- Emoji Skoru
- 88
- Puanlar
- 98
Selam arkadaşlar, 43 yaşındayım kendimi çok kötü hissediyorum benzer süreçten geçenler birbirlerine destek olurlar belki diye konuyu açıyorum… 8 sene önce kızım tüp bebek tedavisi ile dünyaya geldi ama erken doğum oldu kan kaybetti ve beyin kanaması yaşadı, serebral palsili… bir kardeşi olsun istedik ve 3 sene önce 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm Pgt den sağlıklı gelmedi, 1 sene sonra başka bir doktorda tedavi gördüm ama bana çok yüksek dosaj uyguladı günde 600 ml yumurta büyütmek için iğnem vardı ve bir iğnem daha vardı. Daha iğneleri vurulurken bir şeylerin ters gittiğini anladım. Karnım kocaman şişiyor adetlerim çok kötü geçiyordu bebek bezi kullanacak kadar, sağlıklı embriyo bulana kadar deneriz diye hayal ediyordum ancak 2. Denemede zaten devam edemeyeceğimi anlamıştım hatta muayenede rahmin çok iyi durumda hemen hamile kalabilirsin gibi şeyler de diyordu muayenede… sonrasında bende mide ve bağırsak sorunları oldu kolonoskopi endoskopi oldum bi şey çıkmadı ben jinekolojik olacağını düşünüp muayeneye gittim polip görüldü… daha önce de polip aldırdığım için hemen aldırmadım iyi huyludur diye ve en son 2 ay önce polipi aldırdım maalesef polip hormon duyarlı kanser geldi patolojiden, sonrasında rahim ve yumurtalıklarım lenfler alındı ve doktorum Endometriozis ciğerlerine kadar yapışıklık yapmış hepsini açtım dedi… son patolojim iyi geldi bunları özelde yaptırmıştım şimdi şehir hastanesine geçiş yapmaya çalışıyorum onkolojik takip için… çok korkuyorum engelli bir kızım var bana ihtiyacı olan, bedenime ve kızıma ihanet etmiş kendime kendi ellerimle zarar vermiş gibi hissediyorum, benzer süreçten geçenler var mı iyileşecek miyim