V virvur78 Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2014 54 11 18 35 İstanbul 14 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi virvur78 #1 Ancak bugun bir hafta oldu ve lekelenme seklinde kanamam oldu. Ayrica igne batmasi,sizlama seklinde agrim oluyor normal midir? Lutfen yardim
Ancak bugun bir hafta oldu ve lekelenme seklinde kanamam oldu. Ayrica igne batmasi,sizlama seklinde agrim oluyor normal midir? Lutfen yardim
Nerefon Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2013 1.247 8 78 35 Ankara 14 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi virvur78 #2 virvur78 .!.: Ancak bugun bir hafta oldu ve lekelenme seklinde kanamam oldu. Ayrica igne batmasi,sizlama seklinde agrim oluyor normal midir? Lutfen yardim Genişletmek için tıkla... Canım geçmiş olsun bende kürtaj oldm ama hiç ağrım olmadı bir hafta ilaç içtim kanamamda iki gün sürdü sonra geçti bişry kalmadı sen neden doktora gitmiyosun hemen bi git
virvur78 .!.: Ancak bugun bir hafta oldu ve lekelenme seklinde kanamam oldu. Ayrica igne batmasi,sizlama seklinde agrim oluyor normal midir? Lutfen yardim Genişletmek için tıkla... Canım geçmiş olsun bende kürtaj oldm ama hiç ağrım olmadı bir hafta ilaç içtim kanamamda iki gün sürdü sonra geçti bişry kalmadı sen neden doktora gitmiyosun hemen bi git