Kürtaj oldum korkuyorum

caglayangil

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Korkularımı yenmek için desteğinize ihtiyacım var kadının halinden kadın anlar.
Bugün kürtaj oldum 9 hafta 3 günlük olması gereken bebeğim 8 hafta 3 günlük iken kalbi durmuş dün hazırlıkları yaptık ama bugün evde sancıyla sabah 5 te düşürdüm 11.30 da kalan parça için kürtaja alındım hep kendimi suçladım ben yapamadım ben beceremedim ben bakamadım diye şimdi tekrar denemek istiyorum tabi ki zamanı geldiğinde şuan acım taze ama gene aynı kaybı yaşarsam denemekten korkuyorum..
Desteğinize ve bilginize ihtiyacım var ilk bebeğim ve ilk kaybım 1 senelik evliyim.

Desteklerinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var

Bugün operasyonu atlatmama rağmen uyuyamıyorum 2 hafta sonra tekrar kalbini duyacağım 4 hafta sonra cinsiyetini öğreneceğim bebeğim kaydı gitti hayatımdan

Belki şuan acım taze sağöıklı düşünemiyorum

Belki şuan acım taze sağöıklı düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun. Acınız üzüntünüz çok taze kurduğunuz tüm hayaller yarım kalmış gibi hissediyorsunuz çok iyi anlayabiliyorum sizi ama her şey geçtiği gibi bu da geçicek sabırlı olmaya çalışın. Rabbim size belki de daha üzücü bir şeyden korudu hep bu şekil olumlu yapmaya çalışın kafanızda siz sağlıklısınız çok şükür

Çok teşekkür ederim gitmesiyle beraber kendimi suçlamam ve gelecekte aynı şeyleri yaşamak büyük korkum nasıl yapıcam nasıl aşıcam bilmiyorum

Çok teşekkür ederim gitmesiyle beraber kendimi suçlamam ve gelecekte aynı şeyleri yaşamak büyük korkum nasıl yapıcam nasıl aşıcam bilmiyorum
Asla sizden kaynaklı değil öyle düşünmeyin. Yaşayacağı varsa 20 haftalıkken de yaşıyor yoksa 39 haftada bile kalbi durabiliyorbu tamamen rabbimin imtihanı. Demekki sizin için hayırlısı buymuş belki de rabbim daha büyük bir sıkıntıdan sizi korudu kürtajdan sonra 1-2 regl döngüsü geçirip tekrar deneyin diyor doktorlar. Siz kendinizi psikolojik olarak hazır hisettiğinizde tekrar denersiniz. Bir kez oldu diye tekrar olacak diye de bir şey yok. Olumsuzu düşünüp kendinizi strese sokmayın çok zor süreç ama bolca dua ve olumlu düşünmeyle atlatırsınız inşallah

Çok teşekkür ederim. Gün sayarken ultrasonda görmek için haftaları hesaplarken kanamayla 1 hafta önce kalbinin durduğunu bilmek baş ucumda en son ultrasondaki haliyle uykuya dalmaya çalışmak..

Bunun sizinle hiçbir alakası yok. Döllenen bebek sağlıklı değildi ve tutunamadı, bu yüzden yaşayamadı. Tutunacak bebek 7/24 zıplasanız da tutunur, düşecek bebek 9 ay boyunca tersten baş aşağı asılı kalsanız da düşer. Benim düşük tehdidim olduğunda henüz ultrasonla bakmadan önce doktorun ilk söylediği şey "eğer bu bebek şu an düşüyorsa sağlıksız olduğu için düşüyor öncelikle bunu bir bil" demişti. Yani sizin hiçbir suçunuz yok. Kendinizi suçlamayın lütfen. Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşar sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kalp atışını duyduk kese normal bebek iyiydi 2 hafta sonra kahverengi kanama ile gittim ve kalp atışı durmuş. Belki kalp atışını duymasaydım bu kadar kötü hissetmezdim bilmiyorum yorumunuz için teşekkür ederim gebeliğinizin tehlikesi geçmiştir umarım.

40 haftalıkken bile bebeğini kaybeden insanlar oluyor. Her şey yolunda gitse de maalesef bazen böyle şeyler yaşanabiliyor. Düşüğün arkası bebek derler, yüreğinizi ferah tutun. Sizin de bir gökkuşağı bebeğiniz olacak inşallah

Bende 21 haftalık erken doğum yaptım rahim kısalığım vardı bende kendimi çok suçluyorum o iyiydi benim yüzümden tutunamadı

Aslında bizim suçumuz yok onlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama insan kendini suçluyor yapamadım bakamadım diye sakat engelli olmasından koruyor rabbim belkide psikolojik olarak çöküşdeyiz toparlanacağız yeni güzel adımlara

`