Kurstaki kız

C c de .geç en öne hocanın göreceği yere otur bedavadan sertifika almasın hem hak yiyor yardımcı olma

Sen onun annesi ogretmeni misin? Hayir sertifikayi senin sayende alacak sonra o sertifikayla bir ise girecek sonra oradaki calisanlarin kabusu olacak. Kafasi calismayan veya tembel bir insana sen niye gosteriyorsun bir de kopya veriyorsun. Sonra da bilmişlik yapınca kızıyorsun.

Bence senin hatan ay bende anlamadım bilmiyorum vs de kendi işine bak. Herkes kendi ne kadar çalışıyor öğreniyorsa o kadarını yapsın.

Neden yardımcı oluyorsunuz ki? Kopya vermek falan? Önceden verilen soruların cvplarını işaretleyemeyecek kadar beceriksizse bi zahmet alamasın sertifikayı! Bir şey sorarsa geçiştirin cvp vermeyin

Sizinkisi biraz iyi niyetten öte ego patlamasi gibi geldi hani ogretmenden sonra gelen bilgic kisi gibi. Iyi niyet dediğiniz bikac kez gosterirsiniz anlamıyorsa bırakırsınız ama siz biraz asmissiniz yok iyi calisin bilmem ne. Biraz egonuz yukselmis gibi sizin..

Sizin iyi niyetili yaptığınıza eminim. Burdaki arkadaşlar da üstünüze geliyor gibi niye yaptın falan..
Bundan sonra yerinizi değiştirin yardım etmeyin sebebini sorarsa birazcık çabala hocaya sor falan de.

Burada benim egoma laf edenler de kendi egolarını tatmin etme peşinde sanırım. Her şeye atlayan tip diyen de kk'nın muhalif ruhlu üyesi mi? Benim hareketlerimden de SİZE NE kardeşim? Başka şeylere duyar kasmayı biliyorsunuz da işinize gelmeyince mi size ne oluyor? Sadece öğretmenler mi öğretmenlik yapabiliyor? Sizler de etrafınızdakilere, çocuğunuza bir şeyler öğretmeyin sonuçta öğretmenler var. Yardımcı olunca niye kabahatli ben oluyorum anlayabilmiş değilim.

Makul ve seviyeli yorumlarıyla eleştiren ya da destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim.

Yardım etmenizi anlarım, takdir ederim ama kopya vermenizi yanlış buldum, ne yazık ki bizim toplumda normal karşılanıyor, kopya çekmek de vermek de hak yemek benim gözümde. Çalışmayan, hak etmeyen, beceremeyen almasın o sertifikayı, yarın öbür gün sertifikayı bu şekilde alıp bir de tanıdığı var torpili var diye sizin hakettiğiniz yere girse ne hissedersiniz? Ayrıca girdiği yerde de çalışmayacağı kimseye bir faydasının olmayacağı ortada, kötü niyetli biri. Bırakın teşekkür etmeyi bir de arkanızdan konuşuyormuş. Böyle insanların bedava bir yerlere gelmesine neden olmayın.
Desteğinize müteşekkir olan insana yardım edin ama bu kişi iyi niyetli değil, bence daha fazla muhattap olmayın, çalışıp yapamayana 100 kere gösterirsiniz ama böylelerine yapmayın.

Baya bi egoist missin sen ya.

Neyse yaptiginda yanlis bir sey yok ama elini verdin kolunu kurtaramiyorsun gibi bir durum var ortada.

Kopya vermen disinda arkadaslarina yardim edebilirsin. Bir tek kopya vermeni yanlis buldum. Oteki hareketlerin kisiden kisiye degisir ama benim gozumde yanlis bir hareketin yok.

Egoist yorumlara ben de böyle cevap veriyorum napayım. Kopya olayına da hoca hep izin vermiş bu zamana kadar yine izin verince kız benden baktı. Kağıda kapanıp göstermezsem de egoist oluyorum gösterince de egoist oluyorum ben anlamadım

Dediğin gibi baştan yardım ettim şimdi yardım etmesem olmuyor yine egoist oluyorum. İkinci sınavda zaten kendi haline bırakacağım artık naparsa yapsın.

Konu baya polemikleşecek o yüzden kapattırayım ben en iyisi.

@Margarikotin Mune konuyu kapatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…