Kürtaj cinayet midir, mecburiyet mi?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar Kürtaj cinayet midir, mecburiyet mi?sizcekafamçokkarıştı

vallahi ben asla asla diyemiyorum. mesela asla kürtaj olmam da demiyorum, kütajı tasvip ediyorumda diyemiyorum. sanırım ne gerekirse o olmalı eğer geç kalımadıysa.

kürtaj olmuş biri olarak bin pişmanım.Ne mecburiyet, ne cinayet ikisi birden mecburi cinayet.Bazen diyorum ki kendime, dünyaya hiç gelmemiş olsaydım, onu öldürmeseydim. Kendimden nefes aldığım sürece nefret edicem bu yüzden.

Anne canı yada bebegın saglıgı cıddı tehlıke de olmadıgı surece bence bır cınayet malesef.
Keyfı kurtajı dusunemıyorum bıle Allahım korusun..

bence cinayettir... ve de dinimizce günahtır. ancak bazı durumlarda ne yazık ki bu günahı işlemek zorunda kalıyor kişiler.

cinayettir. cinayet işleyeceğime ben ölürüm bu da bi intihar sayılır

kesin ve nettir bunun cevabı canım resmen cinayet bu

Allah hiçbir kadını bunu tercih etmek durumunda bırakmasın...

Bir kadın keyfinden kürtaj olmazz...

Olmadığı gibi eminim ömrünce unutmaz...

Hiçbirşeyde olduğu gibi buda sadece kadınların derdi, erkekleri hiiç bağlamazz...onlar yaşamaya gelmiş

Bence mecburiyettir çünkü kimse isteyerek böyle bişiye kalkışmaz

mecburiyettir...bide merak ettiğim bişey var ilk çocuğu kürtaj yaptırmak daha sonra çocuğun olmayacağı anlamına gelmez dimi??yani sorunsuz bi kürtaj geçirmişsen??

külliyen cinayettir...
bebeğin oluşumunu engellemek için tedbir alabiliyor olmanıza rağmen o tedbiri almadıysanız ve yaradılanı yok etmek isterseniz, bunun yaşayan bir canlıyı öldürmekten hiç bir farkı yoktur.

Ama tıbben yapılması zorunluluk olanları, yani anne ya da bebek ile ilgili ciddi problemler olduğunda bilemiyorum.Orda değişebilir.

bence kesinlikle cinayet cocuk aldirmak.onun yasamasini engelliyorsun.mazeret filan kabul etmez bu.
onu allah verdi ve ancak allah alir.

Allah hiçbir kadını bunu tercih etmek durumunda bırakmasın...

Bir kadın keyfinden kürtaj olmazz...

Olmadığı gibi eminim ömrünce unutmaz...

Hiçbirşeyde olduğu gibi buda sadece kadınların derdi, erkekleri hiiç bağlamazz...onlar yaşamaya gelmiş

Oluyorlar Arkadasım malesef kı keyfı kurtaj oluyorlar bır kısmı...

Back
X