- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi caglayangil
-
Çok geçmiş olsun. Acınız üzüntünüz çok taze kurduğunuz tüm hayaller yarım kalmış gibi hissediyorsunuz çok iyi anlayabiliyorum siziBelki şuan acım taze sağöıklı düşünemiyorum
Asla sizden kaynaklı değil öyle düşünmeyin. Yaşayacağı varsa 20 haftalıkken de yaşıyor yoksa 39 haftada bile kalbi durabiliyorbu tamamen rabbimin imtihanı. Demekki sizin için hayırlısı buymuş belki de rabbim daha büyük bir sıkıntıdan sizi koruduÇok teşekkür ederim gitmesiyle beraber kendimi suçlamam ve gelecekte aynı şeyleri yaşamak büyük korkum nasıl yapıcam nasıl aşıcam bilmiyorum
40 haftalıkken bile bebeğini kaybeden insanlar oluyor. Her şey yolunda gitse de maalesef bazen böyle şeyler yaşanabiliyor. Düşüğün arkası bebek derler, yüreğinizi ferah tutun. Sizin de bir gökkuşağı bebeğiniz olacak inşallahKalp atışını duyduk kese normal bebek iyiydi 2 hafta sonra kahverengi kanama ile gittim ve kalp atışı durmuş. Belki kalp atışını duymasaydım bu kadar kötü hissetmezdim bilmiyorum yorumunuz için teşekkür ederim gebeliğinizin tehlikesi geçmiştir umarım.
Bende 21 haftalık erken doğum yaptım rahim kısalığım vardı bende kendimi çok suçluyorum o iyiydi benim yüzümden tutunamadıKorkularımı yenmek için desteğinize ihtiyacım var kadının halinden kadın anlar.
Bugün kürtaj oldum 9 hafta 3 günlük olması gereken bebeğim 8 hafta 3 günlük iken kalbi durmuş dün hazırlıkları yaptık ama bugün evde sancıyla sabah 5 te düşürdüm 11.30 da kalan parça için kürtaja alındım hep kendimi suçladım ben yapamadım ben beceremedim ben bakamadım diye şimdi tekrar denemek istiyorum tabi ki zamanı geldiğinde şuan acım taze ama gene aynı kaybı yaşarsam denemekten korkuyorum..
Desteğinize ve bilginize ihtiyacım var ilk bebeğim ve ilk kaybım 1 senelik evliyim.