- 25 Aralık 2014
- 8.518
- 28.400
- 748
Boşuna o kadar altın takmıyorlar demek jshsjsjsjsj aşiret paket peşinde millet. Madalyonun diğer tarafı diyorsun şimdiBir yerden sonra tolerans gösteremiyorsunuz emin olun çünkü ne kadar gösterirsen daha fazlası isteniyor kibarca sınır çizince de soğuk ve aile bağları zayıf olarak görülüyorsunuz tecrübeyle sabitevet el üstünde tutuluyorum birçok yönden ama birçok yönden de alaşağı ediliyorum. En basitinden çocuğum doğduğunda 40 gün kalmak istedi. Görünürde ne kadar yardım sever dersin ama süreç öyle işlemedi kendisi çocuğumun ikinci annesi gibi kimliğe büründü çünkü onlarda öyle :)
Op Premium paketArttırıyorum sevgilim sünni kürt ben alevi Türk. Evleniyoruz
Onun ailesi alışık Rus gelinleri bile var benim ailem biraz sorun etti sonra aman evlen git de yeter artık dedi zaten ben de doğuluyum ama maraşlıyım. Karşı tarafın ortanca oğlu babasıyla beraber çalışıyor benim sevgilim gemi kaptanı onlarla fazla muhatap olamayacağım ama aramız iyi yani saygı olduğu sürece sorun çıkmaz inşallah.Op Premium paketbizde sade mezhep.
Genelde kadın gelin giderken diğer o kültüre çok maruz kalır ondan istemiyorlar (mezhepsel konuşuyorum) özellikle tırnak içinde. Ama onlar kız alsa sorun olmuyor kız verirken sorun ediyorlar. Evleneceğin kişi ile bunları konuşmuşsunuzdur iş eşinde bitiyor tabi gittiğin kültür gerçekten bambaşka. Yabancı gelinlere bakma onlar nedense herşeye uyum sağlıyorlar ya bizden farklılar bence.Onun ailesi alışık Rus gelinleri bile var benim ailem biraz sorun etti sonra aman evlen git de yeter artık dedi zaten ben de doğuluyum ama maraşlıyım. Karşı tarafın ortanca oğlu babasıyla beraber çalışıyor benim sevgilim gemi kaptanı onlarla fazla muhatap olamayacağım ama aramız iyi yani saygı olduğu sürece sorun çıkmaz inşallah
Siyasi olaylar kırmızı çizgim saçmasapan bayrak vs istemem yanımda farklı dil istemem bölücü partileri destekleyen ailesi olsa istemem muhafazakarlık olsa istemem benim çizgilerim net. Mesela bir arkadaşım evlendi sadece kocasının annesi kürt ve kızın yanında görümceler anne kürtçe konuşuyordu boşanma sebebi oldu. Ben de fazla fanatik değilim mezhep konularında sevgilim de fazla dindar değil hatta bazen bu ayrımın çıkış tarihini konuşunca beni de alın sizin tarafa diyoGenelde kız gelin giderken diğer kültüre çok maruz kalır ondan istemiyorlar (mezhepsel konuşuyorum) özellikle tırnak içinde. Ama onlar kız alsa sorun olmuyor kız verirken sorun ediyorlar. Evleneceğin kişi ile bunları konuşmuşsunuzdur iş eşinde bitiyor tabi gittiğin kültür gerçekten bambaşka. Yabancı gelinlere bakma onlar nedense herşeye uyum sağlıyorlar ya bizden farklılar bence.
İmzamı atarım , aynen birde keko olmasın bu kişi hayatımda asla yeri olamaz. Sözüm meclisten dışarı tabi ki herkes aynı çerçeve içinde değerlendiremeyiz. Vatansever insanı seviyorum bayrağımızı seven herkesi seviyorum.Siyasi olaylar kırmızı çizgim saçmasapan bayrak vs istemem yanımda farklı dil istemem bölücü partileri destekleyen ailesi olsa istemem muhafazakarlık olsa istemem benim çizgilerim net.
Bence de boşanma sebebi. Bende ingilizce konuşurdum yanında hahaha.Mesela bir arkadaşım evlendi sadece kocasının annesi kürt ve kızın yanında görümceler anne kürtçe konuşuyordu
Bu durumda rahat anlaşırsınız dediğim şeyler daha eski zamanlar için geçerli ama şuan hala aktiflik var ama fanatik olan da var iki tarafın. Bunu yorumlarda falan anlıyorum. Siz uyumlu ciftsiniz her bakımdan aileselde oldukça toleranslı rahat. Kasmıyorsunuz ne güzel.Ben de fazla fanatik değilim mezhep konularında sevgilim de fazla dindar değil hatta bazen bu ayrımın çıkış tarihini konuşunca beni de alın sizin tarafa diyobenim ailem de fanatik değil Sünni dolu çevremiz
Aynen hırt dediğimiz mafyacılık oynayan sabıkalı ne bileyim kıskanç biriyle asla olmaz ben açık açık soruyorum ailesini stalklıyorum hepsi normal görünüyor. Bunun türkü kürdü lazı yok her insan farklı ne ailelerden ne insanlar çıkıyor. Bu yüzden 1 şey üstünden olmaz Yapamazsın diyememİmzamı atarım , aynen birde keko olmasın bu kişi hayatımda asla yeri olamaz. Sözüm meclisten dışarı tabi ki herkes aynı çerçeve içinde değerlendiremeyiz. Vatansever insanı seviyorum bayrağımızı seven herkesi seviyorum.
Bence de boşanma sebebi. Bende ingilizce konuşurdum yanında hahaha.
Bu durumda rahat anlaşırsınız dediğim şeyler daha eski zamanlar için geçerli ama şuan hala aktiflik var ama fanatik olan da var iki tarafın. Bunu yorumlarda falan anlıyorum. Siz uyumlu ciftsiniz her bakımdan aileselde oldukça toleranslı rahat. Kasmıyorsunuz ne güzel.
Bizde de ben Sünni tarafım ama bu mezhep olaylarına inanmiyorum sonradan çikmis birşey. Bizimkinin ailesi ile tanışmadım Süpriz yumurta bakalım erkek arkadaşım fanatik değil mesela. Öyle olmalı bence çünkü günümüž çağında köy içi yaşamıyorsun ki her milletten insan icinde yaşıyorsun aşık olduğun kişiyi nasıl kendi istediğin kalıba göre bulabilirsin ki kısmet yani. Çağdışı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?