Kürt erkek ile türk kız evlenebilirmi

Boşuna o kadar altın takmıyorlar demek jshsjsjsjsj aşiret paket peşinde millet. Madalyonun diğer tarafı diyorsun şimdi
Çocuğumu paylaşamazdım herhalde. Allahim hayat çizgim tamamlanmadı büyük konuşmayayım en iyisi

Op Premium paket bizde sade mezhep.
Onun ailesi alışık Rus gelinleri bile var benim ailem biraz sorun etti sonra aman evlen git de yeter artık dedi zaten ben de doğuluyum ama maraşlıyım. Karşı tarafın ortanca oğlu babasıyla beraber çalışıyor benim sevgilim gemi kaptanı onlarla fazla muhatap olamayacağım ama aramız iyi yani saygı olduğu sürece sorun çıkmaz inşallah.

Son düzenleme:
Biz evlendik. Eşim kürdişboy ben türküm.
Sorunlarımızın hiçbiri onun Kürt benim Türk olmamla alakalı değil.
Eş adayın ailesine sınır çizmişse bak çizebilirse demiyorum çizmişse diyorum yani senden önce bunun yolunu yaptıysa olur. Çünkü o kültürde bazı şeyler nasıl başlarsa öyle devam ediyor o nedenle senden önce bir sınırlama olmuş olmalı. Eşim yapmıştı ben hiç sorun yaşamıyorum. Gördüğüm kadarıyla yıllarca değişmiyor bazı gelenekleri. Senden önceki durumu iyi incele senden sonra da öyle olacak. Ben yaparım ederim diyorsan eşin yapamadıysa ama sen yaparsan kötü gelin olursun.

Genelde kadın gelin giderken diğer o kültüre çok maruz kalır ondan istemiyorlar (mezhepsel konuşuyorum) özellikle tırnak içinde. Ama onlar kız alsa sorun olmuyor kız verirken sorun ediyorlar. Evleneceğin kişi ile bunları konuşmuşsunuzdur iş eşinde bitiyor tabi gittiğin kültür gerçekten bambaşka. Yabancı gelinlere bakma onlar nedense herşeye uyum sağlıyorlar ya bizden farklılar bence.

Siyasi olaylar kırmızı çizgim saçmasapan bayrak vs istemem yanımda farklı dil istemem bölücü partileri destekleyen ailesi olsa istemem muhafazakarlık olsa istemem benim çizgilerim net. Mesela bir arkadaşım evlendi sadece kocasının annesi kürt ve kızın yanında görümceler anne kürtçe konuşuyordu boşanma sebebi oldu. Ben de fazla fanatik değilim mezhep konularında sevgilim de fazla dindar değil hatta bazen bu ayrımın çıkış tarihini konuşunca beni de alın sizin tarafa diyo benim ailem de fanatik değil Sünni dolu çevremiz iki ailenin siyasi görüşü de aynı ben ailede tek kızım benim halam ve dayım falan evli eskiden hiç yokmuş ama artık var seçenek yok çünkü herkes akraba akraba olmayan alevi bulmak zor farkındalar ben önceden yabancı damat getircem diyordum annem de sünnetsiz adamla mı evleneceksin diyordu alıştılar yani. Zaten uzağız

Siyasi olaylar kırmızı çizgim saçmasapan bayrak vs istemem yanımda farklı dil istemem bölücü partileri destekleyen ailesi olsa istemem muhafazakarlık olsa istemem benim çizgilerim net.
İmzamı atarım , aynen birde keko olmasın bu kişi hayatımda asla yeri olamaz. Sözüm meclisten dışarı tabi ki herkes aynı çerçeve içinde değerlendiremeyiz. Vatansever insanı seviyorum bayrağımızı seven herkesi seviyorum.
Mesela bir arkadaşım evlendi sadece kocasının annesi kürt ve kızın yanında görümceler anne kürtçe konuşuyordu
Bence de boşanma sebebi. Bende ingilizce konuşurdum yanında hahaha.
Ben de fazla fanatik değilim mezhep konularında sevgilim de fazla dindar değil hatta bazen bu ayrımın çıkış tarihini konuşunca beni de alın sizin tarafa diyo benim ailem de fanatik değil Sünni dolu çevremiz
Bu durumda rahat anlaşırsınız dediğim şeyler daha eski zamanlar için geçerli ama şuan hala aktiflik var ama fanatik olan da var iki tarafın. Bunu yorumlarda falan anlıyorum. Siz uyumlu ciftsiniz her bakımdan aileselde oldukça toleranslı rahat. Kasmıyorsunuz ne güzel.
Bizde de ben Sünni tarafım ama bu mezhep olaylarına inanmiyorum sonradan çikmis birşey. Bizimkinin ailesi ile tanışmadım Süpriz yumurta bakalım erkek arkadaşım fanatik değil mesela. Öyle olmalı bence çünkü günümüž çağında köy içi yaşamıyorsun ki her milletten insan icinde yaşıyorsun aşık olduğun kişiyi nasıl kendi istediğin kalıba göre bulabilirsin ki kısmet yani. Çağdışı ya.

Aynen hırt dediğimiz mafyacılık oynayan sabıkalı ne bileyim kıskanç biriyle asla olmaz ben açık açık soruyorum ailesini stalklıyorum hepsi normal görünüyor. Bunun türkü kürdü lazı yok her insan farklı ne ailelerden ne insanlar çıkıyor. Bu yüzden 1 şey üstünden olmaz Yapamazsın diyemem

Neden evlenemesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…