konunun başındada belirttiğim gibi bilgisi olanlardan yardım istedim......mesela kaçıncı hafta başlıyo kürtaj bilen varmı????????
çok teşekkür ederim -biricik 06- söylediklerinde çok haklısın saol..
yasal süre 10 hafta değil mi
konunun başındada belirttiğim gibi bilgisi olanlardan yardım istedim......mesela kaçıncı hafta başlıyo kürtaj bilen varmı????????
çok teşekkür ederim hepinize şuanda 1haftalık hamileyim pazarteside doktora gidicem devlet hastanesinde muayene olucam ama bu işi özelde halletmeliyim sanırım hem bunların sigortamda görünmesinden korkuyorum sonuçta öğrenciyim özelde masraflı olack ama erkek arkadaşımda özelden yana en azından bu konuda yardımcı olacak..:S gerçekten çok teşekkürler
YAZIK COK YAZIK SANA EVLENEMEYİZ DİORSUN AMA GİDİP BİRLİKTE OLUP HATTA COCUK BİLE YAPIORSUN BU NE CESARET BU NASIL BİR AHLAK VE UTANMADAN O YAVRUCAGI DEĞİLDE...ACISINI SORUORSUN !!!KORKMA GÜZELİM Bİ SANCISI YOK!!3AY ÖNCE ZORUNLU OLARAK ALINDI BEBEĞİM NEDENMİ CÜNKÜ ÖLDÜ KARNIMDA!!!!!RABBİM SİZİ ÖLE BİZİ BÖLE SINIYOR ZANNEDERSEM.....COK YAZIKK NASIL OLUYORSA NAPABİLİORSUNUZ BUNU ANLAYAMIORUM BENklava: COK YAZIK ZEVK UGRUNA OLURDA BUKADAR RAHTALIK YOK OLAMAZ...BİZ YANAYANA BEBEĞİMİZZZ DİYELİMMM BEKA BEKAR HANIMLARDA KÜRTAJJJ DİE GEZİNSİN YAZIK YAZIK LÜTFEN SAYIN EDİTÖRLER KK DA COK BUTARAZ ACISI OLANLAR VAR.BEN SAHSEN COK KINIYOR VE SİNİRLENİORUM KAPATILSIN KONU!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?