Kürtaj olmak :(

Selam kardeşim 6,5 aylık oğlunu öldürebilir misin? Asla yapamazsın , o halde karnındaki Rabbimizin hediyesi , emaneti olan cana kıyma , Uçan kuşun rızkını veren Allah bi canınkinimi veremicek , kıyma ablacım sen onu aldırınca Rabbim seni 6,5 aylık bebeğinin canıyla cezalandırabilir . Allah korusun

Olayın dini yönüne değinmeyeceğim, onun hesabını verecek tek kişi sizsiniz ve hiçbirimize söz düşmez.

Anneannem anneme hamile kaldığında 3 çocuğu daha varmış, annem düşsün diye iğneler yaptırmış, kendini merdivenden atmış ama annem sağlıklı bir şekilde doğmuş. Sonuç şu ki 4 kızından yalnızca annemden hayır gördü, bir tek annem onu hiç üzmedi.

Bence sırf maddi kaygılar yüzünden o cana kıymayın.

Ya vallahi insanlar tuhaf ya. Bazi yorumlar korku filmi gibi. Yemin ediyorum cok sig bir toplumuz. Sadece bakiyoruz gormek nedir hic bilmiyoruz. Sayenizde kadinin psikolojisi iyice bozulacak. Korku filmi gibi yorumlar var. El insaf yahu.

Ben de sunu anlamiyorum bu sitede her cevreden insan var. Yani kucuk bir Turkiye profili diyebiliriz. Madem herkes bu kadar dinine bagli bu kadar vicdanli sormazlar mi bu ulke niye bu kadar rezil halde diye? Sorarlar ama cevap veremezyiz iste. Bu kadar riyakariz biz. Buraya gelir bik bik dinden dem vururuz obur tarafta gider giybetin dibine vururuz, kul hakki yiyenlere destek oluruz.

Yerinizde olsaydım aldırmazdım. İlk hamileliğimde yaptığım idrar testi hamile olmama rağmen negatif çıkmıştı o kadar üzülmüştüm ki... Yıllarca evlat hasretiyle yanan insanları düşünemiyorum bile ne kadar zor bişey,ama Allah size düşünmediğiniz halde tekrar bir çocuk nasip etti,şartlarınızı tam olarak bilmiyorum ama eğer eşinizin işi gücü varsa ikinizin de sağlığı yerindeyse aldırmayın derim ama dediğim gibi kimse ailenizin içini bilemez sadece kendi fikrimi söyledim.

Ne kadar cahilsiniz. Kadın diyor ki durumum yok, çocuğa baktiracak kimsem yok, gelen cevaplara bak.

Rabbbiiim rızkını verir cnm <3

Asla aldırma günah!!!

Katil olursun cinayet katil aldırma cinayet rabbim dogur günah rabbim...

Işte bu kadar sığ bir milletiz. Şimdi bu çocuk bu şartlar altında dünyaya gelse çok iyi bir hayat mı yaşayacak sanıyorsunuz. Ha yemeğini giyimini okulunu vs. burada aldırma günah diye atıp tutanlar karsilayacaksa bilemem. On tane doğurup sokağa salmak marifet değil. Iyi bir hayat veremeyeceksen hiç dogurmayacaksin bu kadar net. Öbür türlüsü o çocuğa haksızlık çünkü. Hani çok icleniyorsunuz ya onun da yaşama hakkı var diye. Önce bunu dusunmek lazım. Belirteyim istedim yani.

