G gamzeavci Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2020 3 0 1 30 24 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeavci #1 1 ay once kurtaj oldum bebegimin kalbi durdu 6+5de 8 haftalik olmasi gerekiyordu kizlar doktorum 1 adet gecince korunmayi birak dedi suan adetim bitmek uzere cok istiyorum tekrardan ama virus dolayisiyla kafam cok karisik ne yapcagimi bilemiyorum
1 ay once kurtaj oldum bebegimin kalbi durdu 6+5de 8 haftalik olmasi gerekiyordu kizlar doktorum 1 adet gecince korunmayi birak dedi suan adetim bitmek uzere cok istiyorum tekrardan ama virus dolayisiyla kafam cok karisik ne yapcagimi bilemiyorum
E Efulimm41 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Aralık 2017 7.460 4.229 123 Kocaeli 24 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeavci #2 gamzeavci .!.: 1 ay once kurtaj oldum bebegimin kalbi durdu 6+5de 8 haftalik olmasi gerekiyordu kizlar doktorum 1 adet gecince korunmayi birak dedi suan adetim bitmek uzere cok istiyorum tekrardan ama virus dolayisiyla kafam cok karisik ne yapcagimi bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Virüsle ne ilgisi var anlayamadım hastaneye gidemem muayene olamam diye mi korkuyorsunuz. Öyleyse bu 3-5 gün sürecek bi durum değil aylarca ertelemeniz gerekir
gamzeavci .!.: 1 ay once kurtaj oldum bebegimin kalbi durdu 6+5de 8 haftalik olmasi gerekiyordu kizlar doktorum 1 adet gecince korunmayi birak dedi suan adetim bitmek uzere cok istiyorum tekrardan ama virus dolayisiyla kafam cok karisik ne yapcagimi bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Virüsle ne ilgisi var anlayamadım hastaneye gidemem muayene olamam diye mi korkuyorsunuz. Öyleyse bu 3-5 gün sürecek bi durum değil aylarca ertelemeniz gerekir
G gamzeavci Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2020 3 0 1 30 24 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeavci #3 bn istiyorum esim virus gecsin oyle diyo kafam cok karisik o yuzden insallah hayirlisi olur