Kürtaj olmak istemiyorum önerilerini neler lütfen cevap verin

Arkadaşlar umarım fakededir böyle mağdur bebis ler yoktur ama şöyle soylim bak arkadaş allahin verdiği cana kiymak senin işin değil otur bnce bizden öneri isteyeceğine allahtan yardım iste bu saatten sonra mercimek fırından çıkmış ne söylesek faydasız esin içinde o küçük Masumlar içinde kendine idrak akıl içinde dua et ....

Gebeliğin 4 haftadan önce öğrenilmediģini kim söylüyor, ilişkidem 10 gün sonra çıkıyor, 2 haftalıkken öğrenilir mi diye dalga geçiyorsunuz birde.

İkinci gebeliğimi yumurtlamadan sonra 9.gün evde yaptığım gebelik testiyle öğrendim. Ateş ölçme yöntemini kullandığım için yumurtlama günüm de ilişki günümde belliydi.
canım tmm test yaparsın öğrenirsin konu sahibinin 5 aylık bebeği varmış sözde korunuyomuş e emziriyomuşta nerden esti aklına test yaptırmakta yaptırdı da öğrendi hamile olduğunu ben onu merak ediyorum

canım tmm test yaparsın öğrenirsin konu sahibinin 5 aylık bebeği varmış sözde korunuyomuş e emziriyomuşta nerden esti aklına test yaptırmakta yaptırdı da öğrendi hamile olduğunu ben onu merak ediyorum
konu sahibinin nerden neden aklına geldi bilmiyorum okuyorum mesajları.

2 haftalık gebelik bilinmez diyenlere yazdım.

Umarım konu gerçek değildir ne yaşadığını bilemeyiz daha çocuk yazık :(

konu sahibinin nerden neden aklına geldi bilmiyorum okuyorum mesajları.

2 haftalık gebelik bilinmez diyenlere yazdım.

Umarım konu gerçek değildir ne yaşadığını bilemeyiz daha çocuk yazık :KK43:
ben bu soruma cevap alamadım hala konu sahibinden o yüzden inanasım gelmiyo

2 haftalik bebek nasil oluyo adetin 2 hafta gectiyse 6 haftalik o bebek bizden ne gibi bi yorum bekliyorsun herkes aldir dese nolcak dogur dese nolcak

Merhaba. Ben 18 yaşındayım ve 5 aylk bebeğim var. Su an 2 haftalık hamileym ama kafam çok karisik. Eşim ben ben 9 aylk hamileyken beni bi kızla aldattığını ve öğrendiğimde doğum yaptıktan sonra bitcekti dedi. Doğum yaptığım halde ilişkisini surdurdu şuan bildiğim kadarıyla bi ilişkisi yok ve bni sevdiğini bi daha olmiycagini söylüyor ama güvenmiyorum. Bebeğim de çok küçük daha ve boşanma derecesine gelmiştik esimle o yüzden bebeği dünyaya getirmekistemiyorum ama kürtaj fikri aklima geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bebegimioldurmek istemiyorm amakorkuyorum.moralin çok bozuk lütfenyardımcı olun onerilrnz nlr lutfn cevp verin. Kotu yorum yapmayın lütfen çok günah olduğunun farkındayım yapmak istediğim en son şey bu elim kolum bağlı onerilerinz nlr
18 yaşındasın
5aylık bebeğ,n var
eşinde boşanma aşamasındasına gemişsin (kötü giden evlilik)
2. bebeğe hamilesin ,kürtaj fi,kri kötü hissttiriyor,moralini bozuyor(her insan bu noktada ,alt üsüt olabilir)
fakat eşin yüzünden dünyaya getirmek istemiyorsun ...
ben senin yaşadıklarına ,olayına bir önerim yokk...
seni şak diye yaşadıklarından kurtaracak

2 haftalık gebeligi tahmin edebiliyorsan çaresini de bizden daha iyi bilirsin. Yaş 18 hamile kalma konusunda fahri doktora yapacak seviyeye erismissin.

daha cok kucuksun canim.insallah yanlis bir karar verip sonra pisman olmazsin.hakkinda hayirlisi

Doktor tahminen 2 haftalikddi

Biraz bioloji dersine gir ve ögretmenini dinle. Hicbir doktor bir bebegin 2 haftalik oldugunu ne görür, ne söyler, zira 2 haftalik bebek daha yeni döllenmis hücrelerdir. Embryo bile degil.

Neyse, birdahaki seferine daha iyi calis taammi? :KK14:

Yani doğan kardeş işin yok mu senin? kaç yaşındasın?ortaokul son falan mı?lisede olsan bilirdin hesaplamayı az buçuk?bu arada doğan kardeş genelde; 5 aylık bebe emziriliyor! hani bunu da öğren genelde de süt koruyor!

Hayir öyle birsey yok! Konu sahibi fake diye yalnis tavsiye verilmesin. Süt korumuyor canim. Öyle olsaydi bircok kadin nasil koruncaz diye dert etmezdi. Yada daha yeni 3 ay lohusayken hamile kalanlar olmazdi.

canım benim olan olmuş keşkelerin sana bir faydası olmaz.sen şimdi ne yapmak istediğine karar ver.boşanacak mısın evliliğini devam mı ettireceksin? bu konuda karar senin.boşanacaksan aldırmanı tavsiye edebilirim her ne kadar aldırmaya karşı olsam da.çünkü iki tane küçük bebeğin masrafını ve sorumluluğunu tek başına taşıyamazsın.ailen sana destekse onlara bi danış derim.Allah yardımcın olsun sana güç kuvvet versin

Back
X