- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Dogangizem
ay deme konulardan birinde aklımda kalmışHe ya aydaydınasılda biliyon çakal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay deme konulardan birinde aklımda kalmışHe ya aydaydınasılda biliyon çakal
İyi korunmuş muyum diye demek kikan testiyle öğrenilir de yani kan testi verme gereği nasıl duydun ben onu anlamadım
Helal olsun size ..
bu forumdaki bazi arkadaslar asla nasil yardimci olabilirim diye dusunup de yazmiyor ... nasil guzel bir laf sokup bolca begeni alirim derdindeler ... hıh sanki hepimiz herseyi planladigimiz gibi yasiyoruz da birde yargiliyorlar ... yazik ya karsimizdaki nin hangi yollardan gectigini bilmeden ne kadarda kolay vuruyoruz !!!!
Biraz empati ...
sorgusuz sualsiz sadece empati ...
butun mesele bu aslinda .
hakkaten 3 senede denemediğim bi bu kaldı , korunarak mı çocuk sahibi olmayı denesem bir de yaa![]()
Sizde şu an laf sokuyorsunuz ?Adi bir derdim var ama alakasi yok ...
Buraya uyan ad SANA SOKMALIK BI LAFIM VAR![]()
o ne olakiBu konu beni oldukça aydınlattı, öncelikle ödül seksi diye birşey varmış onu öğrendim
o ne olaki![]()
tövbe tövbeAldatılan kadının kocasını affedip, seks yapmasıymış :) Hani iyi ki aldattın aferin, bu da hediyen gibi yani:)
duzgun cevap verdik de ne oldu? busefer o tersledi beni. konu gercek degil sanirim. eksi sozlukten falan arada gelip sacmalayip gidiyorlar ama kk kadinlari yakaliyor valla.Helal olsun size ..
bu forumdaki bazi arkadaslar asla nasil yardimci olabilirim diye dusunup de yazmiyor ... nasil guzel bir laf sokup bolca begeni alirim derdindeler ... hıh sanki hepimiz herseyi planladigimiz gibi yasiyoruz da birde yargiliyorlar ... yazik ya karsimizdaki nin hangi yollardan gectigini bilmeden ne kadarda kolay vuruyoruz !!!!
Biraz empati ...
sorgusuz sualsiz sadece empati ...
butun mesele bu aslinda .
Sizde şu an laf sokuyorsunuz ?
Bu bi çelişki değil mi
Ben kendi adıma konunun gerçek olduğuna inanmadım, Doğan diye hitap ettim hatta yöneticiyi etiketledim
Bence sahte üyelik hatta erkek bile olabilir, o yüzden de evet 'gerçek' bi yorum yapma gereği duymadım
Ben her konuya yorum yaparım hemen hemenYok canim ben bu konuya ayak uyduruyorum sadece yoksa daha onceki mesajlarimda fikrim bilgim olan konulara elimden geldigimce yardimci olmaya calismisimdir ... bakabilirsin ...
konu fake veya gercek hic umrumda olmaz sonucta bu forumun yoneticileri var bu onlarin meselesi ...
ben hicbir zaman fakeligini arastirmaya girmem sadece caresiz ve kotu durumda oldugunu soyleyen birine olabiliyorsam destek olmaya calisirim varsa tecrubelerimi paylasirim o kadar ...
duzgun cevap verdik de ne oldu? busefer o tersledi beni. konu gercek degil sanirim. eksi sozlukten falan arada gelip sacmalayip gidiyorlar ama kk kadinlari yakaliyor valla.![]()
Ben her konuya yorum yaparım hemen hemen
Ama bi bu konuda böyle yazıyorsam
Sizin genellemenize zaten dahil değilimdir
Benimde yorumlarım bellidir aşağı yukarı
Ama bu konuya gerçekten inanmıyorum, yöneticileri etiketledim ama çevrimiçi değiller
Aydınlanırız hep beraber
Bence sizde o kişilerden alıntı yapın net olun ki laf sokanlardan farkınız olsunEe yani bu kadar basit ... tabikide o zaman seni kastetmemisimdir ... belli basli bamtelinden vuranlar var benim sozum onlara ... herkes uzerine zaten alinmasin !
Bence sizde o kişilerden alıntı yapın net olun ki laf sokanlardan farkınız olsun
İyi akşamlar