KÜRTAJ HAKKINDA YARDIM LÜTFEN

merda9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
200
45
28
24
Kızlar çarşamba kürtaj oldum maalesf 5+1 di kürtaj sonrası adet sancısı gibi ağrı oldu biraz da kanamam oldu bitti bugün kan pıhtısı geldi çok küçük bu normal mi acaba internette normal olduğu yazıyor

anbiyotik kullanıyorum ayrıca

Canım bende kürtaj oldum 8. Hafta kalbi durdu kanamam devam etti küçük küçük pıhtılar geliyordu sonra kahverengiye döndü bitti sonraki ay adet tarihimle normale döndü o zaman bile pıhtı görmüştüm yine de Canım sen neden kürtaj oldun

normal canım. eğer olağanüstü kanaman ve ağrın olursa git lütfen. zaten 1 hafta 10 gün sonra falan kontrole gitmen gerekiyor.

Benimde kahverengiye döndü çok az yok denecek kadar kanama var şuan sabah kırmızı pembe küçük pıhtı geldi acaba parça mı kaldı diyip tedirgin oldum cnm teşekkür ederim düşük oldu maalsf o gün de kürtaj oldum inşallah hayırlı haberler alırız

1 hafta sonra kontrole git canım ben gittim dedi rahmin temizlenmiş sorun yok dedi sende baktır istersen canım aklında soru işareti kalmasın ve Rabbim inşallah yine nasip eder sağlıklı bı bebek nasip etsin Rabbim İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…