kürtaj olduğumda 3 periyotta kanamam ve lekelenmem devam etmişti normal lohusa sayılırsınız 40 günü bulabilir9+1 de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bugün kürtaj olalı 24 gün oldu doktor en fazla 5-7 gün kanaman sürer demişti kanamam 12 gün sürdü kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi kanamam kesildi ama 13 gündür hala kahverengi yada koyu sarı akıntım oluyor ara ara böyle iplik gibi tam suluda değil malum ramazan oruçta tutamıyorum bu yüzden çok üzülüyorum hergün umutla bekliyorum geçecek diye ama geçmedi bir türlü aranızda böyle olanlar oldumu bu durum normalmi??
Bende 17 mayısta oldum bu kadar uzun sürmesi can sıkıcı tam geçti diyorum yine leke haklısınız galiba en iyisi bi doktora görünmek13 mayısta kürtaj oldum ben,kanamam bayağı oldu,kanamanın yerini bir süre lekelenme aldı,şuan bende de sarı akıntı lekelenme oluyor.Ama bayağı azaldı,geçmezse doktora gideceğim.Siz de bir doktora danışın derim.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah bi daha öyle bi acı yaşatmaz inşallah. Kanama için de sen şu an lohusalık döneminde sayılıyorsun çok göğün olmaz ama 30/40 gün sürebilir tedirgin olmana gerek yok normal bi süreç bu. Ben de kürtaj olmuştum ve 35 gün sürmüştü9+1 de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bugün kürtaj olalı 24 gün oldu doktor en fazla 5-7 gün kanaman sürer demişti kanamam 12 gün sürdü kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi kanamam kesildi ama 13 gündür hala kahverengi yada koyu sarı akıntım oluyor ara ara böyle iplik gibi tam suluda değil malum ramazan oruçta tutamıyorum bu yüzden çok üzülüyorum hergün umutla bekliyorum geçecek diye ama geçmedi bir türlü aranızda böyle olanlar oldumu bu durum normalmi??
Merhaba hanımlar bende düşük başlangıcı olduğu için evime gönderildim kanaman başlayınca gel başlamazsa da 3 gün sonra gel dedi doktor. Ben kürtajdan çok korkuyorum yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen cevap verirseniz sevinirim.[/QU
Merhaba hanımlar bende düşük başlangıcı olduğu için evime gönderildim kanaman başlayınca gel başlamazsa da 3 gün sonra gel dedi doktor. Ben kürtajdan çok korkuyorum yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen cevap verirseniz sevinirim.[/QU
Sizede çok geçmiş olsun. Ama ben lokal anestezi ile olacağım eğer bebek kendi düşmezseGeçmiş olsun. Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin. Kürtajdan korkma hiçbir şey hissetmezsin. Hatta evde kendi kendine düşürmek daha sancılıymış. İki ay önce bebeğimin kalbi durdu, kürtaj oldum. İlk gün çok yogun kanamam oldu. Bazılarında hiç olmuyormuş. Eğer kürtaj olursan yanında ped götür o kdar.
Sağolasın. Ben genel anestezi almıştım.Sizede çok geçmiş olsun. Ama ben lokal anestezi ile olacağım eğer bebek kendi düşmezse
Bende panik atak var o yüzden yaptiramiyorum öyle acaba lokal anestezi çok mu zorSağolasın. Ben genel anestezi almıştım.
Anestezi konusunda mı sıkıntın var ondan mı alamıyorsun? Bende de panik atak vardı, tedavim bitti. Eskisinden daha iyiyim. Lokal de hissetmezsin ama psikolojik olarak daha zor değil mi kürtaj olurken uyanık olmak. Ben ağlayarak girdim o anda uyuttular.Bende panik atak var o yüzden yaptiramiyorum öyle acaba lokal anestezi çok mu zor
Benimde panik atagim var ve henüz geçmedi hala devam ediyor o yüzden. Yani lokal de ağrı olmaz mı bunu çok merak ediyorumAnestezi konusunda mı sıkıntın var ondan mı alamıyorsun? Bende de panik atak vardı, tedavim bitti. Eskisinden daha iyiyim. Lokal de hissetmezsin ama psikolojik olarak daha zor değil mi kürtaj olurken uyanık olmak. Ben ağlayarak girdim o anda uyuttular.
Sonuçta uyuşturacaklar sanmıyorum, olan biri varsa daha iyi yardımcı olur.Benimde panik atagim var ve henüz geçmedi hala devam ediyor o yüzden. Yani lokal de ağrı olmaz mı bunu çok merak ediyorum
Araştırıyorum ama bulamıyorumSonuçta uyuşturacaklar sanmıyorum, olan biri varsa daha iyi yardımcı olur.
Kuzuumm H Happymarried ne oldu sanaa?Benimde panik atagim var ve henüz geçmedi hala devam ediyor o yüzden. Yani lokal de ağrı olmaz mı bunu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?