kürtaj olacak arkadaşın yanında olmak

Goz ameliyati olacak bir arkadasima bile, ben yaninda olamam cunku cok tedirgin oluyorum, baskasi gelmezse mecburen gelirim dedim. Allah yardimcin olsun. Isin zor. Hele arkadasinin yasadigi daha da zor.

Tabi aldirmasin sonra yukarida arkadas gibi densizler cocuga... veledizina gibi ayip yakistirmalar yapsin. Cocugun alacagi ismi bile dogmadan belirlemisler.... Ayni Turk filmlerini hatirlatti bana hani... Sezercik 'in etrafinda cocuklar toplanir... P.C p.c baban kim diye sarki soyler alay ederler, sonra sezercik P.c degilim babam var deyip elinde bir foto ile gelir.... Dogacak olsa bu cocuk kimbilir boyle kalpsizler neler yapacak.Allah herkese vicdan versin, bazen veledizina cocuk yapmamais olmak degil mesele,yapmis olanlarida incitmemek vicdan tasimak asil sorun.

Tabi ki aldırmak zorunda ama veledi zina deme sebebi arkadaşın yanlış anlaşıldı büyük ihtimal sizin gibi filmler ile bağdaştırmamıştır. Vicdansızlık bencd zevkine bakacak diye hamile kalıp çocuk aldırmaktır ama bence tabi ki. Oda hamile kalacağını muhakkak düşünmemiştir ama böyle kadınların genel sıkıntısı maalesef. Ben belirttim ark.yanında olmazdım kesinlik ile o cinayete günah ortak olamam.

Tabi aldirmasin sonra yukarida arkadas gibi densizler cocuga... veledizina gibi ayip yakistirmalar yapsin. Cocugun alacagi ismi bile dogmadan belirlemisler.... Ayni Turk filmlerini hatirlatti bana hani... Sezercik 'in etrafinda cocuklar toplanir... P.C p.c baban kim diye sarki soyler alay ederler, sonra sezercik P.c degilim babam var deyip elinde bir foto ile gelir.... Dogacak olsa bu cocuk kimbilir boyle kalpsizler neler yapacak.Allah herkese vicdan versin, bazen veledizina cocuk yapmamais olmak degil mesele,yapmis olanlarida incitmemek vicdan tasimak asil sorun.

Tabi ki aldırmak zorunda ama veledi zina deme sebebi arkadaşın yanlış anlaşıldı büyük ihtimal sizin gibi filmler ile bağdaştırmamıştır. Vicdansızlık bencd zevkine bakacak diye hamile kalıp çocuk aldırmaktır ama bence tabi ki. Oda hamile kalacağını muhakkak düşünmemiştir ama böyle kadınların genel sıkıntısı maalesef. Ben belirttim ark.yanında olmazdım kesinlik ile o cinayete günaha ortak olamam.

İns. hamile degildir ama bende arkadasımın yanında olurdum cünkü bu onun birebir yasayacagı bir durum, onun kararıdır.
Ve kimseye söylememe konusunda da bunu sizden kendisi talep etmis, kendinizi üzmeyin dedigim gibi insallah hamile degildir arkadasınız.

herkese yorumları için çok teşekkür ederim. allaha çok şükür ki arkadaşım hamile değil. üzerimizden öyle büyük bir yük kalktı ki. kendisi de günler sonra ilk defa gülümseyebildi.

gerçek dostluklar böyle günlerde belli olur. eğer bazı bahanelerle yanında olmazsan arkdsnın böyle bir günde gerçekten dostu olmamamışsın onun demektir.

Yanında olup olmamak senin seçimin ama 9 YILLIK ARKADAŞININ bu durumunu erkek arkadaşına söylemen çok yanlış bişey.Dostum diyorsan bu sır ikinizin arasında kalmalıydı.Erkek arkadaşının bunu başkasına söylemeyeceğini ne biliyorsun.Ya da söylemendeki maksat ne yani.Ne yapayım diye ona sormana gerek mi vardı.Arkadaşın bu özel durumunu sana söylemekle bile hata etmiş.

Her insanın manevi desteğe ihtiyacı vardır oda bunu senden istemiş sana güvenmiş yaptığı şey doğru ya da yanlış sana düşen arkadaşının dostunun yanında olmak aynı durumda sen olsaydın o yanında olurdu bence senden böyle bir şey isteyebildiği ve bitek sana anlattığına göre bu böyle. Bide işin şu yönü var arkadaşın mutlaka sarsılacaktır ve yanında güvendiği kendini iyi hissettiren birinin olması belkide onun en az psikolojik zararla durumu atlatmasını sağlayacaktır ama sende olmazsan yanında onu kim toparlayacak? Yeryüzünde kendini yalnız hissedecek ve o durumun verdiği kırılganlıkla her şeyi gözden çıkaracak ve Allah korusun arkadaşlığınız bile zarar görecek bunları da düşünmelisin. En iyisi dostunun yanında olman ve bir şey olmaması için dua etmen ki bende edicem sizin için eğer öyle bir durum olursa :) Her şeyin gönlünüzce olması ve bir sorun çıkmaması dileğiyle :)))

inşallah hamile değildir eğer hamileyse ne olursa olsun 9 yıllık arkadaşının yanında olmalısın.Allah korusun acil bir şey olursa zaten mecburen aileside öğrenecek ama orda en azından yalnız olmamış olacak.Başta kızsalarda sonra anlar affederler sonuçta çocuğu kabul etmeyecek bir aileymiş. Mazallah en kötü seçenek olsa bile zaten o arkadaşın var diye samimiyetin var ailesiyle.öncelik arkadşın yani... Kafanın karışık olduğunu yazmışsın arkadaşının başka seçeneği yokmuş kendi tercihlerindende sadece kendi sorumlu ve ne olursa olsun sırf dostun diye yüzüstü bırakmamalısın.

Back
X