşına hurmeten kimse ses çıkarmiyordu. Sonra gitti başka okula. Hic değişmedi tanıdığım iki senede. Ömürlük değil ya kurs yardim etmissiniz olmamis gormezden gelin davranışlarını. Belki gerçekten ilaclardandir
Ya bir de zor sınavda değil. Sorular aynen şu: Bilgisayar nedir? Bilgisayarı açma tuşunun adı nedir? İşlemcinin ya da ekran kartının tanımını vermiş adını soruyor. Numaraları aktif pasif eden tuşun ismi nedir? Caps lock ne işe yarar? Bunları test halinde sordu ve kadın sınav sorularını verdi. Ben kopya veririm böyle bir dersim yok ama insan bi dönüp teşekkür eder.
Size kolay gelen başkasına zor gelebilir. Tavrınız cidden itici. İnsanlara resmen salak muamelesi yapıyorsunuz.
Ben anlamadım siz niye öğretmen rolüne soyundunuz ki? Size ne herkes bildiği gibi yapsın kalırsa da kalır onun problemi.
Ayrıca biyolojik ilaç ne ola ki?
Tavır al mesafe koy bir şey sorunca da sonra gösteririm işim var de fazla muhattap olma. İnsanoğlu nankör ne yazık ki.Merhaba hanımlar. Haftasonları ablamla bilgisayar kursuna gidiyorum ve bilgisayara hakim olmakla birlikte amacım sertifika almak. Kursumuzda haliyle hiç bilgisayarla tanışmamış olanlar da var. İlk günden beri ablamla ben sürekli yardımcı oluyoruz hoca anlattıktan sonra biz de gösteriyoruz. Neyse buraya kadar sorun yok. Kursta benim yanımda oturan, yardım ettiğim kız bu aralar acayip gıcığıma gitmeye başladı. Hoca o kadar anlatıyor, üstünden ben geçiyorum ama ısrarla yapamıyor. Yapamayınca hocaya suç buluyor ama zaten dikkatli dinlemediği ve kafasını vermediği çok belli. Örneğin F1 tuşunun ne işe yaradığını söylüyorum dakika geçmeden soruyorum cevap veremiyor. Biyolojik ilaç kullanıyorum hemen unutuyorum diyor ama bahane olduğu da belli.
Neyse ben sabırla öğretmeye çalışıyorum ama zaten sinirli bir insanım valla kırarım diye korkuyorum . Gelgelelim geçen hafta sınav olduk kadın soruları da verdi ama çalışmamış her şeyi benden geçirdi hadi eyvallah geçirsin de bu modülden kalmasın dedim. Ne bir teşekkür etme var ne de başka bir şey. Sınıftakilere sorular çok kolaydı diye hava atıyor. Yanımda başka bir kadın vardı derste ona yardımcı oluyorum bu sefer onu kıskanıp onunla ilgilenme benimle ilgilen diyor. Hoca soru soruyor cevaplıyorum ya da yapılan uygulamayı ben de yapınca "bak bak görüyor musun nasıl yapıyor" diye laflar ediyor. Bugün de sınava çalışın 2 haftamız var konular fazla dedik ablamla hemen arkamızdan çok bilmişler diye laf ediyor. Benim dilimin kemiği de yok ters bir laf edip kırmayayım diyorum ama sizce n'apayım? Canı cehenneme diyip kendimi mi harap edeyim yoksa yerimi değiştirip kendi haline mi bırakayım? Ayy valla kurs günleri kabusum oldu.
Tamam da sizene bundan? Kimsenin velisi değilsiniz sonuçta. Yardım konusunda haklısınız ama. Sizi sömürmesine izin vermeyin.Yahu hoca anlatıyor ve kadın ağzıyla soruları veriyor bakın bunları soracağım diye. Elinde sorular varken neyine güvenip çalışmadan geliyor o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?