Kürt biriyle evli olunca KANI BOZUK olunmaz!!!

amaç zaten o ki :KK66: Polemik yaratmak,tartışmak,hatta kavga edip insanları banlattırmak..
Yemin ederim değil. Vatanına bağ lı biri olarak çok canımı yaktı hakaret. Ve uzun süredir yönetim bir şey yapmıyor. Onların dikkatini çekmek amacım

Yemin ederim değil. Vatanına bağ lı biri olarak çok canımı yaktı hakaret. Ve uzun süredir yönetim bir şey yapmıyor. Onların dikkatini çekmek amacım
uzun süredir mi :KK57::KK57::KK57:mesajlara baktım 11,20 civarlarında atılmış daha 1 saat olmuş bu kadar panik neden konu açmalar falan?

uzun süredir mi :KK57::KK57::KK57:mesajlara baktım 11,20 civarlarında atılmış daha 1 saat olmuş bu kadar panik neden konu açmalar falan?
Bakın yönetim o hakaret aldığım konuyu 5dk sonra kapatmayı biliyor da bana yapılan hakarete niye 1saattir göz yumuyor. Beni üzen bu

Olay boyle ise gercekten cok agir olmus.
Ama cok da yapilacak bir sey yok, maalesef.
Agzi olanin konustugu bir toplumuz.

Üzülmeniz kirilmaniz normal. Evet sert ve kırıcı yorumlar geldi size. Ama yolu bu değil. Hedef gosteren sert bir konu acmak da hos degil. Üstelik sitede nasıl polemik ve hakaret yasaksa bu yaptığınız da yasak.
N kadar kizsaniz da yönetime kiblemeniz yeterliydi. Eger hala ilgilenen olmazsa mesaj atabilirsiniz yöneticiye. Ama bu yaptığınız ne yazık ki hos degil.

Back
X