korunmadık cnm işte bütün belirtiler var hayalci biri değilim biliyorum var bir şey korkuyorum ya3 kez korunmadık oda yanlışlıkla birdaha böyle bir şey yaşamak istemiyorum ya
Hemen kotuyu dusunme canım ya aynısı olacak dıye bırsey yok allah neyı yazdıysa onu yasarız sen korkma içini ferah tut bızde korunduk ama gerı cekme yontemıyle ne kadar korur bılemem hakkımızda hayırlısı olsun oncelıkle patalojı sonucun gelmişmıydı ben onu beklıyorum
hiçbir kötü sonuç çıkmadı cnm. korkmuştum ben ama çok kötü korktum nefes alamadım ondan olabilir dedi doktor
Bosuna kendını uzme sıkma neyden korktn anlamadım canım test yaptın mı
hayırlı olsun bebeişin canım ben düşük yaptım doktora gittim düşük olmuş dedi kanamm durması için ilaç verdi korunmayın dedi biz de korunmadık bir hafta sonra tekrar hamile kaldım herkeze dedim adet olmadım bu mümkünmü dedim yok dediler normal dediler ben de doktora gittim hamile olduğum öğrendim 8 haftalık olana kadar gittik doktora bebek var ama kalbi atmıyor alınması gerekiyor çok üzüldüm zor atlattım oo günleri kürtaj dan 5 buçk ay korunduk sonra kızımız geldi çok şükür işallh bebeyini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin canımArkadaşlar bugün kanda test yaptırdım ve değerim 963 çıktı :)))))))
Bebeğin durumu nasıl iyimi kalbi atıyor muBn varim 3 haftalik bebegimi dusurdum 1 hafta kanama filan surdu doktor korunmana gerek yok dedi ve arasi 2 hafta surmedi hamile kalmisim simdi 5 hftalk hamileyim
slm cnm bende sana katilayim..benimde bu olay yeni basima geldi bebegimin kalp atisi durdugu icin 7 ocak 2016 da kurtajla aldila benden doktorum bana alti ay ara ver dedi ama ben uc ay qra vermeyi dusunuyorum.yine ayni sey olmasin die.tabi bunu bilemeyiz ama en azindan icim rahat olur.ama uzun sure sonra dun korunmasiz iliski oldu korku kapladi icimi..ilk gebeligimdi bnm ve uzun sure sonra olmustu.bu yuzden cok uzulduk..simdi zamanin hizla gecmesini ve yeniden denemelere baslamak istiorum sen ne durumdasin..Benim 2.kurtajim bebeklerimiz 6-7 haftalik olunca kalp atisi duruyor.ilki 2015 ocakdi sonraki ekim 1 de kurtaj oldum.aralik 18 de adet oldum biraz gecikme oldu kurtajdan sonra ki adetim.suan bekliyprum bakalim kismet ne zaman olacagim...konuyu canlandirdim sanirim ama yazmak istedim umudunuzu paylasmak istiyorsunuz iste
slm cnm bende sana katilayim..benimde bu olay yeni basima geldi bebegimin kalp atisi durdugu icin 7 ocak 2016 da kurtajla aldila benden doktorum bana alti ay ara ver dedi ama ben uc ay qra vermeyi dusunuyorum.yine ayni sey olmasin die.tabi bunu bilemeyiz ama en azindan icim rahat olur.ama uzun sure sonra dun korunmasiz iliski oldu korku kapladi icimi..ilk gebeligimdi bnm ve uzun sure sonra olmustu.bu yuzden cok uzulduk..simdi zamanin hizla gecmesini ve yeniden denemelere baslamak istiorum sen ne durumdasin..
slm cnm sende benden bir hafta sonra olmussun.bende ole aklima getirmemeye calisiyorum.genelde tek kalinca dqha cok dusunuyorum.bir daha ayni seyi yasamayiz ins.Iyı akşmlar bnde 14 ocak 2016 da kürtaj oldum 7 haftalık bebegımın kalbı durdu
İlk gebeligimdi Rabbim kimseye vermesin
Çok zor
Yeni yeni daha kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?