Kürtaj olanlar bakabilir mi :(

HaziraNisan1421

🤗🤗
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
6.078
2.922
248
arkadaşlar 20 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. hala az az lekelenmem var doktora gittim ve içerde sıvı kaldığını atamadığımı söyledi. verdiği ilaçla atamazsam pazartesi lokal anestezi yapıp sıvıyı çekeceğini söyledi. böyle bişey yaşayan var mı

başka bir doktora da görün bende 3 ay önce aynı sebepten aynı şeyi yaşadım kürtaj yapan doktor(ki bu doktor baya ünlü iyi bir doktormuş!!) ilaç bile vermeden eve yolladı 2 gün sonra ateş ve karın ağrısıyla başka bir hastaneye gittik orada pıhtılaşma oluşmuş ve kalanları tam atamamışım başka bir doktor müdahale etti de kurtuldum kendi doktorumu aradım fenalaştığım anda sıcak su torbası koy geçer dedi düşünebiliyor musunuz? diger doktorsa iyi ki geç kalmadınız da açtık tıkanan yeri dedi
velhasıl canım bence önce başka bir doktora git sıvı nerede birikmiş böyle bir şey olmamalı diye biliyorum benim kanamam 6günde falan bitti 30 gün sonra da adet oldum

teşekkür ederim cevap için. peki müdaheleden kasıt nedir tekrar anestezi yapıp öyle mi aldı kalanları, 20 gündür aynı durumda olunca tedirgin oldum bunaldım iyice.

teşekkür ederim cevap için. peki müdaheleden kasıt nedir tekrar anestezi yapıp öyle mi aldı kalanları, 20 gündür aynı durumda olunca tedirgin oldum bunaldım iyice.

anestezi kürtajda yapıldı diğer müdahale de doktor bir bakıp küçücük dokunucam dedi canımdan can çıktı hatta bayılacaktım bileydim anestezi alırdım ama 2 dakika bile sürmedi müdahale ki doktor beni kandırmış oldu bileydim böyle olacağını bayıltın beni derdim ama değmez küçücük bir seymış neticede... arkasından sanki çeşme açılmış gibi kanama başladı kusura bakma ama yattığım yer belime kadar kan oldu.. ama nasıl rahatladım anlatamam çünkü kanama olmadığı için vucüt atamıyordu kalanları ve ateş basıyordu beni..birde aklında bulunsun kürtajdan sonra rahim hamur gibi oluyor öyle tecrübesiz bir doktorsa sakın elletme çünkü rahimi delebilir ve geri dönüşü çok zor ve zahmetli..

bu arada böyle upuzun ucu iğne demir içi boş bir çubukla açtı orayı belki sana da aynısı yapılacaktır ama sıv nasıl kalır onu bilmiyorum benimki tıkanmış pıhtılardan belki onun gibi birşeydir Allah acil şifalar versin

çok sağol canım. pazartesiye kadar atmayı umuyorum ama boşuna gibi sanki. dediğin gibi pıhtıdır bence de. ben o zaman lokal anestezi bari istiim. teşekkür ederm

çok sağol canım. pazartesiye kadar atmayı umuyorum ama boşuna gibi sanki. dediğin gibi pıhtıdır bence de. ben o zaman lokal anestezi bari istiim. teşekkür ederm

bari orayı uyuştursun dediğin gibi.. benim acı eşiğim düşük te olabilir ama acıdı ne yalan söyliyim bir de ilk kez başıma geldi bu arada ilk gebeliğin miydi?

evet ilkti zaten 2,5 aylık evliyim :)

ilk gebeliklerde oluyor dedi doktorum biz 6 aylık evliyken kaldım hamile sonra düşük oldu.. şimdi yeniden deniyoruz yarın tam tamına 3 ay olacak kürtaj olalı.. ama kürtajın arkası içeridedir diyorlar meali hemen hamile kalabilrsin oluyor :) bir anneanne atasözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…