Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım kanama azalmış, bir sorun yok gibi. Halen ağrınız var mı?Çarşamba günü maalesef kürtaj oldum ilk gün kanamam ve hafif sancım oldu sonra kesildi hafif pembe pıhtı geldi sonra kahverengiye döndü ama çok az bi miktarda bir sorun var mıdır acaba ? Kontrolede gideceğim hafta içi.
Yok cnm hiç ağrı yok ilk gün ağrı oldu şuan zaten kbama yok kahverengi pıhtı geliyor arada o da çok az yok denecek kadarSanırım kanama azalmış, bir sorun yok gibi. Halen ağrınız var mı?
Bir sorun yok gibi duruyor.Yok cnm hiç ağrı yok ilk gün ağrı oldu şuan zaten kbama yok kahverengi pıhtı geliyor arada o da çok az yok denecek kadar
Canm 3 haftaya kadar normal diyorlarBen 27 gün önce kürtaj oldum. Kanama devam ediyor leke şeklinde kurtajdan 1 hafta sonra gittim pihti görünüyor dedi ilac verdi 1 hafta sonra yine gittim iyi dedi sanirim cok az bir yerde kalmıştı. Gecti gibi oluyor sonra 2 -3 gün leke oluyor. Kimisi 40 gün sürer diyor acaba doğru mu yoksa yine gitmem gerek mi?Kürtajdan öncesine kadar böyle olmuyordu. Parça vs yok içerde neden böyle oldu ki
Benimde 5 gün oldu kanama halinde değil ama sildiğimde ya da pedimde çok az bi miktarda pıhtı geliyor parça mı kaldı acaba.Ben 27 gün önce kürtaj oldum. Kanama devam ediyor leke şeklinde kurtajdan 1 hafta sonra gittim pihti görünüyor dedi ilac verdi 1 hafta sonra yine gittim iyi dedi sanirim cok az bir yerde kalmıştı. Gecti gibi oluyor sonra 2 -3 gün leke oluyor. Kimisi 40 gün sürer diyor acaba doğru mu yoksa yine gitmem gerek mi?Kürtajdan öncesine kadar böyle olmuyordu. Parça vs yok içerde neden böyle oldu ki
Evet pıhtıda gelebiliyormuş. 3 haftaya kadar normal diye okudum bende ama gidiyorum hic bisey yok anlamadım.Benimde 5 gün oldu kanama halinde değil ama sildiğimde ya da pedimde çok az bi miktarda pıhtı geliyor parça mı kaldı acaba.
Doktoruna danış istersen cnm normalde kaç günde geliyordu adetin. Kürtajdan en erken 3 hafta sonra adet görenler varmşBen bugün adet oldum. Yani öyle tahmin ediyorum karin ağrısı var ,baş ağrısı var . Umarim adettir ama 27 günde adet olur mu bilemedim
Valla bikac gün sonra gidecem suanda olmuyor karnim agriyor. Ben 27 günde bir oluyordum adeti şimdi kürtaj olalı 27 gün oldu. 12 gün önce 2. Kontrole gittim iyidi herşey bu kürtaj isi zormusDoktoruna danış istersen cnm normalde kaç günde geliyordu adetin. Kürtajdan en erken 3 hafta sonra adet görenler varmş