bence yanlis giris yaptin konusmaya guzel bi hayat sunmak her anne ister benim ailemin durumu yoktu yinede buyuutuler abimle beni ben hamileyim suan ve durumum pek iyi degil ama cocugumdan vazgecmiyorum korunurken oldu benimde allah zaten rizkini veriyo bebegi anne karninda oldurmek ne kadar gunah ve onun kul hakkini elinden almis oluyosunuz biz anne olrak bunu yapamiyiz ki bi yandan iyi bi hayati olsun istiyoruz ama bunin icin sadece dua allah sevdigi kulunu sikintiyla sinar sukur ki durumumu isyan etmiyorum o bebege dunya hayatini yasatmazsaniz sizede o bebek cenneti yasatmazz bi ceninin kul hakki dogmadan benim durum yok oleyim o zaman iyi bir hayatim yok sacma bunlar allahin verdigi bi riziktir zenginliktir o bebek hediyedir kimileri couk sahibi olamiyor pismanligini bu dunyada ve diger tarafta cekersin ne diyim allah herkezin onunu acik etsinnn hayat bu kader bu kaderi degistiremeyiz ne yazilmissa onu yasariz bu dunyada mesela benim ilk bebegim karbimdayken öldu ve aldirmak zorunda kaldim ve hala onu dusunuyorum kendimi sucluyorum ölmesinde neyse ki yine hamileyim ve dort gozle bebegimi bekliyorum allah yardimcin olsun ve benim bi anmm baba esiminde annnm baba yok yani bakabilecek kimsem yok bakici tutup ise gircem mesela sizde boyle yapin imtihandasinn

bence yanlis giris yaptin konusmaya guzel bi hayat sunmak her anne ister benim ailemin durumu yoktu yinede buyuutuler abimle beni ben hamileyim suan ve durumum pek iyi degil ama cocugumdan vazgecmiyorum korunurken oldu benimde allah zaten rizkini veriyo bebegi anne karninda oldurmek ne kadar gunah ve onun kul hakkini elinden almis oluyosunuz biz anne olrak bunu yapamiyiz ki bi yandan iyi bi hayati olsun istiyoruz ama bunin icin sadece dua allah sevdigi kulunu sikintiyla sinar sukur ki durumumu isyan etmiyorum o bebege dunya hayatini yasatmazsaniz sizede o bebek cenneti yasatmazz bi ceninin kul hakki dogmadan benim durum yok oleyim o zaman iyi bir hayatim yok sacma bunlar allahin verdigi bi riziktir zenginliktir o bebek hediyedir kimileri couk sahibi olamiyor pismanligini bu dunyada ve diger tarafta cekersin ne diyim allah herkezin onunu acik etsinnn hayat bu kader bu kaderi degistiremeyiz ne yazilmissa onu yasariz bu dunyada mesela benim ilk bebegim karbimdayken öldu ve aldirmak zorunda kaldim ve hala onu dusunuyorum kendimi sucluyorum ölmesinde neyse ki yine hamileyim ve dort gozle bebegimi bekliyorum allah yardimcin olsun ve benim bi anmm baba esiminde annnm baba yok yani bakabilecek kimsem yok bakici tutup ise gircem mesela sizde boyle yapin imtihandasinn

Sağlık ocakları ücretsiz prezervatif veriyo, maddi durumum yok diyorsan doğum kontrol hapı da veriyor ignesini de yapıyorlar.
Ama hiçbir korunma yöntemi %100 korumuyor. Korunmadan hamilelik kaza değil olasılık. Korunarak hamilelik kaza. Ben 1,5 yıl korunmadim ama hamile de kalmadım kızıma kardeş istedik ama olmadı. Üstelik hala daha adam gbi korunmuyorum olursa olsun diyoruz ama olmuyor. Yani kişiden kişiye degisiyor. Kimi korunmasa da olmuyor kimi korunsa da oluyor.

Bu kadar istemiyorken hem de dini boyutunu önemsiyorken aldırmanız doğru değil gibi gözüküyor.
Evet hayat şartlarımız çok kötü olabilir, zorlanabiliriz....
Fakat günümüzde unutulan en önemli noktanın bir bebeğin, çocuğunun ihtiyaçlarının sadece maddiyata dayanmadığı bence. A bezini kullanmazsınız b bezini kullanırsınız, bir şeyi eksik alır bir şeyi uydurursunuz. Zorlanırsınız ama çocuğunuz mutlu olduktan sonra siz mutlu bir aile olduktan sonra eksikler göze batmaz. Sizde dünyalar olsa çocuklarınız en iyi kolejlere gidip en iyi yemekleri yese mutlu değilseniz değilsinizdir.
Ayrıca o artık bir canlı, hayat hakkını elinden almak çok yanlış geliyor bana.
Yine de karar ve hayat sizin elbette ki. Umarım en doğru kararı verirsiniz hayatınız adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…