Kurşun Kalem Okuma Grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi rast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahah aşkolsun kız okumadı yazmışsın al sana
canım liste burada okuya n listeyi kopyalayıp bilgisini düzeltebelir

yazarın yaşantıları ile roman akışı biririyle çok örtüşüyor canım. kendinden çok fazla şey katmış sanırım bu romana . dedğin gibi iç dünyasını çok güzel yansıtmış. duygusal tasvirlere korkusuzca dalmış. okunulması gereken bir dönem kitabı .

Ruh ikizine kavuşabilen çok az insan var ama imkansız da değil işte.
Burada inanmak çok önemli. Ben birgün bulacağıma inanıyorum. Kararlıyım. :))
Doğru, aşkın acı hali meşhurdur, ama sana diğer konuda yazmıştım ya olumlu düşünmek
çok önemli. Çekim yasası

kıslar gruba beni de alın ama çok vaktimde yok kitapp okumaya..
kpss ye çalışıyorum be 2,5 yaşında bi oğlum var yoğunluk çok...

ama olsun yine de zaman bulabilrim...
çok seviyorum kitap okumayı ama öle çok yoğun bi okumam olmadı...

romanlara bayılırım ve eğitici kişisel gelişim kitaplarınıda seviyorum...
elimden geldiğince takip ederim bu topiği..

Rastcım, posta kutun doluymuş, sana mesaj gönderemiyorum.

Hoş geldiniz. İsterseniz nisan ayının okuma grubuna dahil olun. Eğer yok ben on günde bir kitap bitiririm diyorsanız Jodi Picoult'nun Kız Kardeşim İçin adlı kitabına başlayabilirsiniz.
Tekrar hoş geldiniz...

Kız Kardeşim İçin kitabını bitiren var mı? Ya da kaçıncı sayfalardasınız? Fırtına öncesi sessizlik var yine.

Vladamir Bartol -Alamut Kalesi kitabını okudunuz mu...her sayfaya bakma şansım olmadı..eğer okumayı düşünüyorsanız hep beraber okuyalım

Vladamir Bartol -Alamut Kalesi kitabını okudunuz mu...her sayfaya bakma şansım olmadı..eğer okumayı düşünüyorsanız hep beraber okuyalım

Nisan ayı için bu tür bir kitabı okumamız çok çok düşük bir ihtimal sonraki aylar belki. (Dipnot: Ben bir arkadaşımdan almıştım ilk 20 sayfasında gerçekten sıkılmıştım ve aldığım gün geri verdim )

Ben 3 gün içinde soluksuz okudum..şu an 50 sayfam kaldıKalan kısmını da yarın bitireyim.Kız Kardeşim İçin'e başlim..

Bir solukta kitap okuyan insanları severim
Bakalım Kız Kardeşim İçin hakkında neler düşüneceksin.
Aynı anda 4-5 kitaba başlarım ve kitapları gruba ayırırım..mesela sadece işte okuduğum kitaplar vardır.işte boş saatlerimde okurum ve o kitapları eve getirmem ya da evde okuduğum kitaplar vardır ..ev kitaplarım da 2 ye ayrılır..yorgunken bile okuyabileceğim kitaplar ya da kafam dinçken okuyacağım kitaplar ki bunlar genelde ağır dille yazılmış kitaplardır (Oğuz Atay-Tutunamayanlar gibi) ya da Tarih kitapları....okuduğum kitapları listelediğim bir defter vardır bir de okuduğum kitaplarla ilgili notları tuttuğum defter..filmler de benzer şekilde.azcık obsesifimdir de bu konuda

Kız Kardeşim İçin kitabını bitiren var mı? Ya da kaçıncı sayfalardasınız? Fırtına öncesi sessizlik var yine.

tam yarısındayım ama iki gündür hiç okuyamadım. daha hızlanacağım. söz.

Son düzenleme:

İyiymiş :)
Birbirine karışmaz umarım :)
Bir de Kız Kardeşim İçin ağır sayılmasa da etkili bir romandır. Tavsiyem karışık okumamandır. Hee benim planım bu dersen bir şey demem :) Benimki sadece tavsiye. Aramıza hoş geldin.

Benim fotoğrafik hafızam var..Karışmıyor..zaten aynı anda okuduğum kitaplar genelde tür olarak da farklıdır..bu bana daha çok ''beslenirken tek yönlü beslenmeyin''derler ya..o gibi geliyor..aynı dönemde her türden alıyorum bünyeye

okuma grubumuzun en çılgın üyesi hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…