çok geçmiş olsun.bunu ancak yaşayan bilir... benim 4 yaşında bir kızım var , o 2 yaşındayken bi bebek daha istedik. 8 hafta sonunda kalp atımı olmadığı için kürtaj oldum.o gün o haftalar çok kötüydü kabustu. ağlıyordum.suçlu olmadığım halde bisuçluluk bi pişmanlık durumu vardı... kendimi 3 ay zor toparladım. derken sonuç mol gebelik. dr1 sene yasakladı gebeliği.ben 1,5 sene yapmadım. iyice vucut normale dönsün istedim.birde korku vardı yine öyle olursa diye... 1,5 sene sonra eşimle bir gece de hadi bebiş yapalım dedik.korunmadan ilişki yaşadık.o sabah kasık ağrım çok oldu.3 gün devam etti. bir gece , tek ilişki.... düşünsene o günün yumurtlama gününe denk gelmesi ,hamile kalmak ,tek seferde ne kadar düşük ihtimal diye düşünürken ilişki sonrası 3 gün eşime hamileyim dedim. dalga geçti... daha 3 gün önce 1 kere yaptık falan daha bir ay lmadı derkennnnnnnn, kan testinde çıktı bir ay sonra... yani kürtaj sonrası hemen gebe kalınır derlerdi inanmazdım. ilk korunmasız gecemde kaldım. şimdi ikinciye hamileyim nasipse. moral çok önemli.çok zor ama aklına getirmemeye çalışcanım, umarım allah istediğini verir...
sadece hemen deneme. biraz ara ver. rahimin vucudun ve en önemlisimoralin kendine gelsin.... sonrası olur inş...