kurşun döktürmek

aminoasit21

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
105
52
18
Sevgili arkadaşlar,
Siz kızmadan söyleyeyim, bayağı aklı başında, akademisyen bir insanım aslında. Ama son üç yıldır -özellikle de son bir yıldır- başıma gelmeyen kalmadı. Neye elimi atsam kurudu. İnanamazsınız, şanssızlıkta bir marka oldum. Bu yüzden acaba diyorum ki bir çılgınlık yapıp kurşun mu döktürsem. Ama ortalık dolandırıcı kaynıyor. Ankara'da bu işi yapabilecek, doğru düzgün bir insan bilen var mı?

Ps: Lütfen linç etmeyin, valla ben kendim de şaşkınım böyle bir duruma geldiğim için.
Şimdiden sağ olun.

Başlığı ve nick i görünce bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeye gelmiştim

Ille de yaptıracaksın da tanıdık bul

öyle yaparım diyen para alana güvenilmez gibi

Hoş zaten plesebo etkisi yapacak her önüne gelene yaptırsan da olur

Vay be bende profesörler nasıl dolandırılıyor diye soruyordum kendime cevabı çaresizlikmiş:(

Kurşun döktürmenin bir çare olacağını düşünmekten vazgeçerek başlayın bence işe ...:KK66:

Yok yani illa döktürecem derseniz de ; şanssızlıkta tescilli bir marka olduğunuz için , muhtemelen sizi bi dolandırıcı bulur .

Kurşun değil herhangi birşey de döktürebilirsiniz, çünkü marifet kurşunda değil, inançta :)))

Başlığı ve nick i görünce bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeye gelmiştim

Ille de yaptıracaksın da tanıdık bul

öyle yaparım diyen para alana güvenilmez gibi

Hoş zaten plesebo etkisi yapacak her önüne gelene yaptırsan da olur
Tam olarak bu yüzden buraya soruyorum zaten. İnanın başıma gelen her türlü saçmalıkla "bumu da aşarsin, bu da geçer, altından kalkarsın, üstesinden gelirsin" diyerek başa çıktım. Hiçbiri çözülmedi, ben iyileştim. Kurşun dökturmenin saman kültüründen gelen bir gelenekten ibaret olduğunu da biliyorum. Ama enerjiye de çok inanıyorum. Denemekten zarar gelmez diye düşündüm.

Back
X