• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olduktan sonra lazer epilasyon yaptırmanızın zararı varmı yumurtalıklara

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
472
206
53
25
Merhaba kızlar ben 3 nisanda kürtaj oldum dün adet oldum çıktıktan sonra lazere gitmek istiyorum 3 aydır gidemedim şubat ayından beri şimdi bebek zaten yok kürtaj olmuşum ama korkum şu acaba şimdi yeni 40 gün oldu kürtaj olalı bir zararı olurmu yumurtalıklara çünkü birdahaki ay adet sonrası 2. Tarnasferim olacak

Merhaba kızlar ben 3 nisanda kürtaj oldum dün adet oldum çıktıktan sonra lazere gitmek istiyorum 3 aydır gidemedim şubat ayından beri şimdi bebek zaten yok kürtaj olmuşum ama korkum şu acaba şimdi yeni 40 gün oldu kürtaj olalı bir zararı olurmu yumurtalıklara çünkü birdahaki ay adet sonrası 2. Tarnasferim olacak
hayır olmaz zaten gebelik varken bile bebeğe zararı olduğundan değil, değişen hormonlar sebebiyle işe yaramayacağından önerilmiyor. tersine kıllanmayı tetikleyebilirmiş. lazer yumurtalıklara kadar ulaşan bir şey değil ki sadece kıl köklerine ulaşabilecek kadar deri altına gidiyor

Çok te
hayır olmaz zaten gebelik varken bile bebeğe zararı olduğundan değil, değişen hormonlar sebebiyle işe yaramayacağından önerilmiyor. tersine kıllanmayı tetikleyebilirmiş. lazer yumurtalıklara kadar ulaşan bir şey değil ki sadece kıl köklerine ulaşabilecek kadar deri altına gidiyo
Teşekkürler yorumunuz için 🌸

Back
X