Kürtaj olanlar

nehircinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
187
88
28
malesef bebeğimi kaybettim ve yarın kürtaj olacağım. Doktor bayıltacakmış Başından geçenler merak ediyorum o Şok'la sormadım hiç bir şey arayıp tekrar sormak istemiyorum hastanede yatış olmayacak değilmi deneyimlerinizi paylaşırmısınıZ korkuyorum biraz

Hic birsey hissetmiyorsun bile korkma. Ben 1 gun yatmistim

bencede korkma canım hiç ağrısı olmuyor ben hemen uyanır uyanmaz eve gelmiştim

Herşeyin hayırlısı hiç canınıda sıkma

Geçmiş olsun canım korkma hiçbir şey hissetmiyorsun 1-2 saat sürmeden evine gidebilir sin yatacak bir durum yok. Sadece dikkat etmen gereken aç olman narkoz alacağın için bu şart

Birde narkoz olacagin 6 saat ac kalman gerekiyor doktorun soyledimi bunu

Benlmde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı.uyutulmuştum uyanıp kendime geldiğimde eve gonderildim

Ben niye 1 gun yattim ya doktorun bana gicikligimi vardi acaba birde 6 saat su bile icmicen dedi

Evet öğlen meyve yemiştim o yüzden yarına ertelediler. Çok üzüntü verici hep bi sıkıntısı vardı öğrendiğimden beri ama yinede insan konduramıyor bebeğine. Cevaplar için teşekkür ederim umarım Hakkı'mızda hayırlısı olur.

Oyle cnm ama herseye iyi yonunden bakicaksin ki hep pozitif olasin. En azindan hamile kalabiliyorsun Rabbime hamdolsun ki. Kimse istemez kurtaj olsun. Benimde 2 kurtaj 1 kimyasal gebeligim var. Ama kesinlikle testlerini yaptir dusuk sebebin ne arastirilsin

ben bu pazartesi zekai Tahir hastanesinde kürtaj oldum öğlen yattım akşam yapıldı operasyon yaklaşık sekiz saat hiç bir şey yemedim su içmedim ve ertesi gün taburcu edildim.

Bu arada genetik testi için de devlet üç düşük olmasını istiyor ben malesef ilk dedim ve fırsatı kaçırdım bence sen bu üçüncü ikisi evde oldu de genetik testine gitsin mutlaka sebebini öğren. Ben pişman oldum ilk dediğime

Ben bişey demeden doktor hemen testleri yapalım dedi Bnm aklıma gelmemişti bi oğlum var allahım ona ömür versin inşallah . Allahım olmayan herkese evlat Nasip etsin inşallah

Korkma canim ben 2 defa yasadim agrin falan olmiyor uyanidikdan 1 saat sonra eve gidebildim sonradanda pek agrin olmiyor insallah allah sana yeniden bi bebis nasip eder :)

bende ilk gebelikte olmuştum çok bekletmeden eve yolluyorlar zaten hatta tekirdag ailemin yanına gitmiştim ama ağrın olacak sonra o an hissetmiyorsun da sonra ki günlerde zaten antibiyotik ve ağrı kesici veriyor

bende ilk gebelikte olmuştum çok bekletmeden eve yolluyorlar zaten hatta tekirdag ailemin yanına gitmiştim ama ağrın olacak sonra o an hissetmiyorsun da sonra ki günlerde zaten antibiyotik ve ağrı kesici veriyor
Merhaba , bende iki gün önce kürtaj oldum tekrardan hamile kalabilirmiyim onu sorucaktım siz tekrardan hamile kalabildiniz mi ve eşimle cok istiyoruz bir evladımız olsun

Merhaba , bende iki gün önce kürtaj oldum tekrardan hamile kalabilirmiyim onu sorucaktım siz tekrardan hamile kalabildiniz mi ve eşimle cok istiyoruz bir evladımız olsun
merhaba kaldım ama 1 düşük bir kimyasal gebelik yaşadım üstüne yani 3 hamileligimde sonuç bulamadım yine istiyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…