Kürtaj oldum çok pişmanım ne yapmalıyım

ellinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
1
0
1
20
2 gün önce genel anestezi ile 6+4 haftalık gebeliğimi sonlandırdım.. istenmeyen bir gebelikti lakin ona kısacık zamanda o kadar bağlanmışım ki.. hem maddi hemde manevi destek alacağım kimsem yoktu, sevgilim askere gidicek yakında ve ben tamamen yanlız kalıcaktım, en doğru karargibii bunu düşündüm meğerse değilmiş, çok pişman oldum aldırdığım an, ne yapmalıyım nasıl toparlanmalıyım? Bu durumu yaşamış olan varmı?

2 gün önce genel anestezi ile 6+4 haftalık gebeliğimi sonlandırdım.. istenmeyen bir gebelikti lakin ona kısacık zamanda o kadar bağlanmışım ki.. hem maddi hemde manevi destek alacağım kimsem yoktu, sevgilim askere gidicek yakında ve ben tamamen yanlız kalıcaktım, en doğru karargibii bunu düşündüm meğerse değilmiş, çok pişman oldum aldırdığım an, ne yapmalıyım nasıl toparlanmalıyım? Bu durumu yaşamış olan varmı?
Çok üzgünüm, ben sizinle aynı haftada bebeğim gelişmediği için aldırmak zorunda kalmıştım. Siz evli değilken böyle bir durum yaşamışsınız. Sizinki de ayrı ve zor bir durum. Hayat işte, kimimiz isteyerek kimimiz istemeyerek birçok durum yaşıyoruz. Bu saatten sonra lütfen dikkatli olun. Bir daha böyle bir kayıp yaşamak zorunda kalmanız psikolojikmen sizi çökertecektir. Sabırlar diliyorum...

Back
X