Kürtaj için yasal süre hesaplama

aysen3542

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
8
3
1
27
Merhaba arkadaşlar,

kürtaj yaptırmayı düşünüyorum ve bir yasal sürenin olduğunu biliyorum fakat nasıl hesaplandığı bilmiyorum. 10 hafta yasal süreç var. En son adet tarihinizden hesaplayin diyorlar. Şöyle bir şey var. Ben en son ekimin 25inde adet olmuştum. Ve kasimin 22sinde ilişkiye girdik. Kasimin 25inde adet olmam gerekiyordu. Fakat adet olmadım. Şimdi ben ekim ayindaki adet tarihimden mi hesaplayacagim? Yoksa kasim ayinin adet tarihinden mi? Biz ilişkiye gireli 8 9 gün oluyor. Kasimin 22sinde girdik ilişkiye. Yardimci olur musunuz nasil hesaplayacagim?

İlişkiye girdiğiniz tarih önemli değil . Gebelikler son adet tarihine göre hesaplanır ultrasonda farklı gözükebilir tabi onu bilemeyiz . Son adet tarihiniz 25 ekimse henüz 5 hafta dolmuş . Yasal süre 10 hafta ama siz bi doktora görünün En kısa zamanda .

22 kasımdaki iliskinizdenn kalmadınız hamile. Daha önce kalmış olmalısınız

Bir bebegin 6. Haftada kalp atışları başlıyor.
ve o ses dünyanın en güzel sesi.
Onu duymak için öyle çok beklemiştik ki biz.
İki bebegimizi kaybetmiştik kalp durması sebebiyle
şimdiki bebegim de ise o sesi duydugumda dünyanın en güzel sesi oldugunu düşünmüş ve haftalarca etkisinden çıkamamıştım.

Durumunuz nedir bilmiyorum ama Keşke ona yaşama şansı tanısanız.
o minicik kalp yok olup gitmese.

Böyle konularda öyle çok üzüküyorum ki
Ha bir insan öldürmek ha bir sabiye kıymak

Bence muhakak çok düşünün kardeşim
Sonunda pişman olmayın.

12 senedir hasretim bir kal atışı duymaya Rabbim olmayan herkese tattirsin o duyguyu banada inşallah.gelelim size 22 kasım ilişkiye girdim hamile kaldım diyosun da nasıl oluyoda 8 günde hamile olduğunu öğreniyorsun onu pek anlamadım umarım hamile değilsindir çünkü belliki istemiyosun madem istemiyorsun bir sürü korunma yöntemleri var sana tavsiyem korunmasız ilişki yaşama.

5 haftalık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…