Kurşun Kalem Okuma Grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi rast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynı amaç için toplandık neden sohbet etmeyelim ki? konunun dağıldığı düşünülüyorsa ben toparlarım

Cümleten merhaba arkadaşlar.
Şu dakika itibariyle okuma grubu faaliyete girmiş bulunmaktadır. Mart ayı için iki kitap okunması uygun görülmüş bu iki kitap da; biri Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sı diğeri de Jodi Picoult'nun Kız Kardeşim İçin isimli eseridir. Okumaya başlayabilirsiniz. Cümleten hayırlı uğurlu olsun.

Son düzenleme:
An itibariyle Kürk Mantolu Madonna'yı almış bulunmaktayım.

kürk mantolu madonna o kadar güzel ki, kız kardeşim için i merak ediyorum konusuna bakarken izlediğim bir filme çok benzettim ama değildir o ya

Bende varım... Aslında yazmıştım ilk mesajımda ama sanırım gözden kaçmış...
Elimden geldiğince katılıcam ama şuan elimde bitirmem gereken kitaplar var önce onları bitireyim...
Birde sanıyorum bu önerdiğiniz kitapları siz daha önceden okudunuz...
Keşke okumadığınız kitaplardan seçim yapsaydınız ve bu ilk kitaba başlama heyacanını hep birlikte yaşasaydık...

rast şu an çevrimdışı olduğundan bende boş vaktimi burada değerlendirdiğimden bildiğim kadarıyla yardımcı olsam, sizin de adınız geçti bir kaç sayfa önceye bakarsınız not olarak düşmüştü.
tüm sorularınızın cevabını da orada bulacaksınız ben belirlenen kitaplardan birini okudum ama aynı heyecanla tekrar okuyabilirim buna değer zaten 5 kitaplık bir öneri listesi yazdık, rast zaman içerisinde değerlendirip ortaya karışık bir şeyler yapmayı düşünüyor, umarım sizin için de uygundur

Son düzenleme:

Ben okumuştum geçmişi zaten sadece yukarıdaki dizeye istinaden yazdım..
Konu sahibi kesin cevap beklediği için...

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun.

An itibariyle Kürk Mantolu Madonna'yı almış bulunmaktayım.

bende akşam verdim siparişleri. iş yeri adresimi vermiştim. umarım araya hatfa sonu girdiği için problem olmaz:26:

Şimdi şöyle söyleyeyim. Aslında gözden kaçmadı, ayrı bir parantez açıp sordum, evet katılıyorsunuz ama elinizde kitaplar var yani bu ay katılabilecek misiniz diye sormak istemiştim. Onun dışında ben burada başlangıç için 2 kitap önermek istedim ve önerdim de. Bundan sonraki aylar genel olarak okuyucu listesinden çıkacaktır kitaplar. Bir de bu iki kitabı okudum evet ama tekrar okuyacağımdan emin olabilirsiniz.

kürk mantolu madonna o kadar güzel ki, kız kardeşim için i merak ediyorum konusuna bakarken izlediğim bir filme çok benzettim ama değildir o ya

Sanırım o film bu kitabın filmi. İnternetten bakmayın da bu kitabın seneryolaşmış hali var. Filme çevrilmiş ve genel olarak kitabından çok filmi biliniyor. Siz yine de bakmayın hiçbir yere.

hayırlı uğurlu olsun.

bende akşam verdim siparişleri. iş yeri adresimi vermiştim. umarım araya hatfa sonu girdiği için problem olmaz:26:

Sanırım ben de Kız Kardeşim İçin'i pazartesi alabileceğim.

Ben elimdeki kitapları okuduktan sonra okuyacağım onları mart sonuna kadar okumuş olurum büyük ihtimalle...

Sanırım o film bu kitabın filmi. İnternetten bakmayın da bu kitabın seneryolaşmış hali var. Filme çevrilmiş ve genel olarak kitabından çok filmi biliniyor. Siz yine de bakmayın hiçbir yere.

yazarı hiç duymamıştım biraz araştırayım derken öyle oldu ama kitabı alıp başlayacağım en kısa zamanda, senaryolaştırma anlamında güzel kitapların genelde harcandığını bildiğimden okumama engel olabilemez

Anladım. Problem değil. Bakalım nasıl, beğenecek miyiz kitabı.

Az önce bende kitapların siparişini verdim netten
Hadi bakalım hayırlı olsun merakla bekliyorum gelmelerini....

kitapalr bellı oldu mu yazar mısın lkütfen ben kaçırdım da sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…