- 16 Temmuz 2012
- 767
- 862
- 303
- 35
- Konu Sahibi Hep ayni hikaye
-
Özel hastanede yaptırıp devlete incelemeye veriliyor mu acaba?Araştırma hastanesi en uygunu olur sanırım
Cok uzgunum rabbim sabir versin İşinize gerçekten karışmak istemem sizn tercihiniz ama tabi lütfen bebeklerinin inceleme ye araştırmaya vermeyin duyduğum kadarı baya kötü oluyormuş umarım bundan sonraki.gebelikleriniz sağlıklı olur sağlıkla ilerlerÖzel hastanede yaptırıp devlete incelemeye veriliyor mu acaba?
Ben de istemiyorum ama sebebi bulunur mu diye de düşünüyorum. Umarım bunda da ihtiyaç kalmaz yarın belli olacak.Cok uzgunum rabbim sabir versin İşinize gerçekten karışmak istemem sizn tercihiniz ama tabi lütfen bebeklerinin inceleme ye araştırmaya vermeyin duyduğum kadarı baya kötü oluyormuş umarım bundan sonraki.gebelikleriniz sağlıklı olur sağlıkla ilerler
Teşekkür ederim inşallah, Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versinCok uzgunum rabbim sabir versin İşinize gerçekten karışmak istemem sizn tercihiniz ama tabi lütfen bebeklerinin inceleme ye araştırmaya vermeyin duyduğum kadarı baya kötü oluyormuş umarım bundan sonraki.gebelikleriniz sağlıklı olur sağlıkla ilerler
Amin insallah bende bundan 2 sene once kalbi durdu bebegimin okadar pişmanım ki gonderdigime keşke göndermeseydim alsaydım ama o anda dediğiniz gibi neden oldu dusuncesi insanı yiyip bitiriyor ama simdi gondermeseydim diyorumTeşekkür ederim inşallah, Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin
Patolojik mi incelendi genetik mi.Amin insallah bende bundan 2 sene once kalbi durdu bebegimin okadar pişmanım ki gonderdigime keşke göndermeseydim alsaydım ama o anda dediğiniz gibi neden oldu dusuncesi insanı yiyip bitiriyor ama simdi gondermeseydim diyorum
Patolojik inceleme yapıldı.hoc bir.sonucta alamadiPatolojik mi incelendi genetik mi.
Açıkçası tam olarak bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. Ama sanmıyorum çünkü prosedür çok oluyor. Anneden babadan izinler imzalar detaylı şeyler yazan bir sürü kağıt imzalamıştık. Bunun sorumluluğunuda yapan hastane sadece kendisi alır diye düşünüyorum. BirdeÖzel hastanede yaptırıp devlete incelemeye veriliyor mu acaba?
Laboratuvara verdi dediniz ya hastane ayrı Laboratuvar ayrı mıydıAçıkçası tam olarak bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. Ama sanmıyorum çünkü prosedür çok oluyor. Anneden babadan izinler imzalar detaylı şeyler yazan bir sürü kağıt imzalamıştık. Bunun sorumluluğunuda yapan hastane sadece kendisi alır diye düşünüyorum. BirdeAzaa yaptırmayın demiş kendi tercihi tabiki ama ben patolojik ve genetik inceleme yaptırdım alınan örneği bizzat eşim laboratuvara verdi özel bir sıvı içinde bebekten alınan bir kan pıhtısı kadar parça vardı. Bize bebeği de alabilirsiniz dendi. Komple bebek üzerinde çalışmıyorlar.
Dikkat etmedim hiç sonuçlarda nerede yazıyordu. Kağıtları bulup bakarım gün içinde. Ama sonuçları almak için yine ege üniversitesi hastanesine gitmiştik telefonda bilgi vermiyorlar kesin olarak.Laboratuvara verdi dediniz ya hastane ayrı Laboratuvar ayrı mıydı
Cevabınız için teşekkür ederim
Baktım ege üniversitesinde incelenmiş yine aynı yerde yaniLaboratuvara verdi dediniz ya hastane ayrı Laboratuvar ayrı mıydı
Cevabınız için teşekkür ederim
Teşekkür ederimBaktım ege üniversitesinde incelenmiş yine aynı yerde yani
Genetik incelemede sonuç aldınız mı bir şey çıktı miBaktım ege üniversitesinde incelenmiş yine aynı yerde yani
Bebekte Down sendromu cıktı eşim ve benim genlerimde bir sorun cıkmadı down sendromu hariç bebekte kistik higromada vardı o yüzden sonlandırma yapıldı testte down sendromu olduğunuda öğrendik.Genetik incelemede sonuç aldınız mı bir şey çıktı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?