- 6 Ağustos 2016
- 187
- 88
- 28
- Konu Sahibi nehircinar
-
malesef bebeğimi kaybettim ve yarın kürtaj olacağım. Doktor bayıltacakmış Başından geçenler merak ediyorum o Şok'la sormadım hiç bir şey arayıp tekrar sormak istemiyorum hastanede yatış olmayacak değilmi deneyimlerinizi paylaşırmısınıZ korkuyorum biraz
bencede korkma canım hiç ağrısı olmuyor ben hemen uyanır uyanmaz eve gelmiştimmalesef bebeğimi kaybettim ve yarın kürtaj olacağım. Doktor bayıltacakmış Başından geçenler merak ediyorum o Şok'la sormadım hiç bir şey arayıp tekrar sormak istemiyorum hastanede yatış olmayacak değilmi deneyimlerinizi paylaşırmısınıZ korkuyorum biraz
Herşeyin hayırlısı hiç canınıda sıkmamalesef bebeğimi kaybettim ve yarın kürtaj olacağım. Doktor bayıltacakmış Başından geçenler merak ediyorum o Şok'la sormadım hiç bir şey arayıp tekrar sormak istemiyorum hastanede yatış olmayacak değilmi deneyimlerinizi paylaşırmısınıZ korkuyorum biraz
malesef bebeğimi kaybettim ve yarın kürtaj olacağım. Doktor bayıltacakmış Başından geçenler merak ediyorum o Şok'la sormadım hiç bir şey arayıp tekrar sormak istemiyorum hastanede yatış olmayacak değilmi deneyimlerinizi paylaşırmısınıZ korkuyorum biraz
Evet öğlen meyve yemiştim o yüzden yarına ertelediler. Çok üzüntü verici hep bi sıkıntısı vardı öğrendiğimden beri ama yinede insan konduramıyor bebeğine. Cevaplar için teşekkür ederim umarım Hakkı'mızda hayırlısı olur.
ben bu pazartesi zekai Tahir hastanesinde kürtaj oldum öğlen yattım akşam yapıldı operasyon yaklaşık sekiz saat hiç bir şey yemedim su içmedim ve ertesi gün taburcu edildim.malesef bebeğimi kaybettim ve yarın kürtaj olacağım. Doktor bayıltacakmış Başından geçenler merak ediyorum o Şok'la sormadım hiç bir şey arayıp tekrar sormak istemiyorum hastanede yatış olmayacak değilmi deneyimlerinizi paylaşırmısınıZ korkuyorum biraz
Korkma canim ben 2 defa yasadim agrin falan olmiyor uyanidikdan 1 saat sonra eve gidebildim sonradanda pek agrin olmiyor insallah allah sana yeniden bi bebis nasip eder :)
Merhaba , bende iki gün önce kürtaj oldum tekrardan hamile kalabilirmiyim onu sorucaktım siz tekrardan hamile kalabildiniz mi ve eşimle cok istiyoruz bir evladımız olsunbende ilk gebelikte olmuştum çok bekletmeden eve yolluyorlar zaten hatta tekirdag ailemin yanına gitmiştim ama ağrın olacak sonra o an hissetmiyorsun da sonra ki günlerde zaten antibiyotik ve ağrı kesici veriyor
merhaba kaldım ama 1 düşük bir kimyasal gebelik yaşadım üstüne yani 3 hamileligimde sonuç bulamadım yine istiyoruz bakalımMerhaba , bende iki gün önce kürtaj oldum tekrardan hamile kalabilirmiyim onu sorucaktım siz tekrardan hamile kalabildiniz mi ve eşimle cok istiyoruz bir evladımız olsun
Cok teşekkürler Rabbim sizede sağlıklı bir evlat nasıp Etsingeçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